تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 81 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 806

نام تاپيک: Devil May Cry 3: Dante's Awakening

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

خیلی ممنون الان مهمترین چیز اینه که من جایی گیر کردم که 100 نفر توی این فروم پرسیدن همون مرحلی مکعب ها لعنتی چه قدر سخته اصلا نمی شه کسی نیست اینجا یه ترفندی یا شیوه خاصی بشه در رفت از این مرحله در رفت یا اینکه من سیو گیم رو بزارم یه نفر برام این مرحلی رو رد کنه بعد برام بفرسته چون واقعا بعد از چند بار خسته شدم این مکعب ها رو دیدم

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اون مرحله حرص آدمو در می یاره اما چند بار بری می یاد دستت بهتره از کنار دیوار بری بالا که آسونتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه P-R-I-N-C-E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

7

ببخشید از اساتید اما من چون خودم مدیر اینجمن تخصصی دیتالایف هستم شدیدا با این جور ادم ها رفتار می کنم اقا شما اگه توی این 50 صفحه بگردید 100 نفر پرسیدن و جواب دادن و برنامه های مختلفی معرفی کردن

به قول بر و بچ خودمون توی فروم (و خداوند سرچ را افرید)

Music_Fire جان ممنون نمی دونم گرا این فروم تشکر برداشته اینجوری باید تشکر کرد
    هر کی هستی برای خودت هستی

مگه من خلاف کارم که میگی (شدیدا با این جور ادمها رفتار میکنم)

من قبلا برنامه هایی که گذاشتن رو دانلود کردم همش یه جور برنامه است شاید فقط اسم هاشون فرق میکنه.
    ولی هیچ کدوم درست کار نمیکرد .

من میخواستم بدونم کسی تونسته با دسته بازی کنه یا نه اگه تونسته برنامشو بزاره اینجا یه توضیح هم در مورد برنامه بده که چه جوری کار میکنه همین؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

من قبلا برنامه هایی که گذاشتن رو دانلود کردم همش یه جور برنامه است شاید فقط اسم هاشون فرق میکنه.

من میخواستم بدونم کسی تونسته با دسته بازی کنه یا نه اگه تونسته برنامشو بزاره اینجا یه توضیح هم در مورد برنامه بده که چه جوری کار میکنه همین؟
    به خدا قصد بی احترامی نداشتم فقط خواستم بگم 100 نفر هم توی این فروم پرسیدن اگه حل شد مشکلشون که حل شد اگه نه که هیچی والا من با دسته بازی می کنم از اول هم مشکل نداشت بدون هیچ فایل یا تغییری موندم چرا بعضی ها مشکل دارن
    راستی من اون مرحلی رو رد کردم اشتباه من این بود که برای دو شمشیرم دو پرشه انتخاب کرده بودم با یک پرشه تونستم برم اما الان فکر کنم مرحلی اخر گیر کردم کسی هم مثل اینکه اونجا گیر کردم نمی دونم مو قعی که با ورجیل می رم به جنگ قول اخر نمی شه بکشمش با یه زربه من می میرم چه جوری باید اونجا بکشمش اون قول باید با ورجیل هم کار خاصی یکنم

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برنامه JoyToKey صد در صد جواب ميده من خودم با همين برنامه بازي ميكردم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينو دانلود كن من با گيم پد خودم تنظيم كردم فقط برنامه رو اجرا كن برو تو بازي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه P-R-I-N-C-E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

به خدا قصد بی احترامی نداشتم فقط خواستم بگم 100 نفر هم توی این فروم پرسیدن اگه حل شد مشکلشون که حل شد اگه نه که هیچی والا من با دسته بازی می کنم از اول هم مشکل نداشت بدون هیچ فایل یا تغییری موندم چرا بعضی ها مشکل دارن
    راستی من اون مرحلی رو رد کردم اشتباه من این بود که برای دو شمشیرم دو پرشه انتخاب کرده بودم با یک پرشه تونستم برم اما الان فکر کنم مرحلی اخر گیر کردم کسی هم مثل اینکه اونجا گیر کردم نمی دونم مو قعی که با ورجیل می رم به جنگ قول اخر نمی شه بکشمش با یه زربه من می میرم چه جوری باید اونجا بکشمش اون قول باید با ورجیل هم کار خاصی یکنم
    سلام
    اقا منم تند رفتم شرمنده

برای جبران یه سیو از بازی devil may cry 3 میزارم

چند بار تا اخرش رفتم

کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

سلام نه ناراحت نشدم دیگه بالاخرهیش میاد دیگه در ضمن همون روز من دویل تموم کردم اخرش خیلی باحال بود خوشم اومد 357 نفرم کشتم اما دیگه پاکش کردم دیگه نخواستم دوباره برم چون وقت ندارم حالا باید منتظر بمونم تا شماره 4 بیاد برای pc تا اونو ببینم چند روزه می تونم تموم کنم خبرشو بدید اساتید تا ما هم سریع بریم بخریم اخه این click ضمضمه جام جم جدیدا خیلی چرت شده قبلا خوب بودش اما الان بازی ها رو سریع نمی زنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

آقا اینجا چیکار کنم؟

کد:

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

آقا اینجا چیکار کنم؟

کد:
    از اونجا میری بیرون بعد یه جایی هست که باید ازش بپری پایین (high flying) پایین که رفتی یه کتابخونه هست که یه سری مجسمه داره اونا رو بشکن تا از زیر یکی شون یه سنگ پیدا کنی بعد دوباره برگرد بالا اون سنگو بذار تو جایگاهش و سوار اسانسور شو....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام.
    ممنون از کمک قبلیتون.
    ببخشید دوباره مزاحم میشم. اگه یمشه کمکم کنین تا دلقکها رو تکون بدم.
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •