سلام
الان بیشتر از دو ماهه دارم راجع به لپ تاپ تحقیق میکنم و حالا که تصمیمم رو سری f vaioقطعی شده تفاوت قیمت و گارانتی ها اعصابمو خورد کردن!!!
.gif)
اولش نظرم رو vaio f11 kfx با قیمت 1,350,000ثابت شد ،تا سر حد خرید رفتم که بهم گفتن لازم نیست از تبریز بگیرم ،میتونم برم شهر خودمون همونو 20 تومن گرونتر با ویندور7-pro بگیرم و در عوض شخص مطمئن تریه و میشه موقع نیاز گارانتی روش حساب کرد!
بعدش یکی از دوستام گفت که خودش از ایران رهجو گرفته و خیلی از گارانتیش راضیه و چند بار که واسش مشکل پیش اومده ، بدون بهونه اوردن واسش تعویض و تعمیر کردن،واسه همین خاطر گفت که منم یه کانفیگ مشابهو از همونجا(که باید سری اسمبلی چین یعنیf3رقمی باشه)بگیرم.امروز زنگ زدم قیمت پرسیدم میگه فقط f116وf127رو دارن که f116ش ارزونتره و 1,685,000تومن قیمتشه!!!!
.gif)
(البته این f116 کانفیگشم یه خورده از f12 kfx خودم بالا تره!)
یکی از دوستامم که داداشش تو کار لپ تاپه میگه تو این یکی دو ماه قیمتا خیلی بالا رفتن،زنگ زدم نمایندگی ایران رهجو تو تبریز ،گفت همینf116 تا 1,900,000 تومن رفته بود!!!!
الان نمیدونم چیکار کنم؟!
صبر کنم قیمت بیاد پایین و از همون ایران رهجو بگیرم،تو تبریز همون f12 kfx یا f11dgx رو بگیرم و یا اینکه برم ولایت ،اون 1,370,000 تومنیه رو بگیرم؟!!!!!!!
اگه میشه یکی لطف کنه بهم کمک کنه و بگه چیکار کنم؟!
اگرهم دوستان پایین ترین قیمت f116 رو از ایران رهجو خبر دارن بهم بگن ممنون میشم(اخه میخوام ببینم اگه بیاد پایین ،نهایتاً چقدر امکان داره بیاد پایین؟)
تازه اگه کانفیگ مشابهی با همون kfx یا dgx رو سراغ دارین(البته تو سری 3 رقمی ها) بهم بگین ممنون میشم.
(واقعاً ثواب داره!!!من خودم از ایران رهجو بهتر گارانتی میکنم که یک ماه ،هر شب واستون دعا کنم!!!!!!)
.gif)