من كه سرعت دانلودم افتضاحه ... نهايت 25 !!
بعد از ساعت 7 دوبرابر ميشه كه اگر درست تنظيم نشه ده دقيقه بيشتر دانلود ندارم . خوش بحالت![]()
من كه سرعت دانلودم افتضاحه ... نهايت 25 !!
بعد از ساعت 7 دوبرابر ميشه كه اگر درست تنظيم نشه ده دقيقه بيشتر دانلود ندارم . خوش بحالت![]()
میتونی واسه خود اکانت اینترنتتت تنظیم کنی که دیسکانکت که شد دوباره کانکت کنه ..
خود برنامه idm هم میتونه اینکارو کنه ...
سلام
بچه ها من ميخوام از اين صبا بگيرم ما توي آيت الله كاشاني هستيم.
1-سرويس دهيش چطوره؟
2-من ميخوام 128 3gig در ماه بگيرم.سرعت دانلودش چنده؟
3-اگر ميشه يه نفرتو يه تست بزاره ببينم پينگش چنده و ....
مشكل حل شد ... امروز تا 7:40 دانلود داشتم ... سرعت دانلود بعد ساعت 7 دو رو ور 140 بود !!!! خيلي حال كردم !
اصلاً مي خوام از اين بعد به جاي ساعت 3 روشن كردن ساعت 6 خودم بشينم دانلود كنم . قبل از ساعت 6 سرعت افتضاحه و قطعي زياد داره ... تو همون چهل دقيقه بعد از 7 مي تونم كلي اهنگ دانلود كنم .
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
در ضمن امروز روزانه خيلي اختلال داره ... به سختي وصل ميشه و يه وقتايي كه وصل ميشه اصلاً send و receive نداره .
چي شد؟يعني هيچكي صبا نداره؟
برنامه ی Reconnect
کار یکی از بچه های فرومه.داخل انجمن وب و اینترنت تاپیکی بود برای خودکار روشن شدن و این مسائل.لینکش اونجاس
خود ویندوز هم که میتونه دوباره تلاش برای اتصال کنه
من هم آيت الله كاشاني هستم. سرويس دهيش خوبه البته تازه وصل شده، وصل شدنش كه خيلي سريع بود در حدود 4 روز (كاري و غير كاري، يعني هفته قبل كه دوشبنه تعطيل بود شنبش مداركم توسط امپراتور تاييد شد سشنبه خطم رانژه شد و من چهارشنبه زنگ زدم به نمايندگي و گفتم خطم رانژه شده و يورزنيم و پسوردم را ميخوام و بعد از حدود دو ساعت زنگ زدن گفتم به ايملتون ارسال كرديم) طول كشيد تا رانژه شد. البته من از نمايندگيش امپراتور گرفتم ولي پشتياني و چيزههاي ديگش با خود صبانت هست.(امپراتور به من گفت يك پورت خالي بيشتر نداريم اگر ميخواي زود مداركت را بفرست منم فرستادم حالا نميدونم راست گفته بود يا خالي بسته بود)
اينم تست سرعتم. 128 با 3گيگ حجم.
Last edited by tttmttt; 25-05-2010 at 22:25.
اينم سرعت من
اصفهان منطقه دروازه شيراز
البته اكثر اوقات خدا رو شكر همينه اما گاهي سرعت دان كردنم با اي دي ام 220 هم ميشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)