بهترین راه حل برای مشکل آنتن دهی :
اینم لینک :هم بی رنگه و هم ضخامتش کمه (2mm)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین راه حل برای مشکل آنتن دهی :
اینم لینک :هم بی رنگه و هم ضخامتش کمه (2mm)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
من امیدوارم که این گروه جائی باشه برای رشد آگاهیهامون
فقط یک سوال، ظاهرا برای نصب برنامه روی گوشی های iphone دو راه هست. jail break و خرید نرم افزار. ظاهرا برای ورژن 4 هنوز jail brek نیومده. اگر قصد خرید نرم افزار داشته باشیم باید چیکار کرد؟
یه سوال خوب:البته جاش تو تاپیک جیلبریک نسخه 4.0 هستش!
شما با امکان سیم فری فقط می تونی مشکل آنلاک رو حل کنی!
به گفته ی دوستان یه هکر گفته تا چند روز دیگه جیل رو می ده بیرون و با این کار گوشی های لاک هم آنلاک می شه(سایدیا)
با تشکر
برای چی جوری دانلود کردن نرم افزار ها هم باید بگم!
1:باید اینترنت پر سرعت 128 یا به بالا داشته باشی
2:یه مستر کارت یا ویزاکارت و یا ..... داشته باشی(برای خرید آنلاین از آیتونز)
3:خودتون که می دونین چون که ایران تحریمه باید یه چیز شکنی وی پی انی چیزی داشته باشی!
بعد به فروشگاه اپل یا همون آیتونز می ری!برنامه ها رو می خری و دانلود می کنی و خودشون نصب می شه!
به همین سادگی (نبود)![]()
آرش جان لینکی که برای این قاب دادی باز نمی شه!
فقط یه عکس واقعی ازش بذاری ممنون می شم!
یعنی واقعا چجوریه!آخه از این عکس هیچی نمی شه فهمید!
با تشکر
اگه بخوای قراردادی از اپل بخری باید ماهانه پول شارژ سیمکارت بدی که از AT&T گرفتی که تو ایران نمی شه!
اگه همین شارژی رو می خوای باید ماهانه تقریبا 30 دلار بدی و کمترین قرارداد فکر کنم 2سالس!می تونی یه جا بدی می تونی ماهانه هم بدی!اگه آزاد می خوای بخری فعلا سیم فری هست که حدود 800 32 و حدود 700 16 گیگه شه!
خود اپل هم که با شارژ کردن پیش می ره 299 32 و 199 16 گیگ شه!سفید هم تا 2011 نداره!
البته قیمت سیم فری تو ایران 1300 برای 32 و 1200 تا 1150 برای 16!
با تشکر
همین الان تست کردم باز شد.
بری تو سایت متوجه میشی .
هیچکس از ما تشکر نمی کنه نه؟
حالا ولش کن!
باشه دوباره امتحان می کنم!
این محصول فروش بیشتری خواهد داشت!
فقط یه سوال:این صفحه ی شیشه ای منطقه ی لمسی رو هم دربر می گیره!چیجوری باهاش کارکنیم؟
منطقه ی لمسی دیگه کجاست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)