تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 136 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان.
    به نظرتون ارزش داره برم یه خط تلفن بخرم بعدadsl مخابراتو بگیرم؟
    اصلا خط تلفن چنده؟
    چون ما مستاجر هستیم هی هر سال باید برم مدارک بدمو هزینه فعال سازیو ...
    ولی اینطوری میشه آدرس خط تلفونو عوض کرد.
    بهترین راه حل همینه ولی عزیز توجه کن اگر که جای بعدی بری و مرکز جدید جای اضافه کردن خط نداشته باشه متاسفانه میری تویPCM اونوقت به کل باید ضررر بدی
    مگر اینکه بدونی تا سال دیگه یه خونه میخری و توی مرکز نزدیک ه اون خونه هم ظرفیت برای خط شما باشه
    من قبلا این سئوال رو پرسیدهبودم از رییس عزیز مخابرات منطقه (خدا لعنت کنه کسی که سنگ جلوی پای ملت میزاره)

این ربطی به اینترنت شما نداره. این محدودیتی هست که سایت راپیدشیر برای دانلود فایل ها گذاشته. معمولا وقتی یک فایلی رو ناموفق دانلود می کنی باید حدود 30 دقیقه ازش بگذره تا بتونی فایل بعدی رو از راپید شیر دانلود کنی.

من نمی دونم چرا فایل ها رو توی راپیدشیر آپلود می کنند به نظر من راپید گندترین و مزخرف ترین سایت اشتراک گذاری فایل هست .

از این نرم افزار استفاده کن ببین مشکلت حل میشه یا نه من خودم هنوز ازش استفاده نکردم. نتیجه اش رو به من بگو:

Easy RapidShare Downloader 1.0.8

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو لینک بالا کلمه وطن دانلود رو بدون فاصله حروف تایپ کن . من مجبور شدم حروفش رو با فاصله بگذارم چون تو سایت نقطه چین نشون می داد. نمی دونم چرا؟ اینم بده؟
    البته این سوال شما همونطور که مهرداد عزیز هم اشاره کرد به اینترنت مخابرات ربطی نداره.
    البته علاوه بر راهنمائی مهرداد مشکل من این بود که وقتی دانلود هم نمیکردم این پیام ظاهر میشد.
    احتمالا شما روی سیستم نرم افزار دانلود نصب کردید و این مشکل وقتی پیش میاد که تداخل بین دانلود منیجر و دانلودر ویندوز بوجود میاد.
    من از IDM استفاده میکنم و از دکمه جلوگیری دانلود توسط IDM (کلید Shift که خودم تعریف کردم)برای حل مشکل استفاده میکنم.بدین صورت که وقتی در صفحه‌ای که برای دانلود وارد میشید و باید گزینه Free رو کلیک کنید ، ابتدا کلید شیفت رو نگه میدارم و بعد گزینه Free رو کلیک میکنم و دیگه این پیام ظاهر نمیشه.
    اینم اضافه کنم که نرم‌افزارهای ضد ...انسور هم باعث این مشکل میشند.
    بابا این راهنماییها چیه به این بنده خدا میکنین مهرداد داداش شرمنده ولی راهنماییت درست نبود
    وقتی سرویسهای مخابرات ملت رو کیلویی انلاین میکنند یعنی 10 نفر 10 نفر ( مثل بچه ها که سوار فانفار میشن ) اونوقت توقع نداشته باشید سایت رپید شیر هم کلاسبزاره.
    در مخابرات سرویسها 8 تایی میشوند و ضریب اشتراک 8 نفره هستش و آی پی تمامی این 8 نفر بدبخت یکی هستش و ممکنه شما جزو یک تیم 8 نفره باشید که یکیشون در حالا تسفاده از رپید شیر علیه السلام باشه

2. 4 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در مخابرات سرویسها 8 تایی میشوند و ضریب اشتراک 8 نفره هستش و آی پی تمامی این 8 نفر بدبخت یکی هستش و ممکنه شما جزو یک تیم 8 نفره باشید که یکیشون در حالا تسفاده از رپید شیر علیه السلام باشه
    کاملا درسته

4. این کاربر از portal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منم از مخابرات چند هفته ای که گرفتم و تا امروز مشکلی نداشتم .
    اما امروز هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه اما با idm مثل قبل دانلود می شه .
    مشکل چیه ؟
    کسی تا حالا همچین موردی داشته فقط دانلود ؟/

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

من هر وقت میخوام دانلود کنم پیغام زیر رو میده
    Your IP address**.***.**.*** is already downloading a file. Please wait until the download is completed
    .
    اگه از پراکسی استفاده می کنی حذفش کن .اگه پراکسی نداری از نرم افزار مخصوص دانلود از رپید شر استفاده کن . اگه نشد قیلتر شکن
    Last edited by razermate; 22-04-2010 at 18:32.

7. این کاربر از razermate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آقا این نرم افزارهای مزخرف رپیدشیری رو معرفی نکنین داش ریزر جان اینها همش حرفه من هزاربار استفاده کردم بهترین راه حل اینه که بری سراغ رپید گو و رپید شیر
    ولی این لامصبها هم اینقدر قیمتهاشون بالاست که اصلا صرفه خرید نداره.
    یا اینکه اکانت خود رپید رو بخری که بازم همینطور صرفه خرید نداره.
    من وقتی توی همچین موقعیتی گیر میکنم میرم سراغ مگا اپلود اون سرورشبهتره حداقل قابلیت ریسام رو برای استفاده در بعدا داره
    در ضمن بهترین بهترین راه حل و کم خرجترینش هم تورنت هستش !
    و نکته اخر برای راهنمایی بیشتر دوستان رپید باز بروند در تاپیک مربوطه چون یه جوری تاپیک منحرف میشه

9. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ab2reza1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض IP Conflict

با سلام به همه دوستای گل
    من یه مدته دارم از این اینترنت مزخرف مخابرات با پهنای باند 128 بهره می برم. بعضی وقنها به دفعه اینترنت قطع میشه و پیغام IP Conflict رو میده!!با یه لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم اما بازم این مشکلو دارم. از سالم بودن روتر(اکسس پوینت)هم کاملا مطمئنم.
    کسی منو راهنمایی نمیکنه این دیگه په دردیه که من دارم؟؟؟!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

عزیز چندتا سیستم همزمان انلاین هستند ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

آقا این نرم افزارهای مزخرف رپیدشیری رو معرفی نکنین داش ریزر جان اینها همش حرفه من هزاربار استفاده کردم بهترین راه حل اینه که بری سراغ رپید گو و رپید شیر
    ولی این لامصبها هم اینقدر قیمتهاشون بالاست که اصلا صرفه خرید نداره.
    یا اینکه اکانت خود رپید رو بخری که بازم همینطور صرفه خرید نداره.
    من وقتی توی همچین موقعیتی گیر میکنم میرم سراغ مگا اپلود اون سرورشبهتره حداقل قابلیت ریسام رو برای استفاده در بعدا داره
    در ضمن بهترین بهترین راه حل و کم خرجترینش هم تورنت هستش !
    و نکته اخر برای راهنمایی بیشتر دوستان رپید باز بروند در تاپیک مربوطه چون یه جوری تاپیک منحرف میشه
    فکر کنم منظور شما اکانت پریمیوم رپید شر هست که بله این نرم افزارهای مزخرف رپیدشیری قابلیت ریزیوم ندارن ولی مشکل please wait برا من حل می کنه
    تورنت.مگه با این اینترنت تورنتم استفاده می کنی ؟ سرعت دانلودت چنده ؟به حق چیزای ندیده
    شایدم از بشقاب استفاده می کنی درسته
    Last edited by razermate; 22-04-2010 at 20:12.

13. این کاربر از razermate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه از پراکسی استفاده می کنی حذفش کن .اگه پراکسی نداری از نرم افزار مخصوص دانلود از رپید شر استفاده کن . اگه نشد قیلتر شکن
    نخیر مشکل از مخابرات هست

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

تورنت.مگه با این اینترنت تورنتم استفاده می کنی ؟ سرعت دانلودت چنده ؟به حق چیزای ندیده
    متوسط 7-8 هست

15. این کاربر از STON-COLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

فکر کنم منظور شما اکانت پریمیوم رپید شر هست که بله این نرم افزارهای مزخرف رپیدشیری قابلیت ریزیوم ندارن ولی مشکل please wait برا من حل می کنه
    سلام نه بابا با همون سرعت مزخرف 6 کیلو ( میبینی که گفتم فیلم اواتار نسخه اسکرین رو توی 1 هفته دانلود کردم ! حسشنیست دیگه مثل هر روز بشینم پای دانلود ) در مورد اکانت هم عرض شود که منظورم اکانت پرمیوم خود رپید شیر و رپیدگو و رپیدباز هستش دیگه من این دوتا سایت رو دیدم که مشکلی نداشتند و به نظرم رپید گو بهتره چون در موقع که سرویسهای رایگان داشت خیلی به من حال داد دمشون گرم.

نخیر مشکل از مخابرات هست

متوسط 7-8 هست
    اقا این اواتارت منو کشته خدایی فقط جون میده کادوپیچش کنی بفرستی برای رییس مرکز مخابرات منطقمون.

17. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •