تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 103 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

داره خودمونی میشه ssass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

سلام
    دیروز بازار ایران بودم توی تهران
    dlink بود ولی 90 بودش
    اما مدل 45 هم بودش
    همشون هم یه جور هستن فقط اسمشون فرق می کنه
    اگر خواستی می تونم آدرس دقیق بدم
    اگرم تهران نیستی بگیرم بفرستم برات
    "بعضی ها خیلی بی انصافا و با سود کم قانع نیستن
    این پست رو زدم به خاطر اینکه بدونی قیمتهای کمتر هم هست
    تو دنیای واقعی"

برادر مدل اون 45 تومنی رو داری؟ لینکی چیزی ازش، یکی دیگه میخوام من احتمالا ماله خودم رو ددی پیچوند
    آدرسش رو هم تو پروفایلم بگی ممنون میشم
    برادر 100 درصد فرق دارن
    البته تو کارکرد خیلی فرقی نداره چون ایران اونطور سرعتی نداره که
    منتها وقتی که کار به گارانتی و ... بکشه معلوم میشه که اون دی لینک چه فرقی داره مثلا
    یکی از دوستان هم که گفته بود بدونه گارانتی از عربستان آورده بودن 120 تومن
    اتفاقا منم همین حرف رو زدم چیزیک ه اینجا ساپورت نمیشه رو بگیره آدم چی کار پوله بیشتر هم بده؟
    سلام به همگی
    با کمال احترام به تمامی دوستان من این حرفشون رو که میگن تمام این نوع مودم ها از لحاظ کارکرد یکی هستن رو قبول ندارم
    من امروز با کمی تنظیم مودمم سرعتم به 75 کیلوبایت رسید. اونم نه برا یه ثانیه یا ده دقیقه برا دو ساعت سرعتم بالایه 50 کیلو بود که بعضی وقتا به 75 هم می رسید. دیگه خودم خجالت کشیدم دیسکانکت شدم.
    حالا برا بقیه کارهایه دیگه ای که میشه باهاش انجام داد، بماند. خب حالا اگه مودم 50 تومنی میگرفتم همین کار رو برام می کرد؟ معلومه نه

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برادر برای اینکه حرفتون سندیت داشته باشه لطفا نتیجه ی یه ساعت دانلودتون رو بزارید (عکس از BWmeter یا برنامه های مشابه)
    مشکلی که من دارم با این سخن شما اینه که واقعا چه طور وقتی کسی سرعته بالای 30 با این مودم ها نگرفته شما سرعته 50 اونم ثابت!! گرفتید نه لحظه ای

اگر 30 ثابت بگیره ساعتی 108 مگابایت باید بگیرید که من شخصا موفق نشدم نهایت همون 60-70 مگ بوده
    اگر طبق گفته ی شما 50 بگیره ثابت باید ساعتی 180 مگابایت دانلود داشته باشید
    ممنون میشم اینو به ما نشون بدید

حالا برا بقیه کارهایه دیگه ای که میشه باهاش انجام داد، بماند. خب حالا اگه مودم 50 تومنی میگرفتم همین کار رو برام می کرد؟ معلومه نه
    این بقیه کارها رو میشه لیست کنید منم بدونم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برادر مدل اون 45 تومنی رو داری؟ لینکی چیزی ازش، یکی دیگه میخوام من احتمالا ماله خودم رو ددی پیچوند
    آدرسش رو هم تو پروفایلم بگی ممنون میشم
    برادر 100 درصد فرق دارن
    البته تو کارکرد خیلی فرقی نداره چون ایران اونطور سرعتی نداره که
    منتها وقتی که کار به گارانتی و ... بکشه معلوم میشه که اون دی لینک چه فرقی داره مثلا
    یکی از دوستان هم که گفته بود بدونه گارانتی از عربستان آورده بودن 120 تومن
    اتفاقا منم همین حرف رو زدم چیزیک ه اینجا ساپورت نمیشه رو بگیره آدم چی کار پوله بیشتر هم بده؟

خواهش میکنم
    میگم دست نگه دار ببینیم این دوستمون 45 تومنیه چیه موضوش
    اگه همون 58 تومنی هم 45 باشه باز 13 تومن فرق داره تازه اون پوله پست و پیک هم داره این نداره
    چشم , ممنون که گفتید
    صبر میکنیم ببنیم چی میشه, من که اطلاعی از این مودم ندارم
    و واقعا خوشحالم که اینجا میتونم با کمک شما بهترین نوعش رو پیدا کنم
    کاش تو منطقه ما هم جواب بده از شَرّ ترافیک ماهیانه خلاص بشیم
    منتظر خبر دوستان هستم

4. این کاربر از fori1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

برادر برای اینکه حرفتون سندیت داشته باشه لطفا نتیجه ی یه ساعت دانلودتون رو بزارید (عکس از BWmeter یا برنامه های مشابه)
    مشکلی که من دارم با این سخن شما اینه که واقعا چه طور وقتی کسی سرعته بالای 30 با این مودم ها نگرفته شما سرعته 50 اونم ثابت!! گرفتید نه لحظه ای

اگر 30 ثابت بگیره ساعتی 108 مگابایت باید بگیرید که من شخصا موفق نشدم نهایت همون 60-70 مگ بوده
    اگر طبق گفته ی شما 50 بگیره ثابت باید ساعتی 180 مگابایت دانلود داشته باشید
    ممنون میشم اینو به ما نشون بدید

این بقیه کارها رو میشه لیست کنید منم بدونم؟
    عزیز جان من از اولین پست این تاپیک رو تا اینجا خوندم و ندیدم کسی بالای سرعت 35 داشته باشه. اما با توجه به این که امروز صبح من حدود دو ساعت دانلود داشتم و اونم بین سرعت 40 تا 75 کیلو که متاسفانه عکس از نرم افزار خود مودمم نگرفتم که بشه سند. اما اگه فرصتش برام پیش اومد چشم حتما تهیه میکنم.
    اما حتی اگر هم برا یک ثانیه به سرعت 70 برسم خودش یه شگفتی برا ما به حساب میاد.
    یه نمونه از قابلیت هایه این نوع مودم:
    اگه تو کار برنامه نویسی باشید حتما میدونید که برا قطعه هایی مثل کارت شبکه، کارت دی وی بی، کارت صدا و ... شرکت تولید کنندشون یه فایل SDK در اخیار خریدار قرار میدن که میتونه با اون به ساخت برنامه برای اون قطعه اقدام کنه.
    یه مثال ساده:
    تویه برنامه نود هر لحظه نشون میده که چقدر اس ام اس براشون اومده و ازش آمارهایه مختلفی رو بیرون میکشن. خب این برنامه رو که این آمارها رو نشون میده یه برنامه نویس خبره با توجه به اون فایل SDK نوشته (یه مودم هم دارن برا این کار تقریبا مثل همینا که ما داریم) که اگه اون فایل رو نداشت نمیتونست برنامش رو بنویسه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

عزیز جان من از اولین پست این تاپیک رو تا اینجا خوندم و ندیدم کسی بالای سرعت 35 داشته باشه. اما با توجه به این که امروز صبح من حدود دو ساعت دانلود داشتم و اونم بین سرعت 40 تا 75 کیلو که متاسفانه عکس از نرم افزار خود مودمم نگرفتم که بشه سند. اما اگه فرصتش برام پیش اومد چشم حتما تهیه میکنم.
    اما حتی اگر هم برا یک ثانیه به سرعت 70 برسم خودش یه شگفتی برا ما به حساب میاد.
    یه نمونه از قابلیت هایه این نوع مودم:
    اگه تو کار برنامه نویسی باشید حتما میدونید که برا قطعه هایی مثل کارت شبکه، کارت دی وی بی، کارت صدا و ... شرکت تولید کنندشون یه فایل SDK در اخیار خریدار قرار میدن که میتونه با اون به ساخت برنامه برای اون قطعه اقدام کنه.
    یه مثال ساده:
    تویه برنامه نود هر لحظه نشون میده که چقدر اس ام اس براشون اومده و ازش آمارهایه مختلفی رو بیرون میکشن. خب این برنامه رو که این آمارها رو نشون میده یه برنامه نویس خبره با توجه به اون فایل SDK نوشته (یه مودم هم دارن برا این کار تقریبا مثل همینا که ما داریم) که اگه اون فایل رو نداشت نمیتونست برنامش رو بنویسه.
    عزیز خان منم برای همون مورد گفتم
    لحظه ای که برای من 90 هم میرفت اون که ملاک نیست برادر من
    شما میزان دانلود رو تو یک ساعت عکس بندازید از رو اون همه چی قابله پیشبینی هست کاری به 10 و 80 اش نداشته باشید اون نوسان عادی هست

در مورد مثال هاتون هم ربطشون رو متوجه نشدم فقط من میگم باید فرستنده بفرسته سرعته بیشتر رو که شما و من بگیریم! غیره اینه؟ این مودم ها هم محدودیت 32 کیلو بایتی ندارن که بیشتر بده مخابرات همین معمولی ها هم میتونن بگیرن مگر اینکه بالای چند مگ باشه سرعت

چشم , ممنون که گفتید
    صبر میکنیم ببنیم چی میشه, من که اطلاعی از این مودم ندارم
    و واقعا خوشحالم که اینجا میتونم با کمک شما بهترین نوعش رو پیدا کنم
    کاش تو منطقه ما هم جواب بده از شَرّ ترافیک ماهیانه خلاص بشیم
    منتظر خبر دوستان هستم
    خواهش برادر
    والا چیزه خاصی هم نیست واقعا
    چند مدل بیشتر تو بازار ایران نیست
    همه هم یه کار رو میکنن حدودا فقط فرقشون تو گارانتی و اینه که مثلا ویندوز 64 بیت ساپورت میکنن و ...

اینا رو فکر کنم برای دوستان مفید باشه:

GPRS

General Packet Radio Service is a packet-switching technology that enables data transfers through cellular networks. It is used for mobile internet, MMS and other data communications. In theory the speed limit of GPRS is 115 kbps, but in most networks it is around 35 kbps. Informally, GPRS is also called 2.5G.

EDGE (Enhanced Data for Global Evolution)

EDGE (also known as Enhanced GPRS or EGPRS) is a data system used on top of GSM networks. It provides nearly three times faster speeds than the outdated GPRS system. The theoretical maximum speed is 473 kbps for 8 timeslots but it is typically limited to 135 kbps in order to conserve spectrum resources. Both phone and network must support EDGE, otherwise the phone will revert automatically to GPRS.
    EDGE meets the requirements for a 3G network but is usually classified as 2.75G.

EGPRS

A synonym for EDGE.

Last edited by DaRiOuShJh; 13-03-2011 at 23:06.

7. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام به همگی
    با کمال احترام به تمامی دوستان من این حرفشون رو که میگن تمام این نوع مودم ها از لحاظ کارکرد یکی هستن رو قبول ندارم
    من امروز با کمی تنظیم مودمم سرعتم به 75 کیلوبایت رسید. اونم نه برا یه ثانیه یا ده دقیقه برا دو ساعت سرعتم بالایه 50 کیلو بود که بعضی وقتا به 75 هم می رسید. دیگه خودم خجالت کشیدم دیسکانکت شدم.

دوست عزیز میشه این تنظیم رو بگی ماه هم انجام بدیم چون من هم سرعتم به 70 رسیده ولی لحظه ای بوده
    ولی این که شما میگی 2 ساعت بالای 50 پایدار بوده سرعت خیلی عالی هست لگه میشه این تنظیم رو بگو ما هم انجام بدیم چون من سرعتم روی 25 تا 30 هست اگه بشه کاری کرد بالای 50 بشه دیگه کسی نمیره ADSL بگیره

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

دوست عزیز میشه این تنظیم رو بگی ماه هم انجام بدیم چون من هم سرعتم به 70 رسیده ولی لحظه ای بوده
    ولی این که شما میگی 2 ساعت بالای 50 پایدار بوده سرعت خیلی عالی هست لگه میشه این تنظیم رو بگو ما هم انجام بدیم چون من سرعتم روی 25 تا 30 هست اگه بشه کاری کرد بالای 50 بشه دیگه کسی نمیره ADSL بگیره
    من وقتی با خود مرورگر موزیلا دانلود میکنم سرعتم به زور میرسه به 15 کیلو، اما وقتی از نرم افزارهای مخصوص دانلود استفاده میکنم قضیه فرق میکنه.
    حدود سه سال پیش که ADSL داشتم انواع برنامه هایه دانلود رو استفاده کردم که همشون یه ایرادی داشتن تا رسیدم به نرم افزار Internet Download Accelerator که واقعا یکی از بهترین نرم افزارها تو این زمینست.
    حالا من برا دانلود یه روشی دارم اونم اینه که لیست دانلودم رو پر میکنم بعد برنامه رو جوری تنظیم میکنم که 10 تا 10 تا فایل دانلود کنه که نتیجش همونی میشه که کفتم.
    موفق باشید

10. این کاربر از ssass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

من وقتی با خود مرورگر موزیلا دانلود میکنم سرعتم به زور میرسه به 15 کیلو، اما وقتی از نرم افزارهای مخصوص دانلود استفاده میکنم قضیه فرق میکنه.
    حدود سه سال پیش که ADSL داشتم انواع برنامه هایه دانلود رو استفاده کردم که همشون یه ایرادی داشتن تا رسیدم به نرم افزار Internet Download Accelerator که واقعا یکی از بهترین نرم افزارها تو این زمینست.
    حالا من برا دانلود یه روشی دارم اونم اینه که لیست دانلودم رو پر میکنم بعد برنامه رو جوری تنظیم میکنم که 10 تا 10 تا فایل دانلود کنه که نتیجش همونی میشه که کفتم.
    موفق باشید

من هم برای دانلود از دانلود منیجر IDM استفاده میکنم که واقعا خوب هست ولی این روش رو که گفتی باید با DAP یه تست بکنم ببینم همینجوری به من هم جواب میده اگه جواب بده که محشر میشه

ممنون

12. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

روشتون استفاده از دانلود منیجر بود فقط؟!×!!×!
    خوب به سلامتی
    من هنوز اون عکس از یه ساعت دانلودتون رو میخوام ها
    اگه مشکلی نیست با اون سرعته 50 کیلویی که شما دارید کاره دوثانیس آپلودش

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

روشتون استفاده از دانلود منیجر بود فقط؟!×!!×!
    خوب به سلامتی
    من هنوز اون عکس از یه ساعت دانلودتون رو میخوام ها
    اگه مشکلی نیست با اون سرعته 50 کیلویی که شما دارید کاره دوثانیس آپلودش

من هم میخوام این روش رو امتحان کنم ولی اگه جواب بده واقعا محشر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •