دگمه های هوم و بک و سرچ و منو هستن...
هوم یه سری تنظیمات رو بالا میاره،یا اینکه به والپیپر هوم میبردت...سرچ که مشخصه!! بک مشخص تره...منو هم مشخصه!!!اسمش با خودشونه دیگه...
دگمه های هوم و بک و سرچ و منو هستن...
هوم یه سری تنظیمات رو بالا میاره،یا اینکه به والپیپر هوم میبردت...سرچ که مشخصه!! بک مشخص تره...منو هم مشخصه!!!اسمش با خودشونه دیگه...
نه ارزش نداره به این قیمت! ولی من گوشی رو گارانتی دار به خاطر خدمات گارانتیش نمی خرم! فقط میدونم گوشی گارانتی دار معمولا وسایلش سر جاشه چون قانونی وارد میشه زیاد هپولی نمی کنن و همچنین تو گارانتی نوکیا معمولا منوی فارسی تو گوشی دیده میشه که گوشی های بدون گارانتی ندارن! البته میشه بعدا فارسی زد ولی مستلزم دستکاری گوشی و تغییر پروداکت کد گوشیه . من تصورم این بود که گوشی های hTC گارانتی دار فارسی تو پیامک نگاری ساپورت داته باشند ولی بازم نمی دونم! چون تا حالا hTC نداشتم
دوست من آخه نمیشه که!! اون محل زاید که شما میگی روی کار زاید هستش!! زیر قاب گوشی برد گوشی قرار داره و اگه شما بخوای برد گوشی رو کوچیک کنی باید به قطر گوشی اضافه کنی !! (مثل 5800 و N97 ) پس این کاری که شما میگین عملی نیستش!
در ضمن خیلی خوب میشد وقتی پست منو پاک میکنن بهم خبر بدن تا یه ساعت دنبال پستم نگردم!!!
خیلی فروم فعال هستش! میان پست ها رو هم پاک میکنن!! واقعا باید مدیرا به خودشون بیان! الان سایت های تخصصی موبایل تمام کاربرا رو قاپیدن!! اگه اینجوری پیش بره چند وقت دیگه هیشکی نمیاد P30world واسه قسمت موبایلش! الان قسمت گوشی های ویندوز خیلی وقته دست نخورده!!![]()
تو سایت دیجیکالا متوجه شدم برای بعضی گوشی ها نوشته بود ساخت تایوان ولی برای دیزایر اچ دی و دیزایر زد چیزی ننوشته بود. این گوشی ها مگه همگی ساخت تایوان نیستند؟ چین هم میزنه؟
یعنی زیر یک صفحه نمایش 4.3 اینچی نمیشه یک برد رو قرار داد ؟!! برد Wave در چه اندازه ای هستش ؟ حتما به اون یک سانت اضافی پایین صفحه نمایش 4.3 اینچی هم احتیاج هست ؟!! فک نکنم هاا اینجوری باشه ؟ یعنی اگه بخوان اون یک سانت رو میتونن یک کاریش بکنن ! مگه اینکه فرمولی مثلا توو کتاب های الکترونیک باشه که بگه برد حتما باید از صفحه نمایش اندازش 20% بزرگتر باشه !!! مثلا الان این LCD دیزایر HD فک کنم 80% اندازه ی برد گوشی ه , یعنی این نمیشه بشه 95% اندازه ی برد گوشی ؟ بابا کار سخت تر از ایناش رو کردن این چیزی نیست که ! Super Amoled و Retina با اون کیفیت (!!) میزنن توو اون اندازه (!!) , اینم بخوان کار دو روزشون ه . اینا بیشتر دلیلش دکمه هاست , نمی خوان دکمه ها رو بردارن , یا کمشون کنن یا بیارنشون بغل گوشی .
-----------------------------------------------
اون قسمت قرمز رنگ پستت رو هم کاملا موافقم با حرفت .
دیده بودم که ساخت کدوم کشور هستش ولی با یه گوشی دیگه قاطی کردم یادم رفت!! ولی فکر کنم تایوان باشه! البته جدی میگم هیچ فرقی نمیکنه چون الان خودتون دیگه استاد نوکیا هستین و میدونین گوشی تولید چین به صورت منتاژ کاملا نظارت شده هستش!![]()
اگثر شرکت ها بعد از یه مدت،گوشیشون رو میدن تو چین تولید بشه...
کلید کردی به خانوماها
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
اینا باشه واسه وقتی که با هم خواستیم یه گوشی بزنیم؛ اینا به حرف ما گوش نمیدن!
شایدم اونطوری دیگه دیزاینش اینقدر شیک نمیشد!
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
باور کن من خودم هم موندم!
ولی درباره ی دوربین گوشی تا حالا چیز بدی نشنیدم!
اگه اینم افتضاح باشه که میرم گالکسی میگیرم!
البته اونم فیلمبرداریش افتضاحه!![]()
راستی تو از کجا نتیجه گرفتی که که کیفیت دوربینش خوب نیست!!!!
مگه تو عکسا از دوربین هم چیزی گذاشته بود!!!!![]()
انگاری که خوب نگاه نکردی کیهان!
برو یه بازم یه سر بزن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)