سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟
سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟
بله بازی خیلی جذابی هست هرکس بازی کرده راضی بوده
شما هم از دست ندهید ....
اقا ما یه نیم ساعت بازی کردیم اما یک هفتس همین جا گیر کردیم قبلا هم پرسیدم اما گفتند باید سربازه رو بکشی و کلید در رو ور داری
من الان پشت همون دروازه هستم که اول بازی دارند میزنند توش سرباز رو هم کشتم اما کلیدی پیدا نکردم
موندم باید چی کار کنم میگه برو گیت رو باز کن یه در هم هست که قفله ومیگه کلید لازمه
چی کار کنم ؟یعنی همین جا بعد از یه ربع بازی دیگه بازی رو ول کنم ؟یکی یه راهنمایی تپل بکنه ممنون میشم
من که یادم نمیاد کلیدی رو ورداشته باشم
اما حالا اگه داشته باشمش کدوم دکمه رو بزنم که با کلید در رو باز کنه ؟
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
یعنی چی لوت کنم ؟با کدوم دکمه ؟
شرمنده من کلا تو بازیا یه کم گیچ میزنم مثله اینکه توی این بازی دیگه خیلی گیج میزنم
سلام
من یه جا گیر کردم : یه جا هست 5 تا شمع قرار داره که باید یکی یکی روشن بشه کسی میدونه باید به چه ترتیب روشن بشه..؟
بسیار بسیار بازی مزخرفی هست
گیم پلی بازی در حد اولین بازی های سه بعدی هست حرکات کاراکتر اصلا با محیط و مثل اساسینز کرید نرم نیست و دقیقا مثل بازی های دهه 90 کاراکتر حرکت می کنه (مثلا شما دکمه حرکت رو نگه می داری یه انیمیت دویدن لود می شه و همینجوری لوپ هست حالا به دیوار بخوری به رودخونه بخوری همینجوری یارو داره می دوه )
(رو ترین بازی هم هیچ جا نمی تونین برین و فقط روی همون مسیری که از قبل در نظر گرفته شده می تونین جرکت کنین حالا سوال اینه که چرا همون مسیر رو باید طی کرد و وقت خودمون رو تلف کنیم )
... نبرد ها بازی کاملا افتظاح و ابدا دینامیک نیست و سازنده خواسته با زیاد کردن انواع جادو که فرقشون فقط رنگ جادو هست نبرد رو باحال کنه که اونم خیلی افتضاح هست نبرد های فیزیکی که واقعا گریه دار هستند
داستان بازی جالبه اما اگه کسی دنبال داستان هست می تونه بره کتاب بخونه
در کل من فکر می کنم اینجور بازی ها با پارتی و پول معروف می شن و امتیاز الکی می گیرن و سر وصدا می کنن
ملت چرا هیچی نمی گن که ما نریم الکی 14 گیگ رو دانلود کنیم ...
در کل من نمره 1 می دم از 10
در ضمن من اول اومدم همینجا خوندم که نوشته بودین بازی خوبیه من رفتم 14 گیگ دان کردم ..............
![]()
Last edited by neo_345; 03-09-2011 at 02:05.
اره دوست عزیز یکی از زیبا ترین عنوان های نقش آفرینیه البته برای اینکه بیشتر با روند داستان و شخصیت ها آشنا بشید شماره اول رو بازی کنید بعد شماره دوم رو که هر دو ارزش بازی کردن رو داره!
موفق باشید!
من شماره یکشو بازی نکرده بودم
امروز شروع کردم شماره دوش رو
سیستم مبارزاتیش سخته،2تا ضربه میخوری نصف خونت میره
افسونا هر کدوم دقیقا به چه دردی میخورن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)