قانونیش تا فردا 11 صبح
قانونیش تا فردا 11 صبح
اینم 2700 مین پستم. ببین آخه 2700می چی شد
بابا این حریف من مسخرشو دراورده.
بابا قبول کن دیگه.هی من درخواست میدم اون میره یه بازی دیگه میکنه.
یه خرده دیگم صبر میکنم بازی کرد کرد نکرد دیگه اون باید دنبال من بگرده
Last edited by caca_caca888; 24-08-2010 at 16:11.
مسخره شو من در اووردم!! نه ساعت تعیین کردی که بیام نه هیچی دیگه
رفتی سر خود تو قسمت چلنگ به من درخواست بازی میدی ؟؟ منم داشتم بازی میکردم از کجا بایست بفهمم؟؟
نه دیگه دراوردی کارش نمیشه کرد.مسخره شو من در اووردم!! نه ساعت تعیین کردی که بیام نه هیچی دیگه
رفتی سر خود تو قسمت چلنگ به من درخواست بازی میدی ؟؟ منم داشتم بازی میکردم از کجا بایست بفهمم؟؟
اولا که چرا من ساعت تعیین کنم؟
اومدیم تا فردا هیچکی ساعت تعیین نکرد.
بعدش من که درخواست میدم هم برای شما یه صدایی میاد هم این که یه ستاره ای تو صفحتون میاد.میتونید بفهمید
بابا این جوری مسخرس.یه تورنمنت بذارین.یه تورنمنت واقعی.یعنی برنده ها با هم بازی کنند و برنده های اونا با هم ........... تا نفر اول معلوم بشه.
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
سلام متین جون.ببخشیدا این یارو قاطی داره.رفته تو چت تو با اون حریفت داشتی بازی می کرده هی پیام می داده.داشت سکته می دکرد.منم شک کردم شاید هستی و داری اذیتش می کنی برای همین گفتم سلام متین.بعدش فقط داشتم می خندیدم.
آقای محترم شما که اختیارات و امکانات خودت و این سایتو نمی دونی چرا الکی خون خودتو کثیف می کنی.
دمت گرم ماه رمضونی باعث خوشحالی و خنده ی چند نفر شدی.![]()
دایی دیسکانکت شد عیبی نداره بازی رو برده بودی
پوزیستین برنده حکم میکنه ولی هنوزم وقت داشتی بازی رو resign کردی![]()
چی میگی بابا؟
اونجا که من داشتم پیام میدادم همینطوری الکی بود.الکی الکی هم نبود دیدم نوشت چس مستر به چت روم اومد منم حواسم نبود چس مستر رو با پرنس پرشیا اشتباه گرفتم.
من به ایشون مسیج فرستادم بازم جواب نداد.اصلا کلا عادت به جواب دادن نداره.قبلنم تو پروفایل اینجاش پیام گذاشتم جوابی نگرفتم.
ایشون به راحتی میتونن بفهمن که من آنلاینم.
بعد آقا چی کاره باشن؟
بازی ما هنوزم اونجا هست.همونطور که ناظر مسابقات گفتن منتظر تیم داوری میمونیم.
من از همه لحاظ جلوتر بودم.اگه دیسکانکت بشی فقط 2 دقیقه وقت داری ریکانکت بشی.اینم اختیارات و امکانات سایت
من عادت ندارم اینطوری حرف بزنم.اما واقعا دیدم چند دفعه پیاممو جواب ندادی اعصابم خورد شد.شما که میگی باید ساعت مشخص کنیم باید از روز اول مسابقات ساعتو بیای مشخص کنی نه این که بذاری روز آخر بعد بگی بیا.
خوب شاید من روز آخر اصلا نباشم
من واقعا نمی فهمم.!یه طریق هماهنگی شما پیام میدی میگی این ساعات هستممنتظر پیام می مونه که اون کی می تونه بیاد و طرف قرار می زاره. هر دو میان تو قسمت فرندز همو میبینین بعد یکی درخواست میده.
اگه هم نداد حرف نیومده
اون که می گی حذفی هست شما یه تورنمنت بیار شطرنج که حذفی باشه.
در ضمن این طرز صحب کردن درست نیست.
شما اصلا یه پیغام به حریفت دادی؟هماهنگ کنین.
که بازی کنین.هر جور هم بازی باشه .این هماهنگی هست.باید دو نفر بتونن با هم هماهنگ کنن.
اون پوزیسیون هم که دیسکانت شد سفید برنده است.
یعنی ما ایرانی ها یه کار گروهی میتونیم بکنیم.!قوانینی بزاریم پاشون بمونیم.!یه هماهنگی 2 نفرست!.
اون واسه وقتیه که دو نفر کم آنلاین بشن.اما ما که مشالله 24 ساعته آنلاینیم.من واقعا نمی فهمم.!یه طریق هماهنگی شما پیام میدی میگی این ساعات هستممنتظر پیام می مونه که اون کی می تونه بیاد و طرف قرار می زاره. هر دو میان تو قسمت فرندز همو میبینین بعد یکی درخواست میده.
اگه هم نداد حرف نیومده
وقتی دیدیم حرفمون هست درخواست میدیم.بعد اینجا کی وظیفه هماهنگ کردن داره؟من که یه پیغام دادم.با کلی درخواست بازی اما ایشون
اول این پوزیسون رو برا ما ترجمه کن.بعد چرا سفید؟من سفید بودما.بر چه اساسی اینو گفتی؟اون پوزیسیون هم که دیسکانت شد سفید برنده است.
یعنی الان من برندم؟ من حاضرم دوباره همون بازی رو بچینیم و همون حرکتارو بریم.اگرم بگی بازندم بازم اشکالی نداره.بالاخره داوری دیگهاگر بازیکنی دیسکانت شود پوزیسیون مورد بررسی داور قرار میگیره....
من بازیتون رو دیدم .خب شما جلو بودین دیگه ! یک وزیر و سرباز در برابر یک فیل و سرباز ! دیگه ترجمه نمیخاد !
مگه اینکه زمان تموم شده باشه
(البته من داور نیستما !)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)