تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 61 اولاول ... 242484950515253545556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام خدمت عزیزان

در نسخه 1.74 زبان فارسی در بخش زبان منو دستگاه اضافه شده، اما اشكالات قبلی همچنان به قوت خود باقی‌ست. در ضمن در نسخه 1.50 دستگاه صدا و برنامه ریزی ضبط درست كار میكند اما از نسخه بعد از آن اشكال دارد، به جای اینكه در هر نسخه جدید دستگاه به نحو بهتر و كاملتری ارتقا یابد، بدتر هم میشود و نكته تاسف بار آن این است كه در نسخه 50 بعضی از موارد اشكال‌دار درست عمل میكند و سازنده یا نماینده اصلا توجه‌ای به این موضوع ندارند كه چرا از نسخه 50 به بعد این اتفاق افتاده است.
    به خدا ما كه دیگه خسته شدیم از بس هر روز به سایت شركت مارت سر زدیم و ....
    جناب صوفیان حداقل مرحمتی بفرمایید نمایش صحیح كلمات فارسی را در همان نسخه 50 درست بفرمایید، بقیه پیشكشتان تا امثال بنده دیگر به همه چیز و همه كس خوش‌بینانه فكرنكنیم و اینقدر صبوری نكنیم. به نظر بنده مقصر مائیم كه بی اندازه صبوری میكنیم و دیگران سو استفاده.
    در ضمن یك نكته دیگر در دستگاه من نام فایلهای ضبط شده به هیچ عنوان قابل تغییر نام ، خذف، كپی، جابجایی نیست. (حتی در صورت اتصال دستگاه به كامپیوتر - نام ذخیره شده بدین شكل است: 0245_2010110_ كه این علامت ــ اول نام فایل باعث این مشكل شده است و به هیچ عنوان هم قابل ویرایش نیست) و من مانده‌ام با این فایلهای ضبط شده كه فقط نام آنها بر اساس تاریخ میلادی‌ست چكار كنم و چگونه مشخص كنم كه این فیلم ضبط شده مربوط به چیست؟ (وقتی به این موضوع پی‌بردم داشتم از عصبانیت ....)
    بار الهی تو خود به داد ما رس.

2. این کاربر از alabbafi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی جناب آقای صوفیان
    دوست عزیز طرح موضوعات اخیر تنها به منظور تبادل نظر و جستجوی راه حلی در روند رضایتمندی مشتریان و از طرفی رفع مشکالات این محصول و به تبع آن فروش بیشتر برای شرکت مارت رایانه صورت می پذیرد و قطعا قصد حقیر و دیگر دوستان در این تایپیک ضعیف جلوه دادن این محصول و یا خراب کردن آن نیست ، امیدوارم این گواهی مورد تایید جنابعالی نیز قرار گیرد .
    اما در خصوص تفاوت در مدلهای چیپ realtek 1283 و سایت های معرفی شده از طرف جنابعالی :
    1- در ابتدا شما مشخص فرمایید که چیپ های نصب شده بر روی دستگاههای نواترون ntr83 و ntr82 از نوع 1283 است یا +1283DD ، زیرا در یکی از صفحات سایت معرفی شده از طرف جنابعالی مشخصات چیپ این دستگاه را 1283DD معرفی نموده است . ملاحظه فرمایید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- در بخشی از متن ارایه شده توسط جنابعالی به آدرس زیر ، تفاوت چیپ های realtek 1283 و +realtek 1283DD تنها در بخش صدای DTS HD بوده و ربطی به محدودیت در پخش یک کانال و ضبط کانال دیگر ندارد .

کد:
    در آدرس
    کد:
    3- همانطور که قبلا نیز اشاره داشته ام محصولات زیادی با چیپ realtek 1283 وجو دازد که از امکان پخش یک کانال و ضبط یک کانال دیگر بطور همزمان پشیبانی می کند ، کافی است در نت یک سرچ ساده انجام دهید .
    4- بنده معتقدم که امکانات مورد نظر بصورت نرم افزاری و با ارتقاء فریمور قابل دسترسی می باشد ، همچنان که دستگاه ٍEaget m890 که دارای سخت افزار مشابه است ، امکان تغییر رنگ زیرنویس فیلم در بخش تنظیمات آن تعریف شده است .
    5- انتظار است تا جنابعالی همچون گذشته ، با پیگیری از شرکت اصلی نسبت به رفع مشکلات موجود و اضافه نمودن امکانات جدید در نسخه های بعدی فریمور این دستگاه تلاش نموده و اطلاع رسانی فرمایید . با تشکر

من واقعا معذرت میخوام که وارد بحث دوستان میشم ولی هم یه مقداری میخواستم مسئله رو بازتر کنم و هم یه مقدار از وارد کننده های محترم این سری محصولات دفاع کنم! البته نه دفاع غیر منطقی چون اعتقاد دارم پاسخ گویی وظیفه وارد کننده و پشتیبانی کننده هستش و نباید فراموش کنه که این یوزر ها هستند که به محصول اعتبار میدن و باعث رونق گرفتن بازار میشن..

اولین نکته که میخواستم بگم اینکه من و دوستانم هم حدود 6 ماه پیش تعدادی دستگاه با چیپ RTD1283DD+ از معتبرترین برند موجود وارد کردیم! (البته اگر سوپر برند ها رو در نظر نگیرید مثله TViX-PopCorn Hour ) از همون روز اول فهمیدیم که بخاطر سیستم خاص بوردکست ----T داخل ایران که که صدا رو با پرفایل خاصی انکود کرده بودن (AAC-HE تو مود LATM/LAOS) فیرم ویر های اولیه دستگاه قابل استفاده 100% نبود! طبیعیه که لازم بود داخل فیرم ویر ها تغییرات لازم داده بشه! تا اینجای کار دوستان مطلع هستند و میدونن که نمایندگی های ایران جداگونه این فیرم ویر ها رو بصورت ادیت شده و سازگار شده در اختیار مشتری قرار میدن و این خودش یه مقداری زمان میبره و شما جای وارد کننده باشید میفهمید ارزش کار تجاری واردات واقعا در حدی نیست که برای هر کدوم فیرم های موجود اینکار انجام بشه! دیگه بحث فارسی سازی و انکودینگ و سایتایل بماند!

نکته دوم هم اینکه تا 3 ماه پیش دستگاه های مبتنی بر RTD1073DD+/ RTD1283DD+/RTD1283DD/RTD1073DD فیرم ویر هاشون بر پایه SDK های قدیمی realtek بود که ورژن 2 یا 3 بودن! طبیعیه که مشکلاتشون به مرور حل شده بود و به نظ استیبل میرسیدند و دوستانی که اشاره میکنن فیرم ویر های قبلی بهتر بود تا فیرم ویر های جدید و بجای حل مشکلات بر تعدادشون اضافه شده تا حد زیادی حق دارند ناراضی باشند ولی واقعیت اینکه از تاریخی که ذکر کردم realtek ورژن جدید SDK رو به شرکت ها ارائه کرد تا امکانات جدید پردازشی و مخصوصا داوون میوکسینگ ائودیو های بروز رو اضافه کنه چون بیشتر ایراداتی که از این دستگاه ها گرفته میشد مشکل داوون میوکس ها روی ویدئو های جدید بود و عجله realtek در ریلیز این ورژن که خودشون هم هنوز مارک بتا بودن روی اون میزنن باعث شده همه برند های استفاده کننده از چیپ ها به مشکل بخورن و این مختص به یه برند خاص (نواترون یا هر برند دیگه ای) نیست! به نظر من بعد 6 ماه این دستگاه ها به شرایط 100% استیبل میرسند (بغیر از مشکل صدای ----T برای رکورد و تبدیل دیتا که به نظرم خیلی پیچیده هستش چون تعداد کشور های استفاده کننده از این سیستم از انگشتان یک دست کمتره و اکثرا هم از دور خارجش کردن) اینکه فردا صبح از خواب پا بشید و انتظار داشته باشید این پلتفرم بهترین وضعیت ممکن رو به این سرعت پیدا کنه یکم غیر قابل باور و دور از ذهنه ولی اینکه شرکت وارد کننده رو متهم به کم کاری کنید هم بی انصافیه چون تمام برند های تولید کننده درگیر همین مشکلات هستند و بهتره اگر این دستگاه ها رو میخرید بخاطر قیمت و مزایاشون باشه چون در هر حال باید با مسئله زمانی که برای حل مشکلات این SDK طول میکشه تن بدید!

نکته اخر هم امکاناتی که دوستمون اشاره کردن در هر دو ورژن معمولی و پلاس این سری چیپ ها موجوده! اصلا ربطی به برند مورد استفاده نداره و حق کاملا با شماست! حتی سایت خود نواترون هم بصراحت ذکر کرده امکان ضبط و تماشای هم زمان برای هر مدل 82 و 83 فراهمه! فرق هاشون دقیقا همون چیزیه که لینک دادید! یه نمونه دیگه از این دست مقالات هم اینه:
    کد:
    که بازم حرف شمارو 100% تایید میکنه!
    سایر مشکلاتی که اشاره میکنید در زمینه نویز و افت کیفیت و قدرت سیگنال هم از جمله ایراد های شناخته شده این پلتفرمه و حداقل 20 تا برند و محصول دیگه هم وجود داره و نزارید به حساب کم کاری شرکتی که محصول رو وارد کرده ! دلیلشم اینکه فوکوس اصلی این پلتفرم روی ----T نیست و بیشتر یه پلیر قوی هستش و اینم طبیعیه چون تو بازار گلوبال پرییوریتی بیشتری روی این قسمت دارند!

4. 2 کاربر از rax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

جناب آقاي Rax
    براي تجار و وارد كنندگان صرف واردكردن يك كالا از نظر اخلاقي مجوز فروش نيست.

ولي در عمل چنين هست و با اين اطمينان كه بالاخره يكي پيدا ميشه و ميخره و چند تا جوان سرزبان دار و فراوان رو را براي برخورد با مشتري مي گذلرند و موضوع ميگذرد تا برند بعدي خدا كريمه.

در اين تاپيك به محصولي اشاره شده كه در بازار فروخته شده است و با توجه به كلاسش (مرغوبيت كالا) و عدم سازگاري با ايران تنها اشتباه و تقصير بر عهده واردكنند و عرضه كننده (كه در مورد اين محصول يكي است) مي باشد.

پس جاي هيچگونه نوجيهي نيست و اگر عامل داراي كلاس جهاني بود بايد محصول را از هر فرد ناراضي پس مي گرفت ولي بعد از اين پست شاهد خواهي بود كه عنوان خواهد شده "بابا كجاي كاري اينجا ايران است و از اين دست"

پس اين تاپيك به عنوان درس عبرت شناخت بازار و تجار ايراني باز مي ماند.

6. 3 کاربر از ffa72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جناب آقاي Rax
    براي تجار و وارد كنندگان صرف واردكردن يك كالا از نظر اخلاقي مجوز فروش نيست.

ولي در عمل چنين هست و با اين اطمينان كه بالاخره يكي پيدا ميشه و ميخره و چند تا جوان سرزبان دار و فراوان رو را براي برخورد با مشتري مي گذلرند و موضوع ميگذرد تا برند بعدي خدا كريمه.

در اين تاپيك به محصولي اشاره شده كه در بازار فروخته شده است و با توجه به كلاسش (مرغوبيت كالا) و عدم سازگاري با ايران تنها اشتباه و تقصير بر عهده واردكنند و عرضه كننده (كه در مورد اين محصول يكي است) مي باشد.

پس جاي هيچگونه نوجيهي نيست و اگر عامل داراي كلاس جهاني بود بايد محصول را از هر فرد ناراضي پس مي گرفت ولي بعد از اين پست شاهد خواهي بود كه عنوان خواهد شده "بابا كجاي كاري اينجا ايران است و از اين دست"

پس اين تاپيك به عنوان درس عبرت شناخت بازار و تجار ايراني باز مي ماند.
    تائيد ميشه
    وارد كننده باتبليغات وجلب توجه سو در پي آن است تا محصول بي كيفيت ودرجه 3 چينيش را باقيمتي بالا وسودهاي آنچناني از بي خبران وبي اطلاعيان كسب كند.
    در اينجاست كه خريدار بايد قبل از هركاري اقدام به پرس وجو درباره محصول كرده واز مورد اطمينان بودن دستگاه با خبر شود والا آخر...

8. این کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من واقعا معذرت میخوام که وارد بحث دوستان میشم ولی هم یه مقداری میخواستم مسئله رو بازتر کنم و هم یه مقدار از وارد کننده های محترم این سری محصولات دفاع کنم! البته نه دفاع غیر منطقی چون اعتقاد دارم پاسخ گویی وظیفه وارد کننده و پشتیبانی کننده هستش و نباید فراموش کنه که این یوزر ها هستند که به محصول اعتبار میدن و باعث رونق گرفتن بازار میشن..

اولین نکته که میخواستم بگم اینکه من و دوستانم هم حدود 6 ماه پیش تعدادی دستگاه با چیپ RTD1283DD+ از معتبرترین برند موجود وارد کردیم! (البته اگر سوپر برند ها رو در نظر نگیرید مثله TViX-PopCorn Hour ) از همون روز اول فهمیدیم که بخاطر سیستم خاص بوردکست ----T داخل ایران که که صدا رو با پرفایل خاصی انکود کرده بودن (AAC-HE تو مود LATM/LAOS) فیرم ویر های اولیه دستگاه قابل استفاده 100% نبود! طبیعیه که لازم بود داخل فیرم ویر ها تغییرات لازم داده بشه! تا اینجای کار دوستان مطلع هستند و میدونن که نمایندگی های ایران جداگونه این فیرم ویر ها رو بصورت ادیت شده و سازگار شده در اختیار مشتری قرار میدن و این خودش یه مقداری زمان میبره و شما جای وارد کننده باشید میفهمید ارزش کار تجاری واردات واقعا در حدی نیست که برای هر کدوم فیرم های موجود اینکار انجام بشه! دیگه بحث فارسی سازی و انکودینگ و سایتایل بماند!

نکته دوم هم اینکه تا 3 ماه پیش دستگاه های مبتنی بر RTD1073DD+/ RTD1283DD+/RTD1283DD/RTD1073DD فیرم ویر هاشون بر پایه SDK های قدیمی realtek بود که ورژن 2 یا 3 بودن! طبیعیه که مشکلاتشون به مرور حل شده بود و به نظ استیبل میرسیدند و دوستانی که اشاره میکنن فیرم ویر های قبلی بهتر بود تا فیرم ویر های جدید و بجای حل مشکلات بر تعدادشون اضافه شده تا حد زیادی حق دارند ناراضی باشند ولی واقعیت اینکه از تاریخی که ذکر کردم realtek ورژن جدید SDK رو به شرکت ها ارائه کرد تا امکانات جدید پردازشی و مخصوصا داوون میوکسینگ ائودیو های بروز رو اضافه کنه چون بیشتر ایراداتی که از این دستگاه ها گرفته میشد مشکل داوون میوکس ها روی ویدئو های جدید بود و عجله realtek در ریلیز این ورژن که خودشون هم هنوز مارک بتا بودن روی اون میزنن باعث شده همه برند های استفاده کننده از چیپ ها به مشکل بخورن و این مختص به یه برند خاص (نواترون یا هر برند دیگه ای) نیست! به نظر من بعد 6 ماه این دستگاه ها به شرایط 100% استیبل میرسند (بغیر از مشکل صدای ----T برای رکورد و تبدیل دیتا که به نظرم خیلی پیچیده هستش چون تعداد کشور های استفاده کننده از این سیستم از انگشتان یک دست کمتره و اکثرا هم از دور خارجش کردن) اینکه فردا صبح از خواب پا بشید و انتظار داشته باشید این پلتفرم بهترین وضعیت ممکن رو به این سرعت پیدا کنه یکم غیر قابل باور و دور از ذهنه ولی اینکه شرکت وارد کننده رو متهم به کم کاری کنید هم بی انصافیه چون تمام برند های تولید کننده درگیر همین مشکلات هستند و بهتره اگر این دستگاه ها رو میخرید بخاطر قیمت و مزایاشون باشه چون در هر حال باید با مسئله زمانی که برای حل مشکلات این SDK طول میکشه تن بدید!

نکته اخر هم امکاناتی که دوستمون اشاره کردن در هر دو ورژن معمولی و پلاس این سری چیپ ها موجوده! اصلا ربطی به برند مورد استفاده نداره و حق کاملا با شماست! حتی سایت خود نواترون هم بصراحت ذکر کرده امکان ضبط و تماشای هم زمان برای هر مدل 82 و 83 فراهمه! فرق هاشون دقیقا همون چیزیه که لینک دادید! یه نمونه دیگه از این دست مقالات هم اینه:
    کد:
    که بازم حرف شمارو 100% تایید میکنه!
    سایر مشکلاتی که اشاره میکنید در زمینه نویز و افت کیفیت و قدرت سیگنال هم از جمله ایراد های شناخته شده این پلتفرمه و حداقل 20 تا برند و محصول دیگه هم وجود داره و نزارید به حساب کم کاری شرکتی که محصول رو وارد کرده ! دلیلشم اینکه فوکوس اصلی این پلتفرم روی ----T نیست و بیشتر یه پلیر قوی هستش و اینم طبیعیه چون تو بازار گلوبال پرییوریتی بیشتری روی این قسمت دارند!
    با سلام خدمت rax عزیز و دیگر دوستان بزرگوار
    با عرض تبریک عید سعید غدیر خم ، ورود جنابعالی را به این تالار خیرمقدم عرض کرده و خوشحال خواهیم شد تا در مباحث این تالار حضور بیشتری داشته باشید ، اما در پاسخ به مطالب پست قبلی تان باید عرض کنم :
    1- یه نظر بنده یک شرکت تخصصی واردکننده باید قبل از اقدام به واردات یک محصول ، بررسی نماید آیا محصول مورد نظر با سیستم های موجود در این کشور سازگاری دارد یا خیر !!! پس اگر خلاف این قانون عمل کرد باید خود پاسخگو باشد .
    2- در بازار ایران برندهای زیادی از دستگاههای dVBT وجود دارد که بخوبی برنامه های شبکه های دیجیتال را پخش کرده و اکثرا از امکان پخش فایلهای صوتی تصویری نیز برخوردارند و قیمتی کمتر از یکصدهزارتومان دارند و همگی سازگار با سیستم پخش ایران بوده و در نسخه های جدید فریمور آنان به جای اضافه شدن مشکلات ، به امکانات آن مانند تماشای یک کانال و ضبط یک کانال دیگر بطور همزمان ، ota و ... افزوده شده است .
    3- بنده فکر می کنم شرکت واردکننده از تخصص لازم درخصوص پشتیبانی این محصول برخوردار نیست زیرا هنوز پشتیبانی شرکت مارت اطلاع ندارد چیب بکار رفته در این محصول Rraltek 1283 DD است و این موضوع در پست شماره 499 بوضوح آشکار است ، آنجا که جناب آقای صوفیان می فرمایند :
    در مورد لینک دوم تفاوت های 2 چیب 1283 و 1283 DD+ به تفصیل آمده و این دستگاهی که شما میفرمایید از چیپ ست دوم استفاده نموده که بطور کلی با این چیپ ست متفاوت میباشد.
    که مطابق مستندات ارایه شده و تایید جنابعالی ، تفاوت این 2 چیب خیلی متفاوت نبوده و تنها در بخش صدای HD بوده و یا با گذشت بیش از 2 هفته از سوالات ساده ای که در پست 504 زده شده ، نتوانسته اند پاسخی ارسال نمایند .
    4- وظیفه یک شرکت واردکننده و بخصوص بخش پشتیبانی و خدمات بعد از فروش آن ، پاسخگویی به سوالات و ابهامات مشتریان و تلاش در جهت رفع مشکلات محصول عرضه شده است ، پاسخگویی در فضاهای مجازی مثل این تالار که بسیاری از دوستان می توانند با مطالعه آن نسبت به رفع مشکلات خود اقدام نموده و از مراجعه تلفنی و یا حضوری به شرکت خودداری نمایند ، بهرحال تلفن شرکت مارت محدود است و پاسخگویی همزمان توسط آقای صوفیان به همه مشتریان امکان پذیر نیست ، بخصوص بدلیل عدم حضور مستمر ایشان در محل شرکت .
    5- فرار از پاسخگویی و عدم پشتیبانی از این محصول در اذهان خریداران و مشتریان آتی محصولات این شرکت ماندگار خواهد بود و خلف وعده این شرکت درخصوص ارایه نسخه فریمور جدید که هفته ها از اعلام آن می گذرد نیز فراموش ناشدنی .
    5- از دوستان دیگر نیز تقاضامندم اجازه ندهند این تالار کم رونق و خاموش شود و با حضور مستمر و فعال خود در این مباحث ، علاوه بر طرح مشکلات خود ، رهگشای دوستان دیگر درخصوص انتخاب محصول ایده آل خود باشند . با تشکر
    Last edited by r-k; 26-11-2010 at 11:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    ايران - قم

پيش فرض

با سلام
    من یک سوال دارم. آیا در منوی انتخاب مدل ضبط .ضبط بصورت mpg هم دارد یا فقط ts ضبط میکند
    چون بعد از تبدیل ts ناهماهنگ میشود ولی mpg این مشکل را ندارد
    ----- آیکلاس من mpg ضبط میکند و عالی قابل تبدیل و استفاده در کامپیوتر میباشد
    لطفا پاسخ دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    آقا من که از دست این دستگاه خسته شدم . دست روی هر قابلیتش که می گذارم و می خوام استفاده کنم یه جای کار می لنگه.
    نه درست حسابی میشه باهاش ضبط کرد. نه از --- آن میشه خوب استفاده کرد. نه امکان زمانبندی برای ضبط دارد.هنگ میکند و ...
    خلاصه من کمتر از یکماهه که دستگاه را با گارانتی مارت و با قیمت 285000 تومان خریدم و حاضرم به بالاترین قیمت آن را بفروشم (جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته) هر کسی میخره اعلام کنه

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

دوست عزیز

در صورتی که از تاریخ خرید شما 1 ماه نگذشته باشد. دستگاه بدون کسر قیمت قابل مرجوع میباشد. با ما تماس بگیرید.

13. این کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    از این پس قرار است هربار یکی از مشکلات دستگاههای نواترون مدلهای ntr83 و ntr82 در این تایپیک طرح تا مورد بررسی دوستان قرار گیرد تا درصورت ارایه راه حل از طریق تجربه دوستان دیگر ، مشکل رفع و یا حداقل اطلاع رسانی شده باشد .
    از دوستان عزیز تقاضای همکاری و مشارکت فعال دارم با تشکر

برای شروع یکی از مشکلات رایج این محصول ، یعنی خروجی آنتن آنالوگ دستگاه همراه با نویز و پارازیت شدید طرح می گردد که در زمان روشن بودن دستگاه عملا نمی توان از خروجی آنالوگ دستگاه استفاده کرد ( تصویر پیوست )

نکته : با توچه به عدم پشتیبانی نرم افزاری از امکان مشاهده یک کانال و ضبط یک کانال دیگر بطور همزمان در این دستگاه ، عملا ضبط یک کانال از طریق دستگاه و مشاهده کانال دیگر از طریق خروجی آنتن دستگاه بصورت آنالوگ و معمولی در تلویزیون نیز میسر نیست .
    Last edited by r-k; 02-12-2010 at 07:21.

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

با سلام

نسخه 75 منتشر گردیده. تغییرات انجام شده در یک فایل PDF ضمیمه میباشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •