درد سینمای ما هم متاسفانه همینه !تو سینمای ایران فقط ( فیلم کمدی یا فیلم با بازی گلزار و حیایی ) خوب فروش می کنه .
درد سینمای ما هم متاسفانه همینه !تو سینمای ایران فقط ( فیلم کمدی یا فیلم با بازی گلزار و حیایی ) خوب فروش می کنه .
من قبلا هم گفتم! ایشون یه مشکلی چیزی داره! باور کنین من به سلامت عقلانیش توی برنامه های زنده شک می کنم! ربطی به سبک صحبت کردنش نداره! انگار تعادل ....نداره
تکرار برنامه هفت چه ساعتیه؟
اولین سوال حیرانی از حامد بهداد همین بود
ازش پرسید میگن تو مصاحبه ها از خودت زیاد تعریف میکنی یا خودت رو به دیوونگی میزنی و نوع خاصی حرف میزنی
بهداد که خیلی خوب جواب داد
نمیدونم دقت نکردین مگه.
تقریبا یه چنین جملاتی رو گفت :
گفت من بدم میاد که بهم بگن چه نوعی حرف بزنم.بهم تحمیل کنن
از چاکرم نوکرم گفتن بدم میاد
در ضمن نوع بیان من مگه مهمه؟ شما حرف هام رو بیارین رو کاغذ و بخونید.تفاوتی احساس میکنید با بقیه
مثلا من دوست دارم داد بزنم بگم(یه جمله ای گفتش) ولی وقتی بنویسید و بخونید مفهموم کلام فرقی نمیکنه
اون تیکه که فراستی گفت اول فیلم که علی (با بازی پژمان بازغی) با یک سری مشخصات معرفی میشه، خوب بود.
عرب (گارگردان فیلم) گفت: خیلی ممنون!
بعد جیرانی گفت: اینقدر که از فیلم ها اشکال می گیری، وقتی میگی یه جا خوبه، همه ازت تشکر می کنن
بچه ها این فراستی چرا هی عینک هاش را عوض می کنه؟
بهداد هم متوسط بود، حرفاش خوب بود ولی ادا و اطواراش مثل همیشه تهوع آور! (حالا واسه جلب توجه می خواد باشه یا هر چی)
کسی میدونه فراستی کدام فیلم را خیلی دوست داشته و ایراد ازش نگرفته ؟![]()
طلا و مس
مرهم ( یکی دو تا اشکال ریز فقط گفت بقیش تعرف کرد)
ورود آقایان ممنوع ( اشکال خاصی رو نگفت فقط به یکی دو سکانس گیر داد بقیش تعریف از فیلمنامش )
معلوم بود جيراني خيلي از حرفاي بهداد و نفهميد آخه بعضي جاهاش معلوم نبود چي ميگفت.....
اتفاقا قسمتی هم که ادای بهداد رو در میارودن هم جالب بود.
میگفت (با عصبانیت و همون رفتار غیر عادی بهداد): "اون چشم سبزی که عکسشو تف میزنه سر در سینما.."
جبرانی به سفارتی: "چی؟.. تف کرده؟!.."
خیلی خنده دار بود اگه دیده باشید. خنده ش شاید تو اینطوری که من نوشتم معلوم نباشه.
--
خنده بازار حقیقتا روی رفتار جیرانی و شاید هم فراستی تاثیر گذاشته.
جیرانی اوایل تندتر حرف میزد (مثل همینطوری که اداش رو در میارن) اما بعد از ساخته شدن خنده بازار تو عید حرف زدنش کندتر و جدی تر شد.
فراستی هم مثلا اون عادت عقب رفتن روی صندلی رو دیگه انگار کنار گذاشته.
آره، دقیقاً!
طنز به این میگن! که رفتارهای تا حدودی نا به هنجار (نه لزوماً نادرست!) آدم ها رو اصلاح کنه (که البته این رفتارها می تونه کاملاً غیر عمدی باشه).
ولی هنوز تعویض متوالی عینک هاش تکرار میشه که خیلی خوبه این مسئله هم رمزگشایی بشه!
اون بازیگره (سفارتی) هم همیشه 4-5 تا عینک می ذاره رو میز و 4-5 دقیقه یه بار عوضشون می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)