سلام دوستان،
من امروز عضو شدم. ظاهرا انجمن مدتيه غير فعاله،اميدوارم كسي براي راهنماييم باشه. من حدود يك ماه پيش از مخابرات اروميه اينترنت گرفتم، دو روز اول سرعتم 1 mbps بود و اون دو روز كاملا راضي بودم. ولي بعدا به خاطر طرح ماه رمضان سرويسم را ٢ mbps كردم و پيش پرداخت يك ساله كردم. ولي از اون موقع سرعت و كيفيت اينترتم شديدا نوسان داره. گاها سرعتش خيلي عالي ميشه. گاها در حدي ميشه كه حتي صفحه هم باز نميكنه. و چراغ اينترنت مودم قرمز ميشه. البته لازمه بگم چراغ ADSL مودم بعد از روشن كردن روشن فورا سبز رنگ ميشه و ثابت ميمونه ( مودم بدون اسپليتر به پريز وصله و دو تا گوشي ديگه با اسپليتر وصل هستند ولي مشكلاتي مثل قطعي اينترنت موقع زنگ زدن تلفن نداريم) ع چند بار اعلام خرابي كردم، بررسي كردن و نتيجه را پايين بودن سرعت به خاطر بعد مسافت اعلام كردن. ( فاصله تا مركز مخابراتي حدودا 5 كيلومتره) . اپراتور مخابرات گفت كه كابل هاي ما مسي هستش و بعد مسافت راه حل خاصي نداره ولي گفت كه گاها كم كردن سرعت (تغيير پهناي باند) جواب ميده. روزهايي كه سرعت پايينه تقريبا روزي يكبار با ٢٠٢٠ تماس ميگيرم تا پورتمون را ريست كنه، نميدونم معني اين كار عيني چي ولي بعد ريست سرعت تا مدتي بهتر ميشه. از اونجايي كه تنها شركتي كه فعلا به منطقه ما خدمات ADSL ميده شركت مخابراته، مجبورم راهي براي حل مشكلم پيدا كنم ( قبلا از وايمكس مبيننت استفاده ميكردم، ولي در مقايسه با ADsL خيلي گرونه و حجمي كه ميده خيلي كمه). از صفحه تنظيمات مودم اطلاعات downstream و upstream اينطوريه: Downstream
Relative Capacity Occupation. 100%
Noise Margin Downstream: 2.6 dB
Output Power Upstream: 12.2 dbm
Attenuation downstream: 69.3 dB
Upstream:
Relative Capacity Occupation 100%
Noise Margin Upstream 10.1 dB
Output Power Downstream: 14 dbm
Attenuation Upstream: 50.3 dB
---------------------------------------
مارك مودم وايرلس : Del1202T10B/W - Zyxel
ظمنا همين الان از سايت isqt.fci.co.ir تست سرعت گرفتم
تاخير : 49 ms
نوسانات تاخير: 1 ms
سرعت دانلود: 0.42 mbps
سرعت آپلود: 0.42 mbps
در مورد چند تا موضوع راهنمايي كنيد ممنون ميشم. با توجه به مشخصات بالا حداقل سرعتي كه بايد از ISP بگيرم چقدره؟ اگه من مشكل بعد مسافت دارم، چرا گاها سرعتم نرمال ميشه؟ بعد مسافت راه حل خاصي داره؟ اگه سرعتمو به ١ مگ بر گردونم مشكلم حل ميشه؟
ضمنا روزهايي كه سرعت پايين ميشه، راه حلهايي مثل جدا كردن كليه گوشي ها از پريز و حتي از مودم ديگه هم استفاده كردم ولي كارساز نبود.