آقا بخدا من تو عمرم بار اوله دارم این بازی رو میکنم و اگه انگلیسیم قوی نبود نمیتونسنم بازی کنم
ببخشید من چندتا سوال دارم
1-جرا تو ترانسفر هیچ بازیکنی بالای قدرت 70 به فروش نمیرسه و فقط پایین 70 هستن در حالی که با اینترم تا 88 هم هست اما با بلک پول نه.
2-چرا وقتی بازیکن میخرم که قدرتش 70 هست وقتی میارم تو تیم خودم پایینتر میاد قدرتش مثلا میشه 67
3-من هنوز personal life رو پیدا نکردم تنظیماتش کجاست میشه کامل توضیح بدین؟؟
4- فصل اول تو بلک پول عالی بودم و تونستم تیم را 9ام کنم اما بازیکنان خوبم رفتن الان هم 17ام هستن بازیکنا چرا رفتن؟؟؟
5- بازی ترینری چیزی نداری؟؟
میدونم خیلی سوال پرسیدم ممنون میشم جوابمو بدین
سلام،
1. سوالتو نمی فهمم؛ اینو خونده بودی؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. واسه خاطر اینکه scout شما قوی نیست و فقط تونسته حدود قدرت اون بازیکنو بگه (مثلا 70، 75، 80، ...) در حالی که وقتی اون بازیکن میاد تیمتون شما امتیاز واقعیشو می بینید. اگه شما رو یه بازیکن کلیک راست کنین، اون بالا تقریبا کنار اسمش عکس یه ذره بین هست و مثلا نوشته 7، 8، 9، ... این واسه وقتیه که هنوز scout شما کامل نشناختتش و قدرتش رو تقریبی میگه... (اگه 10 از 10 بشه، امتیاز دقیق رو نشون میده...)
3. دوست من تو پست های قبلی هم بردیا گفتن؛ شما همون اول وقتی خواستی بازی رو شروع کنی، یه جایی ازت میپرسه که میخوای personal life باشه تو بازی که یا نه؛ شما هم احتمالا تیکشو ورداشتی... واسه خاطر همین personal life نداری؛ هیچ راهی هم نداره مگه اینکه دوباره از نو یه سیو جدید شروع کنی و این دفعه حواست باشه که با personal life بازی رو شروع کنی...
4. شاید قرار دادشون تموم شده بود و به عنوان بازیکن آزاد رفتن؛ شما می بایست تو طول فصل می رفتین تو بخش contracts و اون بازیکنایی که تو سال آخر قراردادشون بودن، باهاشون تمدید میکردی که اینطوری نشه؛
5. ترینر؟ من که فکر نکنم... اگه واسه خاطر پول اضافه میخوای یه راه ساده داره که اینجا توضیح دادم:
کد:
کد: