سلام دوستان ....
من تازه شروع کردم به بازی ...... چطوری باید پنگوئن (panguin) رو بکشم ؟؟؟
ممنون
سلام دوستان ....
من تازه شروع کردم به بازی ...... چطوری باید پنگوئن (panguin) رو بکشم ؟؟؟
ممنون
بمب یخ زا.
یه بمب پرت کن تو آب و یه قالب یخ درست میشه برو روش واستا
اسلحه هات چیان؟یه عکس از اسلحه هات بنداز.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
سلام
به سلامتی
حالا خیلی راه داری تا بهش برسی.در ضمن بتمن کسیو نمیکشه.فقط بیهوش میکنه یا زندانی![]()
وقتی میرم نزدیکه پنگوئن بتمن با خودش حرف میزنه .... خوندم و ترجمش کردم
میگه : اسلحه پنگوئن خیلی قویه....من باید اونو فریز (freeze) کنم .....
من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم !!
اسلحه فریز باید بگیرم ؟؟ از کجا ؟؟
ممنون
اگر دقت کنی قبل اومدن به پیش پنگوئن روی یک مکان پر اب هستی که یخ بسته اونجا سه دو تا راه دیگه هم داره
وقتی از جایی که ابتدا وارد میشی مستقیم روبرو رو نگاه کنی مستقیم میشه مسیر پنگوئن سمت چپ میشه یک راه و راست راه دیگه شما بپیچ سمت چپ و برو داخل یک اتاقی که یک مرد یک دست با چماق بزرگش میاد اونو که زدی کنار اون میله ها در رو حک کن میری پشت میله ها داخل اون اتاقک ها یک مرد هستش که اسمش ویکتور هستش با اون صحبت میکنه و فیلمی نشون میده اون بهت اسلحه رو میده که به کمک اون میتونی پنگوئن رو خلع سلاح کنی
شما هنوز اون اسلحه یا قوله یخی خودتون رو ندارید بعد به دست اوردن اون میتونید به این قسمت بیایید که وقتی روی اب پرتش میکنی قالبی از یخ درست میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین سواری ام داره؟
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
ولی هرچی باشه به سری AC نمی رسه!
راستی یه سوال حالا که بازی تموم شده نمیشه لباس بتمن یا Catwoman رو ترمیم کرد؟اش و لاش شدن جفتشون.نمی خوام لباس کلا عوض بشه فقط سالم همونجور که اول بازی بود.
نه ماشین سواری نداره ولی پرواز بازی داره
تو بازی کن بعدش خودت بیا همینجا بگو این قشنگتره یا اساسین
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
Nop.............
داداش بتمن از اساسین امثال خیلی خیلی بهتره
ب نظر من جفتشون عالین هم اسسین هم بتمن....اینم درنظر بگیرید اسسین چهارمین نسخش اومده طبعا یه خورده تکراری میزنه ...کافیه AC2 رو با بتمن مقایسه کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)