دمت گرم![]()
دمت گرم![]()
اقا این بازیو من هر کاری میکنم گیر میکنه یعنی گیر داره بازی هر کرکیم بود اجرا کردم ولی خلاصه الان تا اونجااییم که بالای برج دیده بانی باید ماشینا و تانکهای دشمنو بزنم ایا اینجا هدفگیری اتوماتیک نداره که خودش قفل بشه؟
فک کنم اون قسمتی رو میگی که بهت 5-4 نوع هدف گیری میده...
یادمه خودمم اینجا اعصابم بهم ریخته بود..هر کار میکردم رد نمیشد ولی...شما رو حدفتون 4 رو نگه دار چند ثانیهاقا این بازیو من هر کاری میکنم گیر میکنه یعنی گیر داره بازی هر کرکیم بود اجرا کردم ولی خلاصه الان تا اونجااییم که بالای برج دیده بانی باید ماشینا و تانکهای دشمنو بزنم ایا اینجا هدفگیری اتوماتیک نداره که خودش قفل بشه؟
در ضمن برای نابود کردن تانکها شما باید از توپ 105 میلیمتری که در پایین صفحه در اختیار دارید استفاده کنید(با چرخوندن قلتک موس نوع سلاحتون عوض میشه اگر درست یادم باشه)
Last edited by B.3.S.T; 05-11-2010 at 16:13.
امروز برای سومین بار هم بازیو تموم کردم! بسی حال داد!( اصلا هم حال نداد! همین جوری گفتم تا جمله قشنگ تموم شه)
سلام
بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه..!!
چرا.......!!؟؟
کرک یا چیز دیگه ای داره....؟
ممنون![]()
نظر شخصیم در مورد این بازی این بود که مشکلات زیادی در طراحی اون وجود داره، خیلی کوتاه ساخته شده و جذابیتهاش تا حد ممکن حذف شده؛ حذف شده که نه اصلا جذابیتی برای بازی در نظر گرفته نشده!
اگه به هوش مصنوعی دشمنا 1 از 10 نمره بدم خیلی به EA حال دادم!
این بازی روی Hard اینطوری بود! اگه ارزشش رو داشت امتحان میکردم که ببینم روی Easy چطوریه!
منم این بازی رو دو رو پیش خریدم
اصلا اون چیزی که توقع داشتم نبود ... به نظر من بازیش خیلی تکراری و کسل کننده س ...
فضای بازی هایی مثل COD5 توش تکرار میشه ... جذابیت نداره.
گرافیکشم که خیلی عادیه
گیم پلی تکراری ...
فقط وقتی به در لگد میزنم حال میده![]()
خواهش میکنم کمکم کنید....![]()
خب ارور میده ؟ چه اروری میده ؟![]()
راستی اولش دیدی که چک میکنه واسه آپدیت بازی فکر کنم اگه اون وقت اینترنت باشی حتما باید آپدیت کنی وگرنه نمیره تو بازی ولی اگه دیسکانکت باشی ازت میپرسه آپدیت پیدا نشد همینو میخوای بازی کنی تو هم میزنی یستردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)