تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 137 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دگمه های هوم و بک و سرچ و منو هستن...
    هوم یه سری تنظیمات رو بالا میاره،یا اینکه به والپیپر هوم میبردت...سرچ که مشخصه!! بک مشخص تره...منو هم مشخصه!!!اسمش با خودشونه دیگه...

2. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

به نظر من خیلی ارزش نداره این گوشی ها رو با گارانتی اصلی بگیره ...مخصوصا با گارانتی یاس ....درسته که گارانتی معتبری هست ولی قیمت خیلی خیلی بالا می دن . مثلا تفاوت قیمت HD2 بدون گارانتی و با گارانتی یاس ، اگه اشتباه نکرده باشم ،حدود 140-150 تونمه !!!! به نظر شما ارزش داره اینقدر تفاوت قیمت رو برای یه گارانتی یکساله آدم بپردازه ؟!!!
    مگه چقدر احتمال داره که یه گوشی در یک سال اول خراب بشه ؟ منظورم خرابی هست که مورد پذیرش گارانتی باشه ! تازه اگه خراب بشه هزینه تعمیرش چقدره ؟
    نه ارزش نداره به این قیمت! ولی من گوشی رو گارانتی دار به خاطر خدمات گارانتیش نمی خرم! فقط میدونم گوشی گارانتی دار معمولا وسایلش سر جاشه چون قانونی وارد میشه زیاد هپولی نمی کنن و همچنین تو گارانتی نوکیا معمولا منوی فارسی تو گوشی دیده میشه که گوشی های بدون گارانتی ندارن! البته میشه بعدا فارسی زد ولی مستلزم دستکاری گوشی و تغییر پروداکت کد گوشیه . من تصورم این بود که گوشی های hTC گارانتی دار فارسی تو پیامک نگاری ساپورت داته باشند ولی بازم نمی دونم! چون تا حالا hTC نداشتم

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

بازم نظرم اینه که خیلی گندست هااا گلکسی هم گندست به نظرم چه برسه به این که از اون بزرگتره تازه . نه اینکه با اندازه اش مشکل داشته باشم هااا با جاهای زایدش مشکل دارم من الان گلکسی دارم خودم , مشکل اینه که اگه کل روی گوشی صفحه نمایش بود اندازه ی گوشی هیچ ایرادی نداشت ولی حالا معلومه که ایراد داره نه اینکه حالا تا حدی باشه که گوشی از بغل خورد زمین صفحه نمایشش بشکنه ولی اینقدر هم خیلی ضایعست که جای زاید میزارن ! مثلا این پایین دیزایر HD رو نیگاه کن ! این واس چیه مثلا اینقدر ؟! خو پایینشم مثل بالاش درست کنن دیگه ! عوضش به اندازه ی صفحه نمایش اضافه کنن یا از اندازه ی گوشی بردارن ! هم گلکسی هم این باید این دکمه های پایین رو میکردن یه دونه , همین دکمه ی Home , که اونم میاوردن بغل گوشی , مثل دکمه ی ولوم و اینا , منتها بغل پایین . اون اسم قشنگ مشگنگشونم پشت گوشی مینویسن کافیه به خدا یادمون نمیره اسمشون قول میدم
    دوست من آخه نمیشه که!! اون محل زاید که شما میگی روی کار زاید هستش!! زیر قاب گوشی برد گوشی قرار داره و اگه شما بخوای برد گوشی رو کوچیک کنی باید به قطر گوشی اضافه کنی !! (مثل 5800 و N97 ) پس این کاری که شما میگین عملی نیستش!

در ضمن خیلی خوب میشد وقتی پست منو پاک میکنن بهم خبر بدن تا یه ساعت دنبال پستم نگردم!!!

خیلی فروم فعال هستش! میان پست ها رو هم پاک میکنن!! واقعا باید مدیرا به خودشون بیان! الان سایت های تخصصی موبایل تمام کاربرا رو قاپیدن!! اگه اینجوری پیش بره چند وقت دیگه هیشکی نمیاد P30world واسه قسمت موبایلش! الان قسمت گوشی های ویندوز خیلی وقته دست نخورده!!

6. 4 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

تو سایت دیجیکالا متوجه شدم برای بعضی گوشی ها نوشته بود ساخت تایوان ولی برای دیزایر اچ دی و دیزایر زد چیزی ننوشته بود. این گوشی ها مگه همگی ساخت تایوان نیستند؟ چین هم میزنه؟

8. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست من آخه نمیشه که!! اون محل زاید که شما میگی روی کار زاید هستش!! زیر قاب گوشی برد گوشی قرار داره و اگه شما بخوای برد گوشی رو کوچیک کنی باید به قطر گوشی اضافه کنی !! (مثل 5800 و N97 ) پس این کاری که شما میگین عملی نیستش!

در ضمن خیلی خوب میشد وقتی پست منو پاک میکنن بهم خبر بدن تا یه ساعت دنبال پستم نگردم!!!

خیلی فروم فعال هستش! میان پست ها رو هم پاک میکنن!! واقعا باید مدیرا به خودشون بیان! الان سایت های تخصصی موبایل تمام کاربرا رو قاپیدن!! اگه اینجوری پیش بره چند وقت دیگه هیشکی نمیاد P30world واسه قسمت موبایلش! الان قسمت گوشی های ویندوز خیلی وقته دست نخورده!!
    یعنی زیر یک صفحه نمایش 4.3 اینچی نمیشه یک برد رو قرار داد ؟!! برد Wave در چه اندازه ای هستش ؟ حتما به اون یک سانت اضافی پایین صفحه نمایش 4.3 اینچی هم احتیاج هست ؟!! فک نکنم هاا اینجوری باشه ؟ یعنی اگه بخوان اون یک سانت رو میتونن یک کاریش بکنن ! مگه اینکه فرمولی مثلا توو کتاب های الکترونیک باشه که بگه برد حتما باید از صفحه نمایش اندازش 20% بزرگتر باشه !!! مثلا الان این LCD دیزایر HD فک کنم 80% اندازه ی برد گوشی ه , یعنی این نمیشه بشه 95% اندازه ی برد گوشی ؟ بابا کار سخت تر از ایناش رو کردن این چیزی نیست که ! Super Amoled و Retina با اون کیفیت (!!) میزنن توو اون اندازه (!!) , اینم بخوان کار دو روزشون ه . اینا بیشتر دلیلش دکمه هاست , نمی خوان دکمه ها رو بردارن , یا کمشون کنن یا بیارنشون بغل گوشی .

-----------------------------------------------

اون قسمت قرمز رنگ پستت رو هم کاملا موافقم با حرفت .

10. 2 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

تو سایت دیجیکالا متوجه شدم برای بعضی گوشی ها نوشته بود ساخت تایوان ولی برای دیزایر اچ دی و دیزایر زد چیزی ننوشته بود. این گوشی ها مگه همگی ساخت تایوان نیستند؟ چین هم میزنه؟
    دیده بودم که ساخت کدوم کشور هستش ولی با یه گوشی دیگه قاطی کردم یادم رفت!! ولی فکر کنم تایوان باشه! البته جدی میگم هیچ فرقی نمیکنه چون الان خودتون دیگه استاد نوکیا هستین و میدونین گوشی تولید چین به صورت منتاژ کاملا نظارت شده هستش!

12. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگثر شرکت ها بعد از یه مدت،گوشیشون رو میدن تو چین تولید بشه...

14. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

طبق این عکس ها،دوربینش ظاهرا کیفیت خوبی نداره!!!!

راستی سعی عکسهاییی از گوشی بذاری که تو دست یه خانومه!!!
    کلید کردی به خانوماها

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------

بازم نظرم اینه که خیلی گندست هااا گلکسی هم گندست به نظرم چه برسه به این که از اون بزرگتره تازه . نه اینکه با اندازه اش مشکل داشته باشم هااا با جاهای زایدش مشکل دارم من الان گلکسی دارم خودم , مشکل اینه که اگه کل روی گوشی صفحه نمایش بود اندازه ی گوشی هیچ ایرادی نداشت ولی حالا معلومه که ایراد داره نه اینکه حالا تا حدی باشه که گوشی از بغل خورد زمین صفحه نمایشش بشکنه ولی اینقدر هم خیلی ضایعست که جای زاید میزارن ! مثلا این پایین دیزایر HD رو نیگاه کن ! این واس چیه مثلا اینقدر ؟! خو پایینشم مثل بالاش درست کنن دیگه ! عوضش به اندازه ی صفحه نمایش اضافه کنن یا از اندازه ی گوشی بردارن ! هم گلکسی هم این باید این دکمه های پایین رو میکردن یه دونه , همین دکمه ی Home , که اونم میاوردن بغل گوشی , مثل دکمه ی ولوم و اینا , منتها بغل پایین . اون اسم قشنگ مشگنگشونم پشت گوشی مینویسن کافیه به خدا یادمون نمیره اسمشون قول میدم
    اینا باشه واسه وقتی که با هم خواستیم یه گوشی بزنیم؛ اینا به حرف ما گوش نمیدن!
    شایدم اونطوری دیگه دیزاینش اینقدر شیک نمیشد!

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------

طبق این عکس ها،دوربینش ظاهرا کیفیت خوبی نداره!!!!

راستی سعی عکسهاییی از گوشی بذاری که تو دست یه خانومه!!!
    باور کن من خودم هم موندم!
    ولی درباره ی دوربین گوشی تا حالا چیز بدی نشنیدم!
    اگه اینم افتضاح باشه که میرم گالکسی میگیرم!
    البته اونم فیلمبرداریش افتضاحه!

16. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اگثر شرکت ها بعد از یه مدت،گوشیشون رو میدن تو چین تولید بشه...

راستی تو از کجا نتیجه گرفتی که که کیفیت دوربینش خوب نیست!!!!

مگه تو عکسا از دوربین هم چیزی گذاشته بود!!!!

18. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

انگاری که خوب نگاه نکردی کیهان!
    برو یه بازم یه سر بزن.

20. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •