سلام
میبخشید منظورم یک لفظ ریاضی نبود، یک لفظ من در آوردی بود برای بهتر متوجه شدن.اما اساره گیری چیه؟ همیت تجزیه اعداد به عوامل اوله؟
چون به نظر تجزیه به عاملهای اول خیلی شبیه کشیدن بخشهای سازنده عدد به بیرون است چیزی تو مایه های کلمه اساره یا شیره و...
اگر منظورتان تجزیه به عاملهای اول است، شما وقتی عددی را مدام بر 2 تقسیم میکند و تمام 2 های آن را بیرون میکشید، طبیعتاً مقدار ته مانده دیگر 2 ندارد چون اگر میداشت در مرحله های قبلی در می آمد و دیگر نیازی به تقسیم مجدد بر اعداد قبلی نیست.جناب h2 شما 195 رو به 2 تقسیم کردید جواب نداد، بعد به 3 تقسیم کردید جواب 65 اومد حالا دوباره 65 رو باید به 2 تقسیم کرد یا اینکه چون تقسیم 62 بر 5 جوابی ندارد شما اونو انجام ندادید؟
مثلاً 1000
حال با دانستن 1000 = 2*2*2*5*5*5 کاملاً واضح و منطقی است که 1000 بیش از سه بار بر 2 بخش پذیر نیست و اگر سه تا عدد 2 آن خارج شود، مقدار ته مانده دیگر در هیچ شرایطی بر 2 بخش پذیر نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس وقتی تمام 2 های آن را استخراج کردیم، دیگر در مراحل بعدی با خیال راحت میتوانیم اعداد اول دیگر را چک کنیم.
شاید حالا بهتر متوجه شوید چرا کلمه من درآوردی "اساره گیره" را استفاده کردم.
-----
موفق باشید.