سلام به همه
دوستان گوشی من هواوی g510 هستش برای اولین بار میخام نرم افزار اومدم نصب کنم
این پیغامو داد
برای حفظ ایمنی،، گوشی شما طوری تنظیم شده که نصب برنامه هایی که از android market دریافت نشده اند را مسدود می کند
حالا باید چکار کنم؟؟؟
بعد یه سری
گفتن باید موقع نصب نرم افزار حواسمون باشه که یه وقت آنتن نپره و از این حرفا یه جام گفته بودن برای بعضیا باید رووت بشه جریان اینا چیه؟؟؟
ممنون میشم کسی پاسخ بده////////تشششششششششششکر
Last edited by 1450abjad; 23-12-2013 at 13:43.
سلام. آقا من سایفون رو دانلود کردم ولی وصل نمیشه. میگه وصل به اس اس اچ امکان پذیر نبود یا میگه اس اس اچ متوقف شده است. ورژن جدیدشم فک کنم هس. گوشیمم نکسوس فوره. ممنون میشم کمک کنین مرسیی
با سلام
وقتی گوشیم ( htc desire v ) آپدیت میکنم که حدود 8.51 مگ هم هست وقتی که میخواد نصبش کنه تا وسط میره (تا وسط لود میشه ) اما یهو یه گوشی میاد که سمت راست بالاش یه مثلث با علامت خطر میزنه و نصبش نمیکنه بعدش گوشی ریست میشه و میاد بالا میخواستم بدونم کسی میتونه کمکم کنه که چرا آپدیت انجام نمیشه ممنون میشم کمکم کنید .![]()
Last edited by بهار بهاری; 25-12-2013 at 12:31.
شما چون گوشیتون اندروید 4 داره باید برنامه ای رو که نصب کردید پاک کنید مشکلتون حل میشه
Last edited by italia88; 25-12-2013 at 21:07.
سلام
من تازه با ساییتون آشنا شدم
سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم
یاهو مسنجرم روی گوشی قبلا کامل بود اما از وقتی که ارتقا دادم اندروید گوشیمو دیگه امکان استفاده از وبکم ندارم.گوشی من galexy s advance
می شه راهنماییم کنید و ارور unfortunately,messenger voice and video plug-in has stopped را میده
باتشکر
Last edited by shytonak.a; 26-12-2013 at 15:09.
سلام
1-دوستان چطور می تونیم کاری کنیم که برنامه ها به صورت پیش فرض بر روی مموری کارت(sd cart) نصب بشن؟
2-برنامه هارو با نرم افزار Wondershare MobileGo روی مموری کارت انتقالشون دادم .از لحاظ منطقی تا چایی که مموری کارت جا داره می شه رو گوشی نرم افزار نصب کرد و انتقالش داد رو مموری کارت ولی مشکلی که هست دیگه نمی تونم نرم افزار نصب کنم و پیغام می ده که فضای کافی موجود نیست! در صورتی که مموری کارت خیلی خالی جا داره!
ممنونم
Last edited by a6543210; 28-12-2013 at 19:01.
سلام دوستان
من برای پخش آهنگ روی گوشی desire c مشکل دارم بعضی آهنگها خوب پخش میشه و بعضی آهنگها مشکل داره و وقتی پلیر رو عوض میکنم خوب میشه ! و بعضی وقتها با هیچ پلیری درست نمیشه و فایل آهنگ هم سالم هست!
کسی میدونه چرا اینطوری میشه؟
سلام دوستان
من یه مشکل اساسی دارم
گوشیم htc wildfire s هست
و هروقت برنامه ای بخواد نصب بشه ارور میده که فضای کافی روی اینترنال مموری نیست
در حالی که sd card هم خالیه
چطوری میشه کاری کرد تا برنامه ها روی sd card نصب بشن؟
قبلا خواستم با نرم افزاری اینکار رو بکنم ولی ارور داد .
سلام
کسی میدونه چرا آخرین آپدیت اندروید ۴.۳ برای گوشی سونی زد ۱ نمیاد!؟
در حالی که ۲ هفته بیشتره که سونی فرستاده برنامش رو!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)