ماشین خودت که کم کارکرد تر بود؟! عجیبه تو این کیلومتر و کیفیت اون موقع اذیتت کرده! از صفر دسته خودت بوده؟؟؟
راستی 11300؟مگه تیپ 5 بوده؟
این 83 هم که میگی قیمتش همین حدود هست.مباریک باشه![]()
ماشین خودت که کم کارکرد تر بود؟! عجیبه تو این کیلومتر و کیفیت اون موقع اذیتت کرده! از صفر دسته خودت بوده؟؟؟
راستی 11300؟مگه تیپ 5 بوده؟
این 83 هم که میگی قیمتش همین حدود هست.مباریک باشه![]()
نه ولی خیلی خیلی اذیت میکرد نمیدونم چش میشد این دفعه آخری دیگه اعصام داغون شده بود
نه تیپ 2بودش گرون دادیم؟؟؟
ولی طرف توی دیاگ دیده بود واقعا 45 تا کار کرده خیلی ذوق مرگ شده بود
خیلی دوسش داشتم ماشین از یه صفر تمیزتر بود
اینم خیلی خوب کم کارکرد96 واسه 83 خیلی کم خیلی تمیز فردا اگه تنستم عکس اش رو میزارم
ماشین رو گرفتیم فردا سند میزنیم7500000 خریدیم
![]()
نه گرون ندادین ! انداختین(البته عذر میخوام اگه حرف درستی نزذم
)
تا جایی که یادمه تو قسمت کیلومترش مخصوصا صفحه کیلومترش دستکاری شده بود!حس میکنم درسته کم کارکرد بوده اما کمی تو برقیش دست رفته بوده! 206 هم فوقلاده برقیش حساسه!
مبارک باشه! شیرینی ما هم فراموش نشه![]()
نه کیلومترش فقط صفحه اش سوخته بود که عوض اش کردمهمین بود مشکل برقی نداشت
ممنون![]()
غزیزم آخه کیلومتر 206 صفحه ای نیست! اونا که میگین به اصطلاح اسپرت هست و خودشون میندازن!درجریان مشکلت کاملا بودمالبتخ شاید حدس من اشتباه باشه! چون من از دور دارم ببرسی میکنم!
درکل ایشالله که چرخ ماشین جدید براتون بچرخه اونم بی دردسر![]()
دوستان ما یه 206 تیپ 5 یافتیم فقط مشکلش اینه که مدل 83 هستش ... قیمتم 10 داده احتمالا بشه یکمی کمتر راه بیاد . فقط چندتا سوال ؟
83 زیاد قدیمی نیست ؟ قدرت موتور پایین نیومده بعد 7 سال کار کردن ؟ خرج نمیذاره رو دستمون ؟
بعد چقدر از نظر کیفیت ساخت و قطعات با تیپ 5های جدید فرق داره منظورم این جریان فرانسوی بودن و این حرفاس ؟
بعد هواسم نبود به کارکردش چقدر کاردکرد خوبه براش؟
please delete it
Last edited by Reza Razor; 24-08-2011 at 22:09.
ذوست عزیز همچی به کارکرد بستگی داره! قیمتشم تنده!
کارد کرد برای 83 خب چقدر با این قیمت مناسبه ؟ قیمت که من همینجا دیدم تیپ 2 مدل 85 همین قیمتو دادن !
Last edited by Reza Razor; 25-08-2011 at 10:07.
سلام به دوستان
ممنون میشم قیمت یک دستگاه تندر 90 ( E2) مدل 1386 .. نیمه فول .. بیمه تا پایان سال .. بی رنگ .. کارکرد 65000
قیمت اگه بدید ممنون میشم
فنی کاملا سالم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)