ساله پیش سانتیاگو برنابئو بود ، اما همون رو ریلیز بازی به صورت یه DLC اومد ! پس سانتیاگو برنابئو یه ورزشگاه جدید نیس، دیوید راتر هم که گفتم به احتمال دست به dlc ها نمیزنه ، که باز ممکنه این ورزشگاه dlc که امیدوارم نباشه
ساله پیش سانتیاگو برنابئو بود ، اما همون رو ریلیز بازی به صورت یه DLC اومد ! پس سانتیاگو برنابئو یه ورزشگاه جدید نیس، دیوید راتر هم که گفتم به احتمال دست به dlc ها نمیزنه ، که باز ممکنه این ورزشگاه dlc که امیدوارم نباشه
ببین دوست من بازی قرار نیست که پس رفت کنه, منظورم این بود که در کنار همه ی اون موارد اینها هم باید اضافه بشه ! ولی اصلا توجیه خوبی نیست که بگی چون اونا مهمتره پس اینها هم کلا نباشه ! مثل اینه که صحنه های تعویض بازیکن و ورود بازیکنان به ورزشگاه رو بردارن کلا قرار ندن چون تکراری میشه ! تو فوتبال واقعی هم خیلی صحنه ها تکراری اتفاق می افته ولی دلیل نمیشه که اون کار اتفاق نیفته ! اینجور حاشیه ها به ایجاد جو خیلی کمک می کنه تازه می تونن توپ جمع کنی رو طراحی کنن که هوای تیم شهرشون رو داشته باشه و به بازیکن تیم حریف توپ رو دیرتر بده !
آقای DJMD(اسمتنون رو نمیدونم)همه ی این چیزا که شما میگی مواردی هستند که میتونه بازی رو بسیار جذاب کنه ولی قبول کنین که مدت زیادی میشه تا اینها تو بازی قرار داده بشه.حرف آقای hobgoblin هم درسته بعضی گیمر ها این چیز ها براشون مهم نیست و همه رو اسکیپ میکنند.مثل من.
سلام؛
راستی این عکسه رو هم ببینید، جالبه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه سوال داشتم : میخواستم ببینم امسال fifa11 بازم مثل سالهای قبل تو pc مزخرفه یا همانند xbox و pes3 میشه ؟ اگه میشه توضیح بدین .
دوست عزيز من كه نگفتم اونا نبايد باشه
من ميگم انقدر اين بازي جا واسه پيشرفت و كار كردن داره كه اون موارد تو درجه اهميت خيلي پاييني قرار ميگيره
من ميگم وقتي شما ماشينت هنوز پرايده و مي توني با پس انداز بهترش كني خيلي دليلي نيست كه هي بري رينگ اسپرت بندازي روش و هر سال عوضش كني
به خاطر همينم هست كه همه جا توي فاروم هي خارجي و ايراني بيشتر نظر كاربرا و طرفداراي بازي روي پيشرفت مسائلي مثل گيم پلي و گرافيك و هوش مصنوعيه.
هر چند كه بازم ميگم اين قبيل مسائل كه شما فرموديد و حتي مسائل پيش پا افتاده تر مثل طراحي منوي بازي هم بي اهميت نيستن
امروز صبح Ian Jarvis کارگردان فیفا 11 نسخه PC اعلام کرد که 6 تا ورزشگاه جدید به این نسخه اضافه خواهد شد تا شمار ورزشگاههای موجود در این بازی به 56 مورد افزایش پیدا کنه . این در حالیه که توی نسخه کنسولی فیفا 11 تنها 50 ورزشگاه وجود خواهد داشت .
سلام
نه دوست عزیز این بازی نسخه کنسولی 10 و آپدیت های این بازی واسه سال 2011 هستش و رفع تمامی عیب های نسخه کنسولی و مقداری هم از بازی جام جهانی 2010
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
سلام
نام استادیوم هایی که تازه اضافه شده رو نداری ؟
با تشکر از زحمات فراوان شما امیدوارم تو ماه مبارک رمضان هم همینجوری با عشق تلاش کنید ممنون از زحماتت
پیشاپیش ماه مبارک رمضان بر تمامی دوستان مبارک باشه
سلام
نه عباس جان ایشون فعلا ورزشگاههای جدیدو اعلام نکرده اما توی نمایشگاه گیم اسکام که هفته بعد برگزار میشه اسم ورزشگاههای جدیدو اعلام میکنن امیدوارم سنتیاگو برنابئو رو هم اضافه کرده باشن .
منم این مبارک و عزیزو خدمت تمام دوستان خوبم در انجمن بازی تبریک عرض میکنم امیدوارم از فیوضات این ماه مبارک بهره لازم رو ببریم .
من متوجه نشدم دوست عزیز یعنی امسال بازی فیفا مثل کنسولها پیشرفته میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)