عزیز جان من از اولین پست این تاپیک رو تا اینجا خوندم و ندیدم کسی بالای سرعت 35 داشته باشه. اما با توجه به این که امروز صبح من حدود دو ساعت دانلود داشتم و اونم بین سرعت 40 تا 75 کیلو
.gif)
که متاسفانه عکس از نرم افزار خود مودمم نگرفتم که بشه سند. اما اگه فرصتش برام پیش اومد چشم حتما تهیه میکنم.
اما حتی اگر هم برا یک ثانیه به سرعت 70 برسم خودش یه شگفتی برا ما به حساب میاد.
.gif)
یه نمونه از قابلیت هایه این نوع مودم:
اگه تو کار برنامه نویسی باشید حتما میدونید که برا قطعه هایی مثل کارت شبکه، کارت دی وی بی، کارت صدا و ... شرکت تولید کنندشون یه فایل SDK در اخیار خریدار قرار میدن که میتونه با اون به ساخت برنامه برای اون قطعه اقدام کنه.
یه مثال ساده:
تویه برنامه نود هر لحظه نشون میده که چقدر اس ام اس براشون اومده و ازش آمارهایه مختلفی رو بیرون میکشن. خب این برنامه رو که این آمارها رو نشون میده یه برنامه نویس خبره با توجه به اون فایل SDK نوشته (یه مودم هم دارن برا این کار تقریبا مثل همینا که ما داریم) که اگه اون فایل رو نداشت نمیتونست برنامش رو بنویسه.
عزیز خان منم برای همون مورد گفتم
لحظه ای که برای من 90 هم میرفت اون که ملاک نیست برادر من.gif)
شما میزان دانلود رو تو یک ساعت عکس بندازید از رو اون همه چی قابله پیشبینی هست کاری به 10 و 80 اش نداشته باشید اون نوسان عادی هست
در مورد مثال هاتون هم ربطشون رو متوجه نشدم فقط من میگم باید فرستنده بفرسته سرعته بیشتر رو که شما و من بگیریم! غیره اینه؟ این مودم ها هم محدودیت 32 کیلو بایتی ندارن که بیشتر بده مخابرات همین معمولی ها هم میتونن بگیرن مگر اینکه بالای چند مگ باشه سرعت
چشم , ممنون که گفتید
.gif)
صبر میکنیم ببنیم چی میشه, من که اطلاعی از این مودم ندارم
و واقعا خوشحالم که اینجا میتونم با کمک شما بهترین نوعش رو پیدا کنم
.gif)
کاش تو منطقه ما هم جواب بده از
شَرّ ترافیک ماهیانه خلاص بشیم.gif)
منتظر خبر دوستان هستم
خواهش برادر
والا چیزه خاصی هم نیست واقعا
چند مدل بیشتر تو بازار ایران نیست
همه هم یه کار رو میکنن حدودا فقط فرقشون تو گارانتی و اینه که مثلا ویندوز 64 بیت ساپورت میکنن و ...
اینا رو فکر کنم برای دوستان مفید باشه:
GPRS
General Packet Radio Service is a packet-switching technology that enables data transfers through cellular networks. It is used for mobile internet, MMS and other data communications. In theory the speed limit of GPRS is 115 kbps, but in most networks it is around 35 kbps. Informally, GPRS is also called 2.5G.
EDGE (Enhanced Data for Global Evolution)
EDGE (also known as Enhanced GPRS or EGPRS) is a data system used on top of GSM networks. It provides nearly three times faster speeds than the outdated GPRS system. The theoretical maximum speed is 473 kbps for 8 timeslots but it is typically limited to 135 kbps in order to conserve spectrum resources. Both phone and network must support EDGE, otherwise the phone will revert automatically to GPRS.
EDGE meets the requirements for a 3G network but is usually classified as 2.75G.
EGPRS
A synonym for EDGE.