تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 102 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد از ظهري يكم خنديديم

اصلا اين نمره هايي هم كه دادن از سر TDU2 زيادم هست !

بايد ميانگين ميشد 5 از 100

اينا مهم نيست...مهم اينه كه جمعيت عظيمي از اين عنوان استقبال كردن و دارن باهاش حال ميكنن

حالا نمره بدن و كارنامه صادر كنن و نقد بنويسن واسه خودشون

دقت کنید نوشتم چون ارمینه جواب میدم ، نمیدونستم شما هم ارمین هستی !!
    +
    ببین چی ساختن طرفدارای بازی اب این نمرات خندشون میگیره !دی:
    +
    اقا اگه جوابی برای نمره ها !!! داشتید بیاید تو پروفایلم بگید ، اینجا گفتن نمرات موجب خنده میشه !!
    موفق باشید
    شما زياد خودش رو ناراحت نكن... منم منظورم شما نبودي كه سريع رفلكس نشون دادي
    منظور من سايتهايي كه نقد كردن و نمره دادن بود
    Last edited by bbp; 19-02-2011 at 20:03.

2. 4 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    چرا نمره های این بازی تو سایتهای مختلف پایینه؟
    احتمالا به خاطر فیزیک و گرافیک بازی باشه.

داره خودمونی میشه Top Gear The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Top Gear

پيش فرض

لطفا برید جمع کنید این امتیازهاتون رو!!!!!!
    بازی لذتش خیلی بیشتر میشه وقتی جلو میره................
    حالا بابا بسه دیگه خودت رو کشتی (توهیین نشه) فهمیدیم از بازی خوشت نیومده.........
    نباید از این بازی انتظار زیاد قبل از عرضه میداشتید , تا بتونید ازش تو این بی بازی لذت ببرید حالا هم هزار تا بازی دیگه اصلا برو Dead Space 2 بازی کن!!!!لذت بردن از این بازی به سلیقت بستگی داره نه به نمره من خودم استار وارس جدید رو گرفتم بازی کردم خیلی خوشم اومد حتی دوستام ولی نمراتش خوب نبود...............(امیدوارم ناراحت نشده باشی)
    ما که فعلا داریم میحالیم!!!!!!!!

دوستان گامپرت نمایندگیش کجاست؟؟؟؟اصلا نمایندگی داره یا نه؟؟؟؟؟

5. 2 کاربر از Top Gear The Stig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

میگم بعضی ماشینها که به وسیله برنده شدن در کلاب و کازینو در آنلاین باز میشه هیچ طور نمیشه در آفلاین باهاشون بازی کرد؟!

7. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به بروبکس

ممنونم از خبری که آرمین گذاشته و نقدها و نمره های مضحک سایت ها رو اطلاع رسانی کرده...
    کلا این سایت ها خوب بلدن عناوین ژاپنی رو سرکوب کنن همچین دستشون عادت کرده... خوب TDU2 نمره اش خیلی بالا نمی تونه باشه ولی اینقدر پائین هم مسلما غرض ورزانه اس شما با نگاه کردن به نمرات پائین می تونید سایت های درپیتی رو شناسائی کنید البته یه چیزی هم خیلی اهمیت داره : مزاج!

کلا مزاج غربی ها با ما شرقی ها خیلی تفاوت داره! واسه همینه که عناوین مثل PES که توی غرب سرکوب میشه توی بلوک شرق میاد کلی فن و طرفدار پیدا می کنه... حالا نمی خوام این بحث رو باز کنم چون حقیقتا به قول آرش علف به دهن بزی شیرینه و این بازی حقیقتا با همه کاستی هاش برای ما که داریم می زنیمش به رگ و حالشو می بریم با ارزشه...

اما خوب باید قبول کنیم بازی بعضا کاستی های بدی داره مثلا یک مسابقه هست توی Ibiza Cup باید با ماشین B4 یه تایم ترایل رو توی یه مسیر خارج از جاده کم عرض و پر پیچ و خم بری الان من شبا خواب این مسیر رو هم میرم و میتونم چشم بسته این مسیر رو با نهایت سرعت برم ولی باز هم دیر میرسم با ماشین تیون شده فولکس واگن V10 میرم همونی که از رایان وایلدر بردم دیگه نهایت ماشین B4 هست ولی باز هم به خاطر یه باگ مضخرف نمی تونم به موقع به خط پایان برسم. در واقع زمانی که میده به اندازه 10 ثانیه کم هست! همونطور که میدونید توی این مسابقات حتما باید اول بشید چون Next نداره و اگه اول نشی Retry میده... این جور مشکلات توی بازی هست ولی خوب این ها نمی تونه نمره رو تا این اندازه تعدیل بده...

اما یه سوال ماشین های منطقه ایبیزا 1 رو کسی سراغ نداره جاشونو؟ همون فولکس های زرد رنگ من 9 تاشو پیدا کردم فقط مونده یکیش 10 تای منطقه 2 رو پیدا کردم یه ماشین عجیب غریب به اسم Buggy V8 داد 5 تا هم گیم اسکور اچیومنت داد با عنوان What is This Car کلاس ماشین هم B2 هست!

حالا خیلی مشتاقم ببینم واسه 10 تای دیگه چی میده

حتی اون نقشه گوگل مپ هم به دردم نخورد! چون فکر کنم جای یکیش رو اشتباه نوشته چون من به همه مکان های مشخص شده ایبیزا 1 رفتم ماشین اوراقی پیدا نکردم و هرچی پیدا کردم Already Found بود

9. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اينبار بازهم با حرفهاي آرمين موافقم...
    خوشم مياد كاملا منظقي صحبت ميكني آرمين و جانب داري از هيچي نميكني

در رابطه با اون مرحله تو ibiza cup دو تا فكر كنم مرحله داره كه بايد با B4 انجام بشه...من يكيش رو رفتم و طلا گرفتم اما نميدونم چرا بقيرو باز نميكنه !

اون قضيه ماشينا هم كه بايد 10 تا داغونش رو پيدا كني دوستم فولكس بيتل ( همون غورباقه اي خودمون ) رو گير آورده و ميگه يجورايي تو آنلاين خز شده چون همه 10 تا رو پيدا كردند و تو آنلاين باهاش ميچرخن...اما كمتر كسي ژيان رو پيدا كرده و داره باهاش ميرونه...برات آمارشو ميگيرم كجاست البته اگه بشه نشون داد و يادش باشه !

اون buggy هم چيز باحاليه در يابش برو آفرود سواري باهاش

11. 3 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Top Gear The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Top Gear

پيش فرض

عزیزان A1 چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟(به غیر از بوگاتی به علت مزیغه ی مالی)
    من یک زوندا Qunque (نمیدونم درست نوشتم یا نه!!) دارم که خودم شدیدا پیشنها میکنم اگه زوندا میخرید فقط و فقط همین مدل رو بخرید من خودم یه F رودستر داشتم فروختم اینو خریدم شتاب و سرعتش دیوانه کنندس!!!!

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

آقا این بازی اصلا داستان چیه من الان 4 تا LICENSE گرفتم نه ئمسابقه نه هیچی یه باری تلفن زدنگ زد من ACCEPT کردم رفتنی چیری شبیه مثلا مسابقهبود خیلی مسخره !!

خواستم برم ماشین بخرم ماشین ها از 200 تا به بالا از این لوتوس درپیتهم خسته شدم !!!

یکی میشه بگه این بازی اصلا چه جوریه ؟

باز دمه 1 گرم تو TEST DRIVE UNLIMTED 1 میرفتی یه 4 نفرو میرسوندی مشخص بازی استراتژی بازی چیه !!!

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اما یه سوال ماشین های منطقه ایبیزا 1 رو کسی سراغ نداره جاشونو؟ همون فولکس های زرد رنگ من 9 تاشو پیدا کردم فقط مونده یکیش 10 تای منطقه 2 رو پیدا کردم یه ماشین عجیب غریب به اسم Buggy V8 داد 5 تا هم گیم اسکور اچیومنت داد با عنوان What is This Car کلاس ماشین هم B2 هست!

حالا خیلی مشتاقم ببینم واسه 10 تای دیگه چی میده

در مورد اون تایم ترایل که من مشکلی نداشتم! من از land rover استفاده کردم

در مورد اون ماشین ها هم منم همینجا موندم یعنی تو Ibiza 2 همه رو پیدا کردم ولی یکی تو Ibiza 1 مونده که نمیتونم پیدا کنم
    9/10

کسی نمیدونه کجاست؟

نقشه گوگل هم مشکل داره

جای British Tuner و Asian Cars اشتباه هست فکر کنم

15. این کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آرمين جان...
    اين پست فقط به خاطر تو هست

شاخش رو واست شكوندم...
    همون level ايي كه گفتي با B4 هست و پر پيچ و خمه خداييش هم به نظرم سخت ترين Level بوده تا الان !!!

اما ميگم كه شاخش رو شكوندم اونم با 3 ثانيه زودتر رسيدن به خط پايان نسبت به نفر دوم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاااااااخ ميشكوووونيـــــــــم شاخ يعدي ي ي ي ي ي ي ....

البته اينو بگم كه يه هركسي كه با كيبرد بازي ميكنه حق ميدم چون من خودم در حالت منوال با كلاچ به وسيله ويل تونستم اين ركورد رو برنم...
    چون ميشه گفت زماني بين تعويض دنده ها هدر نميرفت و در كسري از صدم ثانيه دنده رو عوض ميكردم كه سرعت همينطوري يه ريز زياد ميشد بدون تاخير

چك پوينت سوم 8 ثانيه جلوتر بودم !

17. 4 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •