ضمن تشکر مجدد
من دات نت فریمورک 3.5سرویس پک 1 رو سیستمم نصبه ... نمی دونم چرا تو لیست زده 1
اون جاوا ران تایم هم مال یه نرم افزار خاصه که احتیاجی به نصب نداره.
یه چیز مشکوک دیگه ای که هست اینه که گاهی پروسس System یهو و ناغافل ، میخواد به یه آی پی خاص وصل بشه
من بلاک رو می زنم و هیچ اتفاقی نمی افته ... ولی مثلاً یکی دو ساعت بعد مجدداً تکرار میشه . نمی دونم آیا این ربطی به اون داره یا نه
اگه لازم باشه ، آی پی هایی که می خاد بهشون وصل بشه رو بزارم.
من الان که چک کردم ، دیگه اون دو تا پروسس بی اسم نیستن و همه چی فعلاً عادیه.
یه سوال دیگه ؛ چطور می تونم کاری کنم که این به هیچ وجه اتوماتیک به اینترنت وصل نشه
پریروز من تیک اون اتوماتیک آپدیتش رو برداشته بودم ، ولی وصل شده و 250 مگ اطلاعات دانلود کرده ... ترافیک دو روز !
بازم ممنون.
خواهش میکنم taghi جان, قابلی نداشت .gif)
در مورد اون قسمت سبز رنگ اول شما باید بگید که این درخواست اتصال بصورت inbound هست یا outbound . یعنی ورودیه یا خروجی. اگر ورودی باشه معلوم میشه که شما تنظیماتی را که در پست زیر گفتم انجام بدید را انجام ندادید. .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر درخواست اینترنت خروجی بود اونوقت اولین کاری که شما باید بکنید اینه که پروسه ای که میخواد به اینترنت وصل بشه را پیدا کنید. جهت این کار هم به این شیوه عمل کنید. موقعی که پیغام فایروال بهتون نشون داده میشه اسم پروسه و یا فایلی رو که میخواد به اینترنت وصل بشه رو بالا مینویسه. شما روی اسمش که کلیک بکنید هم مسیرش رو میتونید پیدا کنید و هم اینکه نوع و پسوند فایل مشخص میشه.

بعد اگر دیدید که این پروسه با مشخصاتی که داره یکی از برنامه هایی که نصب کردید و یا یکی از پروسه های ویندوز است که ممکنه در پوشۀ System32 باشه و مطمئن شدید که فایل سالمی است اونوقت میتونید تیک قسمت Remember را که در پایین با فلش نشون دادم بزنید و بعد Allow را بزنید. اگر شما تیک قسمت Remeber را نزنید این پیغام با هر با درخواست مجدد فایل و یا پروسه دوباره به شما نشون داده خواهد شد.
قرمز: در مورد قسمت قرمز رنگ توضیح دادم که سیستم شما آلوده نیست پس اگر اون دو پروسۀ بی نام باز هم وجود داشتند مربوط به برنامه ها و یا درایو هایی است که نصب کردید و طبیعیه. تنها موردی که شما باید به اون بیشتر دقت بکنید اینه که مواظب پیغامهای فایروال باشید تا اشتباهی برنامۀ سالمی را بلاک نکنید و یا حتی اشتباهی به تروجانی اجازۀ وصل شدن به اینترنت را ندید. که البته تروجانی هم وجود نداره
اما اگر بر فرض احتمال بدیم که وجود هم داشته باشه خب در اینصورت تروجان تا جایی که تونسته اطلاعات سیستم شما و پسوردهای شما را کپی کرده درسته؟ آیا نباید این تروجان مطالب کپی شده رو به کسی که اونو نوشته بفرسته؟ پس وقتی فایروال بهتون خبر میده که فلان فایل قصد وصل شدن به اینترنت رو داره و اگر اون فایل یک تروجان باشه در حقیقت نمیتونه مطالب کپی شده را به خارج از کامپیوتر شما ارسال کنه و این یعنی اینکه تروجان شکست خورده و موفق به این کار نشده چون شما هوشیار تر بودید و بهش این اجازه رو ندادید.
قهوای: منظورت از این چیه؟
پروسه های بی نام؟ پروسۀ سیستم؟ یا چیز دیگه ای؟