من این کار ها رو انجام می دم ولی برنامه server اجرا نمی شه
این مشکلم هست:
من همه کارهای کرک رو انجام دادم
ویندوزم هم 7 /64 بیتی هست اما وقتی فایل server رو اجرا می کنم بلافاصله بسته می شه و کار نمی کنه
کسی راه حلش رو می دونه؟
من این کار ها رو انجام می دم ولی برنامه server اجرا نمی شه
این مشکلم هست:
من همه کارهای کرک رو انجام دادم
ویندوزم هم 7 /64 بیتی هست اما وقتی فایل server رو اجرا می کنم بلافاصله بسته می شه و کار نمی کنه
کسی راه حلش رو می دونه؟
با سلام به همه عزیزان
مال من میره داخله بازی
اما اونجایی که می خواد بچه بدنیا بیاد همون اول بازی از بازی خارج میشه
Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered.
بازم سلام
آموزش رو کامل کردم
در پست 39 آموزش کامل کرک کردن
در پست 40 کامل تر کردن کرک برای بازی کردن تمامی مراحل
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
سلام
من هم 64 بیتی ویندوز 7 دارم و دارم به راحتی کار می کنم
شما از همین آموزش که من گزاشتم استفاده کردی؟
بهتره ورژن جدید سرور رو بگیری تو امضام هست
دلیلش اینه که value صبح تا سکانس 8 میرفت منم تنها سیوی که بک آپ داشتم این بود توی آموزش هم گفتم این سیو دیلبخواه هست نه لازم
ولی حالا value جدید تا 12 میره ماشین پرندش خداست
دوستانی که با عکس گرفتن مشکل دارند و دنبال یه برنامه خوب میگردند من Fraps رو تست کردم هم عکس میگیره هم فیلم با کیفیت عالی
من ترینر برای ورژن 1.1 رو دارم اگه پچ 1.1 رو نصب کردی بگو برات آپلود کنم
اگه هم ورژنت عادیه که ترینرش تو سایت gamecopyworld هستش
من دارم با 7 64 بیتی بازی میکنمآره این که معلومه 7 تو 64 بیتی هست در صورتی که فایل سرور با ویندوز 32 بیتی ساخته شده مسلمه که نباید اجرا بشه باید 32 نصب کنی ضمنا بهتره ورژن جدید سرور رو هم بگیری تو امضام هست
در ضمن من در اون آموزش همون ورژن 3 که در امضای شما هست قرار دادم و با هم فرقی نمی کنند
سپاس![]()
اینی که شما تو امضات گذاشتی مشکل داره موقع باز کردن فایل zip
لطفا دوباره اپلود کن
دوستانی که پول لازم هستند و ترینر گیر نمیارند از نرم افزارهایی مثل quick memory editor استفاده کنند!
مشکل شما در باز کردن فایل server حل شد؟
اگه نشد بگید چون یک چیزایی فهمیدم چر ابراتون باز نشده شاید تونستم راهنماییتون کنم
![]()
آقا من تمام مراحلی که گفته بودید رو رفتم ولی بازم نشد (بازی رو هم از اول نصب کردم )
احتمالا مشکل از ویندوزمه
شایدم مشکل از اون 2 تا فایل اصلی بازی هست Assassin's Creed IIgame.exe و اون یکی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)