اين مشكل واسه ايران هست كه توي اين منطقه به صورت پيش فرض بسته هست.
ولي توي مدلهاي ديگه ميشه اين حالت رو فعال كرد ولي c8000 نميشه...
درصورتي كه توي كاتالوگها و سايتشون و حتي توي فروشگاهاشون ميگن كه داره!!!!
خيلي خيلي دزد هستند
اين مشكل واسه ايران هست كه توي اين منطقه به صورت پيش فرض بسته هست.
ولي توي مدلهاي ديگه ميشه اين حالت رو فعال كرد ولي c8000 نميشه...
درصورتي كه توي كاتالوگها و سايتشون و حتي توي فروشگاهاشون ميگن كه داره!!!!
خيلي خيلي دزد هستند
بله فرقی نداره راحت اجرا کرد فقط مشکل اينجاس که فقط ps3 ورجن 3.50 ساپورت 3d داره و من اگه بخوام با دنگل استفاده کنم برای استفاده از cd های کپی بايد ورجن رو تغيير بدم و به قبل برگردنم
درسته ولی دوست عزیز شما به ورژن قبل دیگه نمیتونید برگردید . البته الات آپدیت 3.55 هم اومده که ظاهرا پخش 3d رو بهبود بخشیده
رفتم نمايندگی گفت همراه tv نيستش بايد جدا خريداری بشه و گفت نمايندگی تهران دارن قيمت هم 90 هزار تومان
يک جا ديگه رفتم گفت لازم نيست بخری c8000 خودش اين قابليت رو داره برو تو قسمت connect all share
ولی من رفتم چيزی رو نميتونه پيدا کنه![]()
من 40c7000 گرفتم هدیه که دادن BD-C6900 بود که اینم توش بود![]()
سلام خوبین دوستان
من lcd samsung 37 inch دارم می خوام یه بلوری پلیر خوب بگیرم که هم بهش بشه هارد وصل کرد هم دی وی دی خور باشه
اگه میدونید بانه هست بگید تا بگم دوستم که امروز رفته بانه واسم بگیره در ضمن قیمتشم بهم بگید
دمه همتون گرم
-مدل bd-c6900 پيدا ميشه قيمت جديد ندارم حدود 380 فكر ميكنم
برای راهنمای کسانی که led سامسونک سری UA40B6000VR دارن و تله تکست شون کار نمیکنه من برنامه T-CHL5DEUC.EXE از سایت سامسونگگرفتم ورزن ال ای دی از 2002 به 2005 تبدیل شد و تله تگستمم درست شد در ضمن من این تلوزیون رو از بانه گرفتم و فقط مشکل تله تکست داشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله عزيز در مدل هاي b650 هم همينطور بود با اپديت فريمور مشكل تلتكست فارسي حل ميشد
چرا اين کار ميشه کرد تو youtube کيليپ هاش هست
راستی اگه ps3 داری يه موقع up نکنی که ديگه نميتونی دستگاه رو hak کنی ميره برای خودش
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشين يک سوال داشتم کسی تونست کابل hdmi ورجن 1.4 گير بياره البته نه از اين 7،8 تومانی که تو بعضی سايتها برای فروش هستش
اصلاً تلويزيون c8000 ميتونه کابل hdmi 1.4 رو ساپورت کنه ميتونه 4096 پيكسل افقي و 2160 پيكسل عمودي پخش کنه?
ساپورت رزولوشن بالي وتقريبا 4 برابر 1080p و نزديك 4096 پيكسل افقي و 2160 پيكسل عمودي
كه دو فرمت تعريف شده براش :
3840 pixels wide by 2160 pixels high
4096 pixels wide by 2160 pixels high
والبته بايد دستگاههاتون 4k رو و hdmi high speed رو داشته باشند
Last edited by sabzefosfori; 15-12-2010 at 03:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)