مهم اینه که بالاخره اتفاقیه که باید بیفته... ولی فکر نمیکنم که به این زودی باشه.
به هرحال من که هیچ وقت آمادگی ندارم![]()
مهم اینه که بالاخره اتفاقیه که باید بیفته... ولی فکر نمیکنم که به این زودی باشه.
به هرحال من که هیچ وقت آمادگی ندارم![]()
شرمنده.من از پست های قبلی اطلاعی نداشتم (در مورد نظم نوین جهانی) و اون چیزی که خودم فکر میکردمو پست زدم!
ولی در کل فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیوفته.
جدیدا هم دارن رو 2017 مانور میدن!
با سلام
اگه پیشگویان جهان و .... اعتقاد داشتن که واقعا سال 2012 پایان جهان هست الان دیگه دست به هیچکاری نمیزدن و این همه چیزی کشف نمیکردن
مینشستن و فکر به اون دنیا میکردن
موفق باشید.
اشتباه کار همینه!!این یه حرف محمل و سطحی ه که بخاطر 5 تا کتاب و 4 تا فیلم شایعه راه میندازند.
بخاطر پول...
خود شایعه کردن 2012 خرجش زیاد تر از سود فروش فیلم و کتاب و... هالیوود ه...
اینکه ما فکر کنیم یه دولت پشت یه داستان وایساده!!
ولی،اگه نیگا کنیم،سریال ها و فیلم ها و مستند ها و کتاب های با موضوع پایان یافتن دنیا در سال های 2000 و 2012 و خیلی سالهای دیگه که تعیین کردن،باعث شده که میلیارد ها دلار پول به جیب بزنن!!
شما فقط یه دونه کارگردان فیلم های 2012،روز پس از فردا و اون یکی!!! رو در نظر بگیر،چندین میلیارد دلار فقط از اکران فیلم ها به دست اورده!!
حالا کتاب ها رو بهش اضافه کن و همچنین خرافه پرست ها رو،تا ببینی که واقعا می ارزه چنین چیزایی رو علم کنن یا نه!
اتفاقی که میتونه خاص باشه،ایه که مثلا فردا که میام بیرون،اسمون توش خاک نباشه یا ابی که داریم میخوریم،وقتی چشمون می افته به ته لیوان،رسما خاک نبینیم!!.....چه اتفاقی بیفته شما اون را خاص می دونید؟
واقعیت اینه که اوضاع زمین داره خراب میشه....کارخونه ها،دود ماشین ها و اسمون خراش ها دارن به زمین اسیب میزنن!!
شما میتونی به مدت 100 سال هر چند وقت یه بار،یه ضربه ی تبر بزنی به یه درخت و هیچیش نشه!!ولی نیم ساعت پشت سر هم با تبر درخت رو بزنی،ماید پایین!!
ما هم داریم درباره ی زمین حرف می زنیم...
یخ ها دارن اب میشن....
سطح اب ها داره میره بالا...
زمین گرم تر میشه،یعنی قسمت های زیرین لایه ها و صفحه های زمین زود تر یا بیشتر ذوب میشه و خراب میشه....این یعنی باعث میشه که حرکت های بیشتری صورت بگیره که ما بهش میگیم"زلزله ی قوی تر!!" حالا اگه همین زلزله ی قوی تر،کنار اب باشه،مشخصا اب رو بیشتر بلند میکنه!!و باعث سونامی خطرناک تری میشه....
منظورم اینه که اگه یه دوتا موتور تصادف کنن،فوقش 4 نفر کشته میشن،ولی اگه دو تا اوتوبوس تصادف کنن،شاید 80 نفر ادم کشته بشه....در هردو حالت،تصادف صورت گرفته،ولی در دومی،جمعیتی که تحت تاثیر مستقیم قرار میگرفته،بیشتر بوده وضربه هم شدید تر بوده!!
ژاپن،شاید اونقد زیاد زلزله بیاد که مردمش به جای اینکه مثل ماها با جیغ کشیدن بریزن تو خیابون،جلسه ی کاریشون رو ادامه بدن(تصویری از بی بی سی بودش که ساختمون داشت می لرزید و چند نفر دور یه میز جمع شده بودن به حالت جلسه و تکون نمی خوردن!!)،ولی این بار،یه زلزله ی بزرگ اومد....همین زلزله ی بزرگ،سونامی بزرگ تری ایجاد کرد!!!!
همون جوری که تصادف 2 اوتوبوس در جاده ای که همیشه مثلا موتور ها تصادف میکردن،نشانه ی اخر زمان نیست،سونامی بزرگ تر در ژاپن هم نشانه ای از اخر زمان نیست.....!!
حالا این وسط،یه نیروگاه قدیمی(فک کنم 40 سالشه؟!!) نمیتونه یکی از موتور هاش رو خاموش کنه و سونامی بهش اسیب میرسونه و باعث میشه که مواد رادیواکتیو خارج بشن و به محیط اسیب بزنن...و سطح اسیب ها به محل،و اینکه کسی امادگی چنین مسئله ای رو نداشت،باعث شد که نتونن راه حل مناسب رو پیدا کنن.....
همین مسئله در مورد سیل های استرالیا هم صادق هستش....بالاخره این اب هایی که حاصل از اب شدن یخ هاست،یه جایی باید بریز دیگه؟!! بالاخره یه جایی به بقیه ی اب ها اضافه میشه،و این بار،در اونجا خودش رو نشون داد!! که هیچ دخلی به اخر زمان یا نوستراداموس یا چیزای دیگه نداره!!
اتفاق خاصی که من رو نیگران میکنه و بهم هشدار میده که پسر!! یه اتفاقاتی داره می افته که احتمالا همه رو میفرسته زیر خاک،اومدن ادم فظایی ها به زمینه که من به وجودشون اعتقادی ندارم!!...
حتی بلند شدن به قول دوستمون یه حیوون بزرگ 20-30 متری هم نمیتونه نشانه ای از خاص بودن اوضاع کره ی زمین داشته باشه!!چون همه میدونیم رادیواکتیو ممکنه باعث کشته شدن حیوون ها نشه و بلکه باعث جهش اونها بشه!!!!
قبول دارم که این چند وقته همش داره اتفاقات بدی می افته،ولی همه ی اینها،به دلیل وضعیت خاص کره ی زمین در امروز هستش!! من مطمئن هستم که میزان اسیب رسوندن به زمین،در امروز نسبت به دوران داییناسور ها یا عصر قجر!!! بیشتره!! و این باعث و بانی اتفاقات بد و بدتر میشه.....تکثر اتفاقات از چه حدی بگذره شما احساس خطر می کنید؟
باید خود مردم به فکر باشن و هر چه سریعتر استفاده از بنزین و سوخت هایی که اب و هوا رو الوده میکنن پایان بدن....قطع درخت ها به بهانه های واهی ساختن کاغذ!! و قلم باید تموم بشه و هرچه سریع تر تبلت ها و سیستم های دیگه که کاملا قابل بازتولید هستن جاشون رو بگیرن....استفاده از انرژی خورشیدی در کویر ها و صحرا ها و همچنین باد باید نهادینه بشه بشه....استفاده از خودرو های با سوخت برقی و همچنین استفاده از وسایل نقلیه ی عمومی باید بیشتر بشه و راحت تر.....تنها باعث و بانی این مسائل همینه و بس....
و البته،کشور های تروریست پرور هم باید لطف کنن کشتن مردم رو تموم کنن تا مردم مجبور نشن مناطق مسکونی خودشون رو ترک کنن و به بقیه ی جاها بریزن و باعث بشن که اون کشور،مجبور بشه که تولیدات و به طبع اذار رسوندن به زمین رو بیشتر کنه برای استاندارد نگه داشتن خدمات رفاهی....
حتی عبور مردم از خیابون هم به زمین اسیب میرسونه!!!!!!!!!
تو همین شهرهای خود ما،صد ها و هزاران دقیقه ماشین ها بیشتر روشن می مونه که ملت از خیابون رد بشن و این دود بیشتری رو میفرسته تو هوا!!
بعد از این مسائل،ویکی پدیا باید زمان بیشتری رو صرف زیبا تر و راحت تر خونده شدن صفحه ی تئوری توطئه اش بکنه و بنیاد موزیلا هم باید پلاگینی در اختیار کاربران قرار بده که به راحتی و با یه کلیک،بشه ادرس این صفحه رو داد!!
اینجوری،ملت وقتی یه فیلم نیگا میکنن که توش در سال 2012 دنیا به اخر میرسه،همون جوری راجع بهش فکر میکنن که مثلا به داستان سریال لاست یا چه میدونم فیلم هایی مثل جومانجی و اینجور چیزا میکنن!!!!
حرف سطحی؟؟
اصلا مگر چند سال قبل بحث مثلث برمودا نبود؟؟الان هر روز چندین کشتی-هواپیما و قایق از اون منطقه دارن تردد میکنن هیچی بلایی هم سرشون نمیاد؟؟چرا؟؟
مگر کم کتاب نوشتن؟یا فیلم درست کردن؟؟چقدر دوست دارید ذهن شما رو رسانه های بیگانه کنترل کنه؟؟
================================================== ========
آخر الزمان واقعی میخوای؟؟
پس خوب به اتفاقات خاورمیانه بخصوص از سال 2000 تا الان نگاه کن!
در مورد برمودا دلیلش کج فهمی مسائل علمی از جریان برعکس گلف استروم بود.....
بیشتر توضیح بدید لطفا تا ببینم منظورتون چیه؟
ببینید
آخرالزمان و پایان دنیا (قیامت ) فرق میکنه
آخرالزمان چیزی نیست که به قولی یه غول 50 متری از آسمون بیاد پایین همه رو بخوره!
فرایندی هست که خیلی مرحله به مرحله پیش میاد
اما ربطش به خاورمیانه
اینو شاید خیلیها بدونن که اگر دنیا رو مسطح فرض کنیم دقیقا وسطش ایران و کشورهای خاورمیانه قرار میگیرن
پس منطقه راهبردی هست
مضاف بر اینکه 80 درصد نفت جهان هم توش خوابیده
پس سود هم داره
نتیجه اش چی شد؟؟
هر کی بتونه خاورمیانه تسلط داشته باشه-انگار روی شاهرگ دنیا تسلط داره!
================================================== ========
خب یه نگاه به تحولات خاورمیانه:
سال 2000: حملات مکرر انتحاری حزب الله باعث عقب نشینی اسرئیل از جنوب لبنان شد(گام اول!)
سال 2001: حوادث 9/11 و در همان سال حمله ناتو به رهبری آمریکابه افغانستان
سال 2003:حمله ائتلاف به رهبری آمریکا به عراق
سال 2006:حمله اسرائیل به لبنان و شکست این حمله
سال 2008:حمله اسرائیل نوار غزه و شکست این حمله
سال 2010:حمله ناتو به لیبی و سرگونی مبارک-بن علی-عبدالله صالح رئوسای جمهور مصر-تونس و یمن توسط مردم
================================================== ==============
میبینی؟؟ از سال 2000 به اینور همه اش جنگ بین دو جناح بوده که سلطه شون رو روی منطقه حساس و راهبردی خاورمیانه حفظ کنن!
بالاخره این دو جناح باید یه روزی حسابشون رو تصفیه کنن چون اینها همه پیش مقدمه جنگی بسیار بزرگتر و فراگیرتره
بله آخرالزمان وجود داره!
اما یه غول یا گردباد یا سونامی نیست!
من نمیدونم . میشه توضیح بدین وسط سطح یه کره کجاست ؟اینو شاید خیلیها بدونن که اگر دنیا رو مسطح فرض کنیم دقیقا وسطش ایران و کشورهای خاورمیانه قرار میگیرن
البته با عرض پوزش باید بگم یادم رفت بگم اقیانوس های بین قاره ها رو نادیده بگیریم!
به کره وسط نداره و هر جاش واستی همونجا وسطشه
اما این عکس رو نگاه کنید.منظورم تقریبا اینه
اگر قاره آمریکا هم فرضی به آفریقا بچسبونیم خاورمیانه و به خصوص ایران-وسط این دنیای فرضی ما رو تشکیل میدن!!
درسته این حرف من ارزش علمی نداره اما نشون دهنده موقعیت حساس خاورمیانه هست!
و جنگ هایی که توش اتفاق افتاده بیانگر این موضوعه
Last edited by H A M A S; 11-06-2011 at 21:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)