يك مشكلي كه من با اين پنل دارم اينه كه تله تكستش فقط براي كانالهاي آنالوگ هست و اگه دستگاهي رو با HDMI يا كامپوننت و ... وصل كنيم نميشه از تله تكستش استفاده كرد.
مثلا با تلويزيون قبلي ميتونستم تله تكست كانالهاي ماهواره رو ببينم ولي الان نميشه.
يك مشكلي كه من با اين پنل دارم اينه كه تله تكستش فقط براي كانالهاي آنالوگ هست و اگه دستگاهي رو با HDMI يا كامپوننت و ... وصل كنيم نميشه از تله تكستش استفاده كرد.
مثلا با تلويزيون قبلي ميتونستم تله تكست كانالهاي ماهواره رو ببينم ولي الان نميشه.
-يعني تلويزيون قبلي شما هم با hdmi متصل ميشدين ونشون ميداد ؟
قبلي CRT بود و با كامپوننت و كامپوزيت نشون ميداد ولي اين فقط روي كانالهاي آنالوگ تله تكست داره.
مثلا الان يك گيرنده ايكس ويژن گرفتم ولي براي استفاده از تله تكست بايد از كنترل خود گيرنده استفاده كنم.كنترل ايكس ويژن هم كه خودت ميدوني....
Last edited by iman_s; 10-02-2011 at 17:11.
-ايمان عزيز اين ربطي به پنل نداره شما براي تلتكست حتما بايد از كنترل ايكس ويژنتون استفاده كنيد
نحوه فارسي كردن تلويزيون la46c530f1r مالزي چطوريه؟
ميتونيد تاپيك زير رو بخونيد :
با تغيير local set به ايران و يا كشور ميتونيد زبان فارسي رو اضافه كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من كه به خاطر پنل هست.
وقتي ايكس ويژن رو به تلويزيون قبلي وصل ميكنم از تله تكست خود تي وي استفاده ميكنم.
در مورد ماهواره هم همين مورد صدق ميكنه.
تو دفترچه راهنماش جلوي قسمت تله تكست نوشته براي كانالاي آنالوگ
-ايمان عزيز من تا امروز مدلي از hdtv ها رو نديدم كه با ----t مجزا شبكه ها رو بگيرين و با كترل خود Hdtv تلتسكت رو بيارين از طريق Hdmi![]()
عزيز من اين تايپيك رو قبلا خوندم ولي چيزي نفهميدم .عكس ها هم كه مشخص نيست.اگه ممكنه به طور خلاصه راهنمايي كنيد .
Last edited by soroori2; 11-02-2011 at 19:32.
-ابتدا بايد hotel mod رو روشن كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد اينكه اينكار رو كردين hdtv رو خاموش كنيد
-بعد كليد هاي زير رو بزنيد وارد منوي مخفي بشين
به مسير زير برين :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وبعد بياين بيرون منوي option برين بعد local set رو بگزارين روي ea-iran يا ed-iranکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن بعد اين تغييرات دوباره بايد hotel mode رو خاموش كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)