تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 125 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

الان گیمر ها در کشورهایی مثل آمریکا و دیگر کشور ها،همه پولدار نیستن،اما مثلا به جای اینکه کلی بازی بخرن،هر1-2 ماه یک بازی زیبا و مهم رو میگیرن،مثلا از همین الان برای Geow3 پول جمع میکنن،اگر نسخه Epic این بازی به عنوان مثال 200 دلار باشه،خب مطمئنا میشه هر ماه،با یکم پس انداز کردن پولمون،بعد از 3-4 ماه در بدترین وضعیت هم این پول رو بدست آورد. این هم به آینده خودمون کمک میکنه،یعنی یاد میگیریم چجوری خرج کنیم و هم اینکه الان خود من،به جای اینکه تمام پول تو جیبی یک ماهم رو خرج کنم،نصفشو نگه میدارم و با اون یک بازی اوریج مثلا هر ماه میگیرم....به نظر من شخصی اگر نمیتونه از پس خرج یک بازی اوریج بر بیاد،پس نباید بازی کنه و یا کمتر بازی کنه،فرهنگ خیلی مهمتر هست و بهتره هممون این فرهنگ رو رعایت کنیم....
    محض اطلاع دوستان کمترین درآمد در آمریکا الان حدود ماهی 2000 دلاره و درآمد متوسط در ایران حدود 600 دلار
    اگر اون آمریکایی 10 تا بازی 50 دلاری هم بخره تازه میشه یک چهارم حقوقش در حالی که در این جا کل حقوق طرف رفته

2. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الان گیمر ها در کشورهایی مثل آمریکا و دیگر کشور ها،همه پولدار نیستن،اما مثلا به جای اینکه کلی بازی بخرن،هر1-2 ماه یک بازی زیبا و مهم رو میگیرن،مثلا از همین الان برای Geow3 پول جمع میکنن،اگر نسخه Epic این بازی به عنوان مثال 200 دلار باشه،خب مطمئنا میشه هر ماه،با یکم پس انداز کردن پولمون،بعد از 3-4 ماه در بدترین وضعیت هم این پول رو بدست آورد. این هم به آینده خودمون کمک میکنه،یعنی یاد میگیریم چجوری خرج کنیم و هم اینکه الان خود من،به جای اینکه تمام پول تو جیبی یک ماهم رو خرج کنم،نصفشو نگه میدارم و با اون یک بازی اوریج مثلا هر ماه میگیرم....به نظر من شخصی اگر نمیتونه از پس خرج یک بازی اوریج بر بیاد،پس نباید بازی کنه و یا کمتر بازی کنه،فرهنگ خیلی مهمتر هست و بهتره هممون این فرهنگ رو رعایت کنیم....
    شما هر ماه 90 تومان.......من دیوونه نیستم

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

محض اطلاع دوستان کمترین درآمد در آمریکا الان حدود ماهی 2000 دلاره و درآمد متوسط در ایران حدود 600 دلار
    اگر اون آمریکایی 10 تا بازی 50 دلاری هم بخره تازه میشه یک چهارم حقوقش در حالی که در این جا کل حقوق طرف رفته
    تازه این دوستمون 2000 تا رو با تخفیف گفت، متوسط روی 3000 تا باید حساب کنی...

5. 2 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تازه این دوستمون 2000 تا رو با تخفیف گفت، متوسط روی 3000 تا باید حساب کنی...
    درسته،اما درصد مالیاتی که میدن چی؟یه نوشابه میخری 3 دلار.....مطمئنا مقداری که خرج میکنی با مقدار حقوق هر کس باید برابر باشه،اینو هر کشوری رعایت میکنه،حتی ایران.....شوهر عمه من ،الان در فرانسه مدیر یه بخشی هستن در Kodak فکر کنم هستن،ایشون این ایده رو دادن که اگه کسی اومد مثلا تو پاریس یه عکس گرفت،بگه اینروز این ساعت من مثلا تو ونیز عکسم رو تحویل میگیرم،الان سالی دارن 340 هزار دلار حقوق میگیرن،100 هزار دلار از این حقوق میره به مالیات،خب خرج در اونجا رو هم حساب کنید + همه چی خصوصی هست و درآمد دولت تنها از راه مالیات هست....ما در ایران چیزی نمیدیم که،الان پدر من که درآمدش سالی حداکثر 1 میلیارد یا یکم بیشتر هست،چقدر پول مالیات میده؟قول میدم کمتر از 100 میلیون....چقدر خرج میشه؟قول میدم در سالی من خیلی کمتر از 50-40 میلیون خرج میکنم،خب کسانی که حقوق کمتر میگیرن،کمتر هم خرج میکنن،من نمیگم من رو گنج نشستم،من خودم الان دیگه مثل قبلا بازی نمیخرم،ماهی نهایتا 2 بازی اوریج،کسی که وضعیت مالی ضعیف تری داره،ماهی 1 بازی بگیره،2 ماه 1 بازی یا 3-4 ماه یک بازی....
    _
    داستان بازی لو نره : (سفید هست نوشته زیر)
    یک چیزی خیلی جالب در بازی این هست،که شما در پرونده فکر کنم 16-17 باشه که با kelso هستید و دیگه Phelps نیستید...من که خیلی خوشم اومد :ایکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوش به حال خودمون که مجانی همه بازیها رو بازی میکنیم و ناز هم میکنیم تازه دوقرت ونیممون هم باقی هست.

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آخه واسه چی اورج میخرین؟واسه دله خودتون یا واسه دله شرکتها؟اگه واسه دلتون که هیچ اما اگه واسه شرکتو صنعت بازیسازی این کاره میکنید بذار بگم اونا حتی توجهی به منو شما نمیکنن.بذارید یه سرچی کنیم ببینیم کنسولهامون اورجیناله؟میکرو یا سونی با ایران قرارداد داره؟وقتی لایو میزنیم بن نمی شیم؟نوچ نوچ نوچما همچیمون کرکیو هکیو اشکال داره واسه چی بازی اورجنال بخرمجدا از 90 تومنش

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درسته،اما درصد مالیاتی که میدن چی؟یه نوشابه میخری 3 دلار.....مطمئنا مقداری که خرج میکنی با مقدار حقوق هر کس باید برابر باشه،اینو هر کشوری رعایت میکنه،حتی ایران.....شوهر عمه من ،الان در فرانسه مدیر یه بخشی هستن در Kodak فکر کنم هستن،ایشون این ایده رو دادن که اگه کسی اومد مثلا تو پاریس یه عکس گرفت،بگه اینروز این ساعت من مثلا تو ونیز عکسم رو تحویل میگیرم،الان سالی دارن 340 هزار دلار حقوق میگیرن،100 هزار دلار از این حقوق میره به مالیات،خب خرج در اونجا رو هم حساب کنید + همه چی خصوصی هست و درآمد دولت تنها از راه مالیات هست....ما در ایران چیزی نمیدیم که،الان پدر من که درآمدش سالی حداکثر 1 میلیارد یا یکم بیشتر هست،چقدر پول مالیات میده؟قول میدم کمتر از 100 میلیون....چقدر خرج میشه؟قول میدم در سالی من خیلی کمتر از 50-40 میلیون خرج میکنم،خب کسانی که حقوق کمتر میگیرن،کمتر هم خرج میکنن،من نمیگم من رو گنج نشستم،من خودم الان دیگه مثل قبلا بازی نمیخرم،ماهی نهایتا 2 بازی اوریج،کسی که وضعیت مالی ضعیف تری داره،ماهی 1 بازی بگیره،2 ماه 1 بازی یا 3-4 ماه یک بازی....
    درباره این که درآمد 340 هزار دلار هست و 100 هزار دلارش مالیات میشه این رو بگم که شوهر عمتون داره خالی میبنده چون که بالاترین مالیات دنیا رو آمریکا داره با 25 درصد اونوقت فرانسه میشه 29 درصد؟؟؟؟؟
    اما درباره قسمت های قرمز
    پدر شما درآمدش سالی 1 میلیارد هست اون وقت شما میگی رو گنج ننشستی؟
    مگه چند نفر هستن که همچین درآمدی رو در سال داشته باشن؟
    شما در سال 40 50 میلیون خرج میکنی در حالی که درآمد خیلی ها در سال به 40 50 میلیون نمیرسه اون وقت میگی رو گنج ننشتی؟
    شما با این درآمدی که داری بایدم بازی اوریجینال بخری
    توی همون آمریکا درآمد میانگین مردم حدود 100 هزار دلار هست در حالی که درآمد شما 1 میلیون دلار
    بنابراین دیگه حرف از بقیه مردم نزنید , بله شما میتونی تو یه روز 1000 تا بازی اوریجینال بخری ولی کسی که حقوقش ماهی 700 تومن هست چی؟
    Last edited by Electronic-Arts; 31-05-2011 at 17:42.

10. 6 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دیسک سوم ماجرا داره خیلی جالب میشه...امیدوارم اون اتفاقی که پیش بینی می کنم نیوفته...
    جنگ جهانی دوم و دور ماندن ایالت متحده از جنگ به دلیل مسائل جغرافیایی واقعا تاثیر گذار بوده.....عجب روندی داره این تاریخ

12. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed17n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران دست چپ

پيش فرض

آقا کسی راهنمای قدم به قدم مراحل رو به فارسی داره؟
    ما که زبانمون خوب نیست چی کار کنیم؟
    دوستان کسی نبود جواب بده؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درباره این که درآمد 340 هزار دلار هست و 100 هزار دلارش مالیات میشه این رو بگم که شوهر عمتون داره خالی میبنده چون که بالاترین مالیات دنیا رو آمریکا داره با 25 درصد اونوقت فرانسه میشه 29 درصد؟؟؟؟؟
    اما درباره قسمت های قرمز
    پدر شما درآمدش سالی 1 میلیارد هست اون وقت شما میگی رو گنج ننشستی؟
    مگه چند نفر هستن که همچین درآمدی رو در سال داشته باشن؟
    شما در سال 40 50 میلیون خرج میکنی در حالی که درآمد خیلی ها در سال به 40 50 میلیون نمیرسه اون وقت میگی رو گنج ننشتی؟
    شما با این درآمدی که داری بایدم بازی اوریجینال بخری
    توی همون آمریکا درآمد میانگین مردم حدود 100 هزار دلار هست در حالی که درآمد شما 1 میلیون دلار
    بنابراین دیگه حرف از بقیه مردم نزنید , بله شما میتونی تو یه روز 1000 تا بازی اوریجینال بخری ولی کسی که حقوقش ماهی 700 تومن هست چی؟
    خب،من مثال زدم،من حساب پول و خرج شوهر عمم رو ندارم،فقط یادمه تو این مایه ها بود پولی که باید میداد،ولی مطمئنم بیشتر از 80 هزار یورو بود،
    کسی که 700 هزار تومان حقوق میگیره،خب با توجه به وضع فعلی کشور،میتونه هر 2 ماه یک بازی بخره....اینجوری هم در برابر شرکت سازنده اگر به اسلام اعتقاد داره مسئول نمیشه، هم خودش کیف میکنه و میگه بازی اوریج دارم،هم فرهنگ جامعه رو ارتقا داده و در ضمن،مالیات با توجه به افزایش حقوق،افزایش کاملا تصاعدی داره....من به اسلام اعتقاد چندانی ندارم،اما اگر اسلامی رو قبول دارید،به نظر من درست نیست اون دنیا جلوی EA و Activison و .... بخوایم جواب بدیم....قول میدم این بازیهایی که ما داریم تا 3-4 سال دیگه پوسیده میشه اصلا ...البته این هم مانند همین قوانین جدید راهنمایی و رانندگی نیاز به همچین محیطی داره....
    آخه واسه چی اورج میخرین؟واسه دله خودتون یا واسه دله شرکتها؟اگه واسه دلتون که هیچ اما اگه واسه شرکتو صنعت بازیسازی این کاره میکنید بذار بگم اونا حتی توجهی به منو شما نمیکنن.بذارید یه سرچی کنیم ببینیم کنسولهامون اورجیناله؟میکرو یا سونی با ایران قرارداد داره؟وقتی لایو میزنیم بن نمی شیم؟نوچ نوچ نوچما همچیمون کرکیو هکیو اشکال داره واسه چی بازی اورجنال بخرمجدا از 90 تومنش
    عزیزم،شما اگر کنسولتون رو اوریج بگیرید و بازی اوریج بزارید،بن میشید؟خیر....اینکه آیپی ایران در خیلی از موارد بلاک هست،به خاطر رایطه زیبای سیاسیمون هست....
    دیسک سوم ماجرا داره خیلی جالب میشه...امیدوارم اون اتفاقی که پیش بینی می کنم نیوفته...
    جنگ جهانی دوم و دور ماندن ایالت متحده از جنگ به دلیل مسائل جغرافیایی واقعا تاثیر گذار بوده.....عجب روندی داره این تاریخ
    هنوز جالب تر هم میشه حامد جان...اتفاق هایی که میفته و .....واقعا زیبا میشه در آخر بازی....
    دوستان کسی نبود جواب بده؟
    فارسی...قدم به قدم...جالبه...خیر...اگر دوستان مایل باشن میتونم خودم تمامی پرونده ها رو به صورت فارسی + ویدیو بزارم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •