با برنامه cpu-z 1.57 میتونید به رویژن پی ببرید. در برگه مین برد روبروی southbridge مقدار rev در تصویر زیر b2 درج شده که نشون دهنده مشکل در چیپست مین بورد هست و باید از خرید این لپتاپ سرفنظر کرد و اگر مقدار b3 نشون داده بشه یعنی لپتاپ مشکلی نداره.
![]()
با برنامه cpu-z 1.57 میتونید به رویژن پی ببرید. در برگه مین برد روبروی southbridge مقدار rev در تصویر زیر b2 درج شده که نشون دهنده مشکل در چیپست مین بورد هست و باید از خرید این لپتاپ سرفنظر کرد و اگر مقدار b3 نشون داده بشه یعنی لپتاپ مشکلی نداره.
![]()
این مدل خوبه اگر بتونید اینترنتی خریداری کنید.
y560 سری قدیمی هست درسته که i7 هست اما i7 سری سندی بریدج خیلی قویتر از سری قبلی هست و درست نیست که بگید هر دو i7 هستند و با توجه به قدرت بیشتر و مصرف برق کمتر سندی بریدج میشه گفت این کجا و آن کجا. پیشنهادم اینه که اگر مشکل مالی ندارید y570 یا y470 تهیه کنید. اگر دلتون به 560 ها مونده y560p پیشنهاد میکنم البته با ریویژن b3. اینو دقت کنید. روی هارد و این چیزها زیاد حساس نباشید. من خودم 1 ماهه لپتاپ گرفتم قبل از خرید خودمو بابت 100 گیگ یا 50 گیگ هارد بیشتر میکشتم اما بعد از خرید برام خیلی این مورد کمرنگ شده. و اگر بتونید با هارد بیشتر بخرید خوب چه بهتر. در مورد این که لپتاپ از آمریکا به ایران حمل شده و در بازار ایران به فروش میره خیلی خیلی شک برانگیز هست که ریفر نباشه. اگر بتونید لپتاپ امارات متحده عربیو خریداری کنید به نظرم بهتر میتونه باشه گرچه شاید دکمه هاش تو ذوقتون بزنه. تصمیم نهایی با خودتونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.ممنون واسه راهنماییت.واسه لپتوپ من نوشته 05 اون قسمتی که واس تو نوشته b2.این خوبه یا نه؟
من خریدم همون بازار امریکارو.دو تا مشکل دارم یکی اینکه یکم صدای وزوز از سمت راستش میاد.یکیم اینکه نمیتونم گارانتیش رو رجیستر کنم.
آیا از cpuz 1.57 استفاده کردید؟
مبارکتون باشه. صدای ممکنه از بلندگوها باشه. درایور کارت صدارو آپدیت کنید. اگر حل نشد ممکنه از هارد باشه که دور بالا انتخاب کردید. گارانتی شرکت ایرانی در سایت لنوو رجیستر نمیشه. همچنین رجیستر کردن محصول به شما امکانات جدیدتر نمیده.
اره از همین نرم افزار
مرسی...از بلندگو ها که نیس.هاردم همون سرعت 5400 هستش.و بیشتر هم وقتیه که مثلا می خوام فایلی رو باز کنم در حالت عادی که صدا نداره..صدا هم کم هستش.می خواستم رجیستر کنم که مشخصاتش رو سایت بهم نشون بده چون تا رجیسر نکنی نشون نمیده.چجوری باید اپدیت کنم و چه چیز هایی رو اپدیت کنم و اینکه از کجا بفهمم ویندوزم 64 بیت یا 32بیت......ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز![]()
اگر ار وزژن 1.57 این نرم افزار استفاده کنید در خروجی فقط 2 حرف b2 یا b3 نمایش داده میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)