تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 54 اولاول ... 24248495051525354 آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 539

نام تاپيک: روشهایی برای یافتن دلیل کمی سرعت اینترنت و بهبود کیفیت آن

داره خودمونی میشه deadfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان و اساتید گرامی وضعیت خط من اینه :

سوالی که داشتم اینه که وقتی داون استریم روی تقریبا 10 مگابیت در ثانیه بسته شده و attainable rate مقدار 12 مگابیت در ثانیه هستش، اگر از اکانتینگ محدودیت اعمال نشه آیا سرعت دانلود من در حد 10 مگابیت در ثانیه خواهد بود ؟ قاعدتاً باید همینطور باشه در حالی که سرعت دانلودم در حد 3.5 مگابیت در ثانیه هست و وقتی با پشتیبانی تماس میگیرم ادعا میکنن که خططتون بیشتر از 4 رو نمیکشه، در حالی که وقتی داون استریم روی 10 بسته شده و SNR در حد قابل قبول هست و هیچ قطعی هم ندارم آیا سرعت دانلود 3.5 با وجود داون استریم 10 به کیفیت خط ام مربوطه یا اینکه محدود شده و میتونن افرایشش بدن؟

راستی سرویس ADSL مخابرات هست

متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان،
    من امروز عضو شدم. ظاهرا انجمن مدتيه غير فعاله،اميدوارم كسي براي راهنماييم باشه. من حدود يك ماه پيش از مخابرات اروميه اينترنت گرفتم، دو روز اول سرعتم 1 mbps بود و اون دو روز كاملا راضي بودم. ولي بعدا به خاطر طرح ماه رمضان سرويسم را ٢ mbps كردم و پيش پرداخت يك ساله كردم. ولي از اون موقع سرعت و كيفيت اينترتم شديدا نوسان داره. گاها سرعتش خيلي عالي ميشه. گاها در حدي ميشه كه حتي صفحه هم باز نميكنه. و چراغ اينترنت مودم قرمز ميشه. البته لازمه بگم چراغ ADSL مودم بعد از روشن كردن روشن فورا سبز رنگ ميشه و ثابت ميمونه ( مودم بدون اسپليتر به پريز وصله و دو تا گوشي ديگه با اسپليتر وصل هستند ولي مشكلاتي مثل قطعي اينترنت موقع زنگ زدن تلفن نداريم) ع چند بار اعلام خرابي كردم، بررسي كردن و نتيجه را پايين بودن سرعت به خاطر بعد مسافت اعلام كردن. ( فاصله تا مركز مخابراتي حدودا 5 كيلومتره) . اپراتور مخابرات گفت كه كابل هاي ما مسي هستش و بعد مسافت راه حل خاصي نداره ولي گفت كه گاها كم كردن سرعت (تغيير پهناي باند) جواب ميده. روزهايي كه سرعت پايينه تقريبا روزي يكبار با ٢٠٢٠ تماس ميگيرم تا پورتمون را ريست كنه، نميدونم معني اين كار عيني چي ولي بعد ريست سرعت تا مدتي بهتر ميشه. از اونجايي كه تنها شركتي كه فعلا به منطقه ما خدمات ADSL ميده شركت مخابراته، مجبورم راهي براي حل مشكلم پيدا كنم ( قبلا از وايمكس مبيننت استفاده ميكردم، ولي در مقايسه با ADsL خيلي گرونه و حجمي كه ميده خيلي كمه). از صفحه تنظيمات مودم اطلاعات downstream و upstream اينطوريه:
    Downstream
    Relative Capacity Occupation. 100%
    Noise Margin Downstream: 2.6 dB
    Output Power Upstream: 12.2 dbm
    Attenuation downstream: 69.3 dB
    Upstream:
    Relative Capacity Occupation 100%
    Noise Margin Upstream 10.1 dB
    Output Power Downstream: 14 dbm
    Attenuation Upstream: 50.3 dB
    ---------------------------------------
    مارك مودم وايرلس : Del1202T10B/W - Zyxel
    ظمنا همين الان از سايت isqt.fci.co.ir تست سرعت گرفتم
    تاخير : 49 ms
    نوسانات تاخير: 1 ms
    سرعت دانلود: 0.42 mbps
    سرعت آپلود: 0.42 mbps
    در مورد چند تا موضوع راهنمايي كنيد ممنون ميشم. با توجه به مشخصات بالا حداقل سرعتي كه بايد از ISP بگيرم چقدره؟ اگه من مشكل بعد مسافت دارم، چرا گاها سرعتم نرمال ميشه؟ بعد مسافت راه حل خاصي داره؟ اگه سرعتمو به ١ مگ بر گردونم مشكلم حل ميشه؟
    ضمنا روزهايي كه سرعت پايين ميشه، راه حلهايي مثل جدا كردن كليه گوشي ها از پريز و حتي از مودم ديگه هم استفاده كردم ولي كارساز نبود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان،
    من امروز عضو شدم. ظاهرا انجمن مدتيه غير فعاله،اميدوارم كسي براي راهنماييم باشه. من حدود يك ماه پيش از مخابرات اروميه اينترنت گرفتم، دو روز اول سرعتم 1 mbps بود و اون دو روز كاملا راضي بودم. ولي بعدا به خاطر طرح ماه رمضان سرويسم را ٢ mbps كردم و پيش پرداخت يك ساله كردم. ولي از اون موقع سرعت و كيفيت اينترتم شديدا نوسان داره. گاها سرعتش خيلي عالي ميشه. گاها در حدي ميشه كه حتي صفحه هم باز نميكنه. و چراغ اينترنت مودم قرمز ميشه. البته لازمه بگم چراغ ADSL مودم بعد از روشن كردن روشن فورا سبز رنگ ميشه و ثابت ميمونه ( مودم بدون اسپليتر به پريز وصله و دو تا گوشي ديگه با اسپليتر وصل هستند ولي مشكلاتي مثل قطعي اينترنت موقع زنگ زدن تلفن نداريم) ع چند بار اعلام خرابي كردم، بررسي كردن و نتيجه را پايين بودن سرعت به خاطر بعد مسافت اعلام كردن. ( فاصله تا مركز مخابراتي حدودا 5 كيلومتره) . اپراتور مخابرات گفت كه كابل هاي ما مسي هستش و بعد مسافت راه حل خاصي نداره ولي گفت كه گاها كم كردن سرعت (تغيير پهناي باند) جواب ميده. روزهايي كه سرعت پايينه تقريبا روزي يكبار با ٢٠٢٠ تماس ميگيرم تا پورتمون را ريست كنه، نميدونم معني اين كار عيني چي ولي بعد ريست سرعت تا مدتي بهتر ميشه. از اونجايي كه تنها شركتي كه فعلا به منطقه ما خدمات ADSL ميده شركت مخابراته، مجبورم راهي براي حل مشكلم پيدا كنم ( قبلا از وايمكس مبيننت استفاده ميكردم، ولي در مقايسه با ADsL خيلي گرونه و حجمي كه ميده خيلي كمه). از صفحه تنظيمات مودم اطلاعات downstream و upstream اينطوريه:
    Downstream
    Upstream:
    در مورد چند تا موضوع راهنمايي كنيد ممنون ميشم. با توجه به مشخصات بالا حداقل سرعتي كه بايد از ISP بگيرم چقدره؟ اگه من مشكل بعد مسافت دارم، چرا گاها سرعتم نرمال ميشه؟ بعد مسافت راه حل خاصي داره؟ اگه سرعتمو به ١ مگ بر گردونم مشكلم حل ميشه؟
    ضمنا روزهايي كه سرعت پايين ميشه، راه حلهايي مثل جدا كردن كليه گوشي ها از پريز و حتي از مودم ديگه هم استفاده كردم ولي كارساز نبود.
    شما سرعت دانلودت چنده؟ والا من با ۱ مگ ۲۳۰ کیلو بر ثانیه دانلود میکنم. البته شبها چون رایگانه بعضی مواقع کمتر میشه. کمپین تابستانه هم سرعت رو کم کردن به نظرم.

Sent from my XPERIA ZR

داره خودمونی میشه deadfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان،
    Downstream
    Upstream:
    Noise Margin Downstream: 2.6 dB یا همون SNR

SNR : مقادیر زیر 6 خیلی افتضاخ هستند ، زیر 6 با قطعی های زیادی مواجه خواهید شد.

این مقدار بستگی داره به فاصله شما از مرکز مخابراتی که مقدار 69 هم خیلی بده و این عدد هرچقدر کمتر باشه بهتره

تنها راهکاری که برای شما وجود داره اینه که مودمتون رو به سیم ورودی منزل نصب کنید و اگر اون مقادیر بهتر شدند از سیم کشی مستقیم استفاده کنید یا سیم کشی منزل رو بهبود بدید، اگر مقادیر هیچ تفاوتی نکردند با 2020 تماس بگیرید و درخواست کنید downstream تون رو کاهش بدن یعنی سرعت اینترنتتون رو کم کنند چون هر چقدر کمتر باشه اون SNR و Attenuation وضعیت بهتری پیدا میکنند.

مودم و تلفن ها رو همه رو با اسپلیتر وصل کنید، کیفیت اسپلیتر ها هم متفاوت هستند مقدار SNR رو با اسپلیتر های مختلف کنترل کنید.

در کل تا زمانی که SNR شما که فعلا 2.6 هست به مقادیر بیشتر از 6 نرسه اتصالتون زود زود قطع میشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

علت کاهش یهویی snr چی می تونه باشه از 28 به 6؟! نه تغییری در سیم کشی و اتصالات شده نه قطعی نه ...

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یه سوال چرا تجهیزات مخابرات نمیتونه توی اصفهان روی dlc بالاتر از 220 کیلوبایت سرعت بده در صورتی که میشه روی خطوط فیبر نوری ما (با توجه به محاسباتی که من انجام دادم)20 مگابیت سرعت داد؟
    روی خط من 220 کیلوبایت بیشتر نمیتونن سرعت بدن ولی روی خطوط مسی تا 10 مگابیت الان دارن سرعت میدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با سلام خدمت شما عزیزان
    مطالب کاربردی بود ممنون
    Last edited by ehsan01234; 24-10-2014 at 17:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.دوستان این اطلاعات مودم منه.قطعی ندارم. snr چطوره؟ Attenuation چطوره؟ خطم نویزش بالاس؟؟؟
    Downstream Upstream
    Line Coding(Trellis): On On
    SNR Margin (0.1 dB): 74 140
    Attenuation (0.1 dB): 425 262
    Output Power (0.1 dBm): 184 123
    Attainable Rate (Kbps): 10,612 1,212]
    Last edited by amirbarca; 14-12-2014 at 22:40.

در آغاز فعالیت ar man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    powerhouse of the hell

پيش فرض

این مشخصات منه
    میشه راهنمایی کنید ؟
    سرعت دانلودم چند روزه خیلی اومده پایین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

درود.
    سرعت من دو هفته ایی اومده پایین نمایندگی مخابرات میگفت سرعت کل ایران اومده پایین و از حرفهای مفت:
    ولی هنوز که هنوز سرعت دانلودم خیلی خیلی پایینه اینترنت با سرعت 2 مگابایت گرفتم فقط هفته ی اول خوب بود تا 300 کیلو بایت در ثانیه دانلود میکردم ولی بعدش سرعت دانلود افتضاح شد.
    طرح رایگان شبانه با سرعت 40 کیلو بایت دانلود میکنم واقعا افتضاح شده.

اینا هم اطلاعات مودم منه.

SNR Margin : 33.7
    Line Attenuation : 12.4

دلیلش چی میتونه باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •