مگه نگفتند 90 درصد انیمیشن ها توش به کار رفته است؟در مجموع نظرم در مورد این کد که کدی مقدماتی محسوب میشه بسیار مثبته بازی خیلی شناور تر به نظر میاد
چرا اینجا میگه مقدماتی؟
مگه نگفتند 90 درصد انیمیشن ها توش به کار رفته است؟در مجموع نظرم در مورد این کد که کدی مقدماتی محسوب میشه بسیار مثبته بازی خیلی شناور تر به نظر میاد
چرا اینجا میگه مقدماتی؟
این کد هنوز مقدماتی حسابی میشه حالا من دقیقشو نمیدونم این کد نمایشگاه , کد چند درصدی بوده اما نباید بیشتر از 60 درصد بیشتر باشه چون پاسال همین موقعها 60 درصد بود . از اونجایی که هر نسخه جدیدی که میخوان بسازن حدود 30 درصدش آمادست ( معمولا 30 درصد شامل دیتا بیس و اطلاعات بازیکنان و تیمها و .... میشه که از پارسال آمادست ) اینا ساخت بازیو از حدود 30 درصد شروع میکنن . بنابراین این کد بازم مقدماتی حساب میشه .
در مورد انیمیشنها اتفاقا نفر دومی که توی همین پدکست " podcast "با آدام مصاحبه میکنه (آقای Asim ) هم به این نکته اشاره میکنه که توی نسخه 2011 حدود 90 درصد انیمیشنها عوض میشه . حالا منظورشون انیمیشنهای حرکات بازیکنانه یا کل انیمیشنهاست و اینکه تا الان چند درصدش عوض شده اینا رو راستش من نمیدونم . با منطق من که جور در نمیاد یعنی کل بازی حدود هزار رو خورده ای انیمیشن میشه ؟ آخه اینا قبلا گفته بودن کلا امسال 1000 تا انیمیشن از نوع موشن کپچر به بازی اضافه میکنن .
درسته حسین جان
این کد 60٪ از بازی هستش من این موضوع رو توی انجمن adam خوندم که خودش ګفته بود
قراره توی نمایشګاه کلن gamescom کد 90٪ بازی به صورت عمومی اجرا بشه و شاید تا 9هفته دیګه بتونیم دموی بازی رو انجام بدیم![]()
من امروز بعد از چند ماه مجدد رفتم سراغ pes 2010 . بعد از چند ماه و بعد از حداقل 150 ساعت فیفا بازی کردن و بعد از اینکه گیم پلی pes تا حد زیادی از ذهنم پاک شده بود .
همونطوریکه همه میدونن گیمرهای طرفدار فوتبال دو دسته میشن فیفا فنها و طرفدارن pes . براساس آمار حدود 35 تا 40 درصد از گیمرها طرفدار pes هستن که این درصد کمی محسوب نمیشه .
توی یکی از سایتهای تخصصی بازی pes یکی از کاربران فعال اون سایت اسم خودشو گذاشته pes feeling . من همیشه از خودم میپرسیدم این بازی مگه چه حسی القاء میکنه به این کاربر و همینطور کاربرانی از این دست که همش میگن pes احساس خاصی به ما منتقل میکنه .
تا الان این سوال همیشه توی ذهن من وجود داشته که چرا توی ایران اینقدر این بازی طرفدار داره . من کلوپهای زیادی توی شهر خودمون رفتم ( به اتفاق چند تا از بچه های همین انجمن خودمون ) اما همه جا با کمال تعجب دیدم که تقریبا 90 درصد گیمرها pes بازی میکنن و کمتر کسی سمت فیفا میره . تازه اونم روی کنسول و ps3 نه کامپیوتر تازه علارغم اینکه توی کنسول فیفا از جهت لایسنسها و خیلی چیزای دیگه کامله و pes خیلی نقص داره مثلا بجای آرسنال شما باید توی کنسول اگه اشتباه نکنم با تیمی بنام نورث لندن بازی کنید که زیاد جالب به نظر نمیرسه.
من همیشه از خودم میپرسیدم چرا کونامی به هسته اصلی گیم پلی دست نمیزنه و اساس گیم پلی بازی از نسخه های ابتدایی در نسل کارنت تا الان تغییر نداده دقت کنید منظور من تغییر بنیادی در اساس گیم پلی بازیه نه تغییرات جزئی مثل بد تر شدن عملکرد دروازه بانها یا داوری بازی و مسائلی از این دست ( اما فیفا توی نسل جدید تغییرات بنیادی در گیم پلی بازی صورت داده ) .
تا الان این سوالات توی ذهن من وجود داشت و جوابی براش پیدا نمیکردم اما امروز بعد از مدتها که pes رو مجدد بازی کردم تا حد زیادی جواب سوالاتمو گرفتم . و الان کاملا مجاب شدم که به طرز فکر طرفدارن هر دو بازی باید احترام بزارم .
چیزهایی در هر یک از این دو بازی وجود داره که توی اون یکی دیده نمیشه و دقیقا مثل نگرش و طرز تفکر ملل شرق و غرب این دو بازیو کاملا از هم متمایز میکنه ( جنبه های احساسی در مقابل نقطه نظرات منطقی . pes در برابر فیفا) . من تا الان قضیه رو از جنبه ماتریالیستی و صرفا صفر و یک های بکار برده شده در برنامه نویسی و کدهای hex میدیم اما امروز متوجه شدم چیزی فرا تر از این مسائل در این دو بازی وجود داره و این چیزی نیست بجز احساسی که این دو بازی به انسان منتقل میکنه این احساس بقدری قویه که عده ای از گیمرهای فوتبال دوست رو علارغم نواقص بسیار زیادی که در pes وجود داره به سمت خودش میکشه و عده ای رو به سمت بازی فیفا ( منم شدم مثل بروسلی که فلسفه رو قاطی ورزشهای خشک رزمی کرد).
این احساس برایندی از ساختار کلی گیم پلی در این دو بازیه . مثلا حسی که در شوتها و به ثمر رسیدن گل به گیمر منتقل میشه یا حس تفاوت رفتارهای فردی بازیکنان مختلف در بازی و ظرایف و نکات ریز و درشت دیگه که مجموعش میشه pes feeling .
این میشه که یک نفر کلا فیفا رو بازی به حساب نمیاره ( علی الخصوص بعضی از گیمرهای خارجی ) و یکی میاد میگه pes بچه بازیه و فقط بدرد fun میخوره .
بنابراین نمیشه گفت فیفا بر pes برتری داره یا pes بر فیفا . pes همیشه pes بوده و خواهد بود و فیفا همیشه فیفا بوده و فیفا باقی خواهد موند البته این مساله رو باید قبول کنیم که نواقصی در هر دو بازی وجود داره که هیچ عقل سلیمی اینو انکار نمیکنه که باید برطرف بشن بخصوص در pes که نواقص بسیار زیادی درش دیده میشه که امیدواریم توی نسخه 2011 بازی برطرف بشند .
ممنون از بابت این اطلاعات با ارزشی که واسمون قرار دادی
پس واقعا میشه گفت که شرقی های زمین روی احساس و عواطف انسانها بیشتر کار میکنند تا غربی ها وغربی ها بیشتر ظاهر گرا هستند .البته جسارتا نمی خوام بحث رو سیاسیش کنم ولی واقعا میشه گفت که اگه PES هم مثل فیفا روی ظاهر بازی مانور میداد احساس میکنم که نتیجه ی مانور هاش خیلی بهتر از فیفا میشد. اون هم بخاطر دقتی هست که کونامی روی این بازی داره.
من چند هفته ای هست که خبرای این بازی رو دنبال نکردم.
توی این دو سه هفته اخیر مهمترین خبری که در مورد بازی اعلام شدش چی بوده؟
ممنون![]()
درسته هر دو بازی نقاط قوت و ضعف زیادی دارن ولی در کل یکی باید بهتر باشه.ن امروز بعد از چند ماه مجدد رفتم سراغ pes 2010 . بعد از چند ماه و بعد از حداقل 150 ساعت فیفا بازی کردن و بعد از اینکه گیم پلی pes تا حد زیادی از ذهنم پاک شده بود .
همونطوریکه همه میدونن گیمرهای طرفدار فوتبال دو دسته میشن فیفا فنها و طرفدارن pes . براساس آمار حدود 35 تا 40 درصد از گیمرها طرفدار pes هستن که این درصد کمی محسوب نمیشه .
توی یکی از سایتهای تخصصی بازی pes یکی از کاربران فعال اون سایت اسم خودشو گذاشته pes feeling . من همیشه از خودم میپرسیدم این بازی مگه چه حسی القاء میکنه به این کاربر و همینطور کاربرانی از این دست که همش میگن pes احساس خاصی به ما منتقل میکنه .
تا الان این سوال همیشه توی ذهن من وجود داشته که چرا توی ایران اینقدر این بازی طرفدار داره . من کلوپهای زیادی توی شهر خودمون رفتم ( به اتفاق چند تا از بچه های همین انجمن خودمون ) اما همه جا با کمال تعجب دیدم که تقریبا 90 درصد گیمرها pes بازی میکنن و کمتر کسی سمت فیفا میره . تازه اونم روی کنسول و ps3 نه کامپیوتر تازه علارغم اینکه توی کنسول فیفا از جهت لایسنسها و خیلی چیزای دیگه کامله و pes خیلی نقص داره مثلا بجای آرسنال شما باید توی کنسول اگه اشتباه نکنم با تیمی بنام نورث لندن بازی کنید که زیاد جالب به نظر نمیرسه.
من همیشه از خودم میپرسیدم چرا کونامی به هسته اصلی گیم پلی دست نمیزنه و اساس گیم پلی بازی از نسخه های ابتدایی در نسل کارنت تا الان تغییر نداده دقت کنید منظور من تغییر بنیادی در اساس گیم پلی بازیه نه تغییرات جزئی مثل بد تر شدن عملکرد دروازه بانها یا داوری بازی و مسائلی از این دست ( اما فیفا توی نسل جدید تغییرات بنیادی در گیم پلی بازی صورت داده ) .
تا الان این سوالات توی ذهن من وجود داشت و جوابی براش پیدا نمیکردم اما امروز بعد از مدتها که pes رو مجدد بازی کردم تا حد زیادی جواب سوالاتمو گرفتم . و الان کاملا مجاب شدم که به طرز فکر طرفدارن هر دو بازی باید احترام بزارم .
چیزهایی در هر یک از این دو بازی وجود داره که توی اون یکی دیده نمیشه و دقیقا مثل نگرش و طرز تفکر ملل شرق و غرب این دو بازیو کاملا از هم متمایز میکنه ( جنبه های احساسی در مقابل نقطه نظرات منطقی . pes در برابر فیفا) . من تا الان قضیه رو از جنبه ماتریالیستی و صرفا صفر و یک های بکار برده شده در برنامه نویسی و کدهای hex میدیم اما امروز متوجه شدم چیزی فرا تر از این مسائل در این دو بازی وجود داره و این چیزی نیست بجز احساسی که این دو بازی به انسان منتقل میکنه این احساس بقدری قویه که عده ای از گیمرهای فوتبال دوست رو علارغم نواقص بسیار زیادی که در pes وجود داره به سمت خودش میکشه و عده ای رو به سمت بازی فیفا ( منم شدم مثل بروسلی که فلسفه رو قاطی ورزشهای خشک رزمی کرد).
این احساس برایندی از ساختار کلی گیم پلی در این دو بازیه . مثلا حسی که در شوتها و به ثمر رسیدن گل به گیمر منتقل میشه یا حس تفاوت رفتارهای فردی بازیکنان مختلف در بازی و ظرایف و نکات ریز و درشت دیگه که مجموعش میشه pes feeling .
این میشه که یک نفر کلا فیفا رو بازی به حساب نمیاره ( علی الخصوص بعضی از گیمرهای خارجی ) و یکی میاد میگه pes بچه بازیه و فقط بدرد fun میخوره .
بنابراین نمیشه گفت فیفا بر pes برتری داره یا pes بر فیفا . pes همیشه pes بوده و خواهد بود و فیفا همیشه فیفا بوده و فیفا باقی خواهد موند البته این مساله رو باید قبول کنیم که نواقصی در هر دو بازی وجود داره که هیچ عقل سلیمی اینو انکار نمیکنه که باید برطرف بشن بخصوص در pes که نواقص بسیار زیادی درش دیده میشه که امیدواریم توی نسخه 2011 بازی برطرف بشند .
تو نقد یه بازی مخصوصا اونم بازی هایی که اینطوری هستن به نظر من احساس جایی نداره.
یکی طرفدار تیم دانمارکه و از نظر اون بهترینه ولی همه میدنن که در مقابل آرژانیتن حرفی برا گفتن نداره...احساس اون شخص محترمه ولی واقعیت یه چیز دیگس.
این حرفا که PES بچه بازی یا فیفا اصلا بازی نیست بیشتر از رو تعصب و حس کم نیاوردنه وگرنه هیچ عقلی سالمی همچین چیزی نمیگه و این طور افراد که اینطوری میگن مطمئنا بیشترشون پیش خودشون حقیقت دیگه ای دارن و اون حرفا رو از رو حس همون تعصب و کم نیاوردن میگن.
من بعضیا رو دیدم که میگن فیفا بهتره ولی PES بیشتر بهشون میچسبه.... این حرف خیلی معقول تره چون طرف هم واقعیت رو قبول کرده . هم احساس خودش رو داره دنبال میکنه
مهم هم چسبیدنهمن بعضیا رو دیدم که میگن فیفا بهتره ولی PES بیشتر بهشون میچسب
باید بازی بهت بچسبه
مثلا بازی فکری Machinarium از صد تا بازی که هزاران برابر بیشتر رو بازیشون سرمایه گذاری کردند به من چسبید
مسعود جان من تمام حرفم همون جمله اول شماست که های لایتش کردم . من کاملا مخالف این حرف هستم که بگیم بالاخره یکی از اون یکی بهتره اگه خوب دقت کنیم میبینیم همه چیز نسبیه نمیشه بصورت مطلق گفت این بهتره یا اون چون این احساس انسانهاست که میگه این بهتره یا اون حتی انسان ممکنه یک زمانی یک چیزو بهتر از دیگری بدونه ولی بعدا نظرش تغییر کنه چون فکر انسان دائما تحت تاثیر عوامل مختلف قرار میگیره حتی سن هم خیلی در این جریان میتونه تاثیر گذار باشه اجازه بده من چند تا مثال بزنم تا مساله روشن تر بشه .
به نظر شما این پیراهن حاشیه دار قشنگ تره یا اون یکی که سادست ؟
مقطع زمانی صبح بهتره یا عصر ؟
این غذا خوشمزه تره یا اون یکی ؟
نقاشیهای ونگوک قشنگترن یا پیکاسو ؟
بازی NBA 2K10 بهتره یا فیفا 10 ( هر دو سبک ورزشی دارن ) ؟
مسلما هر کسی میتونه یک جوابی به این سوالات بده و پیش خودش دلایلی داشته باشه که شاید نتونه بخوبی بیانش کنه یکی عاشق بسکتباله اما از فوتبال خوشش نمیاد میگه NBA . چون چیزیهایی در بسکتبال دیده که فوتبال ارضاش نمیکنه یکی از هیچ کدوم خوشش نمیاد و ...
این مساله بخاطر نوع نگرش انسانها به محیط اطرافشونه که شخصیت انسان رو تشکیل میده و این شخصیت بر اساس سه فاکتور ژنتیک , محیط و فیزیولوژی بدنی انسان شکل میگیره هر کسی با توجه به شخصیتش سمت چیزهای مورد علاقش میره . تازه همه افراد به یک دلیل واحد یک چیزیو دوست ندارن مثلا ممکنه یکی یک فیلمو بخاطر اکشن بودنش دوست داشته باشه و یکی همون فیلمو بخاطر نورپردازی بسیار خوب و ماهرانه ای که در اون فیلم وجود داره دوست داشته باشه . شما لطف کردی چند روز پیش بازی الن ویکو به من دادی من از این بازی بیشتر بخاطر داستان جالبش خوشم اومد اما ممکنه یکی بخاطر جو و اتمسفر استرس زای این بازی ( نه وحشتناک ) از این بازی خوشش بیاد و داستان کمتر براش مهم باشه .
من زیاد با این نظر شما موافق نیستم که اشاره کردی کسانیکه از یکی از این دو بازی طرفداری میکنن صرفا بخاطر تعصب به اون بازیه این مساله در همه گیمرها صدق نمیکنه .
شما خودت توی سایت تخصصی EA عضو هستی و توی این چند ساله کاملا با افکار و شدت علاقه مندی گیمرهای اونجا آشنایی اگه یک زمانی به سایتهای تخصصی PES سر بزنی میبینی یک عده زیادی از گیمرها که تعدادشون کم هم نیست به شدت به بازی PES علاقه مند هستن و چندان از فیفا خوششون نمیاد در صورتیکه هر دو بازی رو هم دارن . مطمئنا هیچکدوم از این دو گروه اشتباه نمیکنن چون واقعا از بازی مورد علاقشون لذت میبرن و این یک حقیقت غیر قابل انکاره . توی گیم سنتر یک عده داشتن PES بازی میکردن شدت علاقشون رو میدیدی ؟ کلوپو روی سرشون گذاشته بودن تازه اینا هر روز اونجان . همینا اگه فیفا بازی کنن میبینی که چقدر شور و حرارتشون فرو کش میکنه .
حالا نظر اینا درسته که میگن PES بهتره یا نظر اونایی که میگن فیفا بهتره ؟ هر انسانی احساس میکنه فکر خودش خیلی خوب کار میکنه و از فکز بقیه کاملتره .
بحث عقاید و باورها و شخصیت انسانها بحث بسیار پیچیده و گسترده ائیه و شاید اینجا محل مناسبی برای ادامه دادن این بحثها نباشه . من به این خاطر این مساله رو مطرح کردم که به طرفداران PES بگم اگه واقعا از این بازی لذت میبیرید تحت تاثیر نظرات دیگران قرار نگیرید که مثلا بازی رقیب از این بازی خیلی بهتره مهم لذت بردن از یک چیزه حتی اگه اون چیز در نظر تمام مردم عالم خیلی بی ارزش و از مد افتاده باشه .
تمام حرف من توی این جمله آقا مجتبی خلاصه میشه .
....................................
چند تا ویدئو از گیم پلی بازی البته از روی تلویزیون گرفته شده :
من خودم نتونستم اینا رو ببینم اگه کسی میتونه این چند تا ویدئو رو از لینکهای زیر بگیره لطفا یک جای دیگه آپلود کنه .
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 26-06-2010 at 10:19.
حسین جان من این ویدئو ها رو نگاه کردم و حجمش حدود 100 مگابایت میشه و بعید میدونم که بتونم آپلودشون کنم
توی این ویدئوها سیباس در مورد خصوصیات بازی و امکانات جدیدش از جمله نحوه دفاع و حرکات تکنیکی و درگیری های بازیکنان و ... حرف میزد و صحنه هایی از بازی رو نشون میداد و روی اون ها توضیح میداد در کل ویدئو های جالبی بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)