بازیش خیلی ساده بود ،
من همش فشنگ جمع می کردم از اون طرف دوباره می ریختمشون بیرون ،خیلی راحت همه رو مخفیانه یا با کلت می کشتم.
رئیسها رو هم اگه سلاح مناسب داشته باشد 3 سوته، برای ه.ک کردن هم اگه اپدیت کرده باشید 3 سوته.
بازیش خیلی ساده بود ،
من همش فشنگ جمع می کردم از اون طرف دوباره می ریختمشون بیرون ،خیلی راحت همه رو مخفیانه یا با کلت می کشتم.
رئیسها رو هم اگه سلاح مناسب داشته باشد 3 سوته، برای ه.ک کردن هم اگه اپدیت کرده باشید 3 سوته.
Last edited by Dark Soul; 26-12-2011 at 16:38.
در نسخه اول بازی در قسمتی که شما در هنگ کنگ تشکیلات universal constructor را نابود می کنید اشاره ای به آدام جنسون میشه بوسیله دکتر تانگ
ظاهرا میگه این تشکیلات قرار بود آدام این تشکیلات را در گذشته نابود کنه ولی نکرده
حالا چطور در بازی که 10 سال پیش عرضه شده یک چنین خط داستانی وجود داشته برای من کاملا جای سوال هست؟
برای این که خط داستانی این بازی و جریانش 25 سال قبل از قسمت اول رخ میده...
درسته ولی چطور چند خط دیالوگ مربوط به نسخه اول بازی می تونه داستان اصلی و کلی بازی باشه
مثلا می تونستند از سایر شخصیت های سری اول استفاده کنند
مورد دیگه ای که در بازی بود جوزف مندرلی هست که در نسخه اول بازی رییس unatco هست و در نسخه سوم یک افسر پلیس هست
من هر چی در بازی به دنبال این شخصیت گشتم پیداش نکردم!!
فکر می کردم همون افسر پلیسی هست که در مراحل اول باز یاید مجابش کنید که به شما اجازه ورود به اداره پلیس را بده ولی بنظرم اسمش فرق می کرد
اگر کسی موردی از رویت شدن جوزف مندرلی در نسخه سوم دیده به من هم گزارش بده!
بین شخصیت های اصلی که اسمی از جوزف نیست...
اما اون پلیسه که میگی هم نمی تونه باشه ...اسمش فرق داشت...
این حرفتون رو متوجه نشدم..؟ یعنی جوزفی که در قسمت اول بود در قسمت سوم پلیس شده..؟مورد دیگه ای که در بازی بود جوزف مندرلی هست که در نسخه اول بازی رییس unatco هست و در نسخه سوم یک افسر پلیس هست
جوزف در داستان اول بازی یک پیرمردبود که در ابتدای بازی به عنوان رییس jc denton و رییس unatco بود
اما در این نسخه ظاهرا به عنوان یک افسر پلیس خدمت می کنه
متاسفانه من نتونستم اثری از این شخص پیدا کنم ولی در بعضی دیالوگ ها اسمش بود
منم هر چه قدر فکر میکنم نمیتونه جوزف حضور نداشته باشه در قسمت سوم...
یا ما ندیدیم یا سازندگان بی دقتی کردن
یا داستان بازی کلا در ارتباط با جوزف نمیتونست باشه
خوشبختانه هر سه نسخه را دارم
یکم سرم خلوت تر بشه بررسی هر سه نسخه از لحاظ داستانی+عکس ها و کلیپ هاشو میذارم
مرسی حتما استفاده میکنیم...
+
من هر سه نسخرو هم بازی کردم حالا خلاف نظر خودم از دید منتقدان و این صنعت قسمت اول خیلی عالی و متفاوت بود
کلا م داستانش نسبت به اون زمان سنگین بود البته الان هم همون داستان سنگینه هم لوکیشن های خاصی داره
سلام
خوب قول داده بودم که شات های سه نسخه را بذارم که خوب متاسفانه نشد
اما من نسخه آخر را بررسی کردم
در قسمتی از بازی که مادر مگان از شما درخواست می کنه که بررسی مدارک و شواهد مربوط به مرگ یا ناپدید شدن مگان برید پس از بررسی متوجه میشید که شخصی به نام manderly در یک پست دولتی مدارک را کاملا مخدوش و منحرف کرده
این شخص از گردانندگان fema هست!!
که تازه داره شکل می گیره.به هر حال من هر چی بررسی می کنم نمی تونم در نسخه آخر بازی اثری از ایشون پیدا کنم ولی مشخص هست که ایشون که یک مقام بالای دولتی داره در حمله به تاسیسات sarif دست داشته.
-----------------------------------------------------------------------
اما نسخه اول :
اون مورد بود که می گفتم tracer tong در باره شخصی به نام adam jenson صحبت می کنه!!
متاسفانه یک شخص دیگه بود که فقط اسمش adam هست و فامیلش یک چیز دیگه بود
ولی هنوز ارتباط خاصی بین نسخه اول و دوم بازی پیدا نکردم!!
----------------------------------------
شات ها را گرفتم ولی در نسخه اول وقتی با fraps شات می گیرم تصویرش سیاه میشه و وسطش مینویسه save!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)