نه چون اولا قیمتش را زده " 450.00 ريال بعلاوه مالیات "
دوما هیچ تلفن و آدرس هم نداره ( حداقل من ندیدم ) سایتش هم درست کار نمی کنه .
نه چون اولا قیمتش را زده " 450.00 ريال بعلاوه مالیات "
دوما هیچ تلفن و آدرس هم نداره ( حداقل من ندیدم ) سایتش هم درست کار نمی کنه .
far2009 جان به خاطر این گوشی اینترنت رو چرخ کردی هااااااا
اگه منظورت اون فیشه ، خوب معلومه فیش شارژر هست
به نظرم اگه تا عید وارد بازار ایران نشه دیگه نمیاد . اونوقت باید بدیم یکی از اون طرف واسمون بیاره .پسردایی های من کویت هستن . تابستونی که باهاشون صحبت کردم گفتن اونجا موجوده ولی نامردا واسم نمیارن وگرنه تا حالا خریده بودمش . به نظرتون اگه بتونم مخشون رو بزنم که یکی واسم بخرن ببعد با پست بفرستن خیلی مالیات و گمرک می خوره ؟ و اینکه به پست اطمینانی هست ؟
پیدا کردن این عکس ها توی سایت های انگلیسی امکان پذیر نیست برای همین من تو سایت ها چینی جستجو کردم. این عکس ها هم از همان سایت هاست![]()
فکر نمی کنم فیش شارژ باشه چون توی هر عکسی که گوشی روی پایه اش هست این فیش بهش وصله ( شاید هم شارژ باشه
اما در مورد سوال آخرت باید بگم که من یک دوستام سال پیش فامیلشون براش یک آیپاد از خارج فرستاد. خیلی هم راضی بود تا آنجایی هم که یادم میاد اگر کمتر از ایران براش پول نداده باشه بیشتر نداد.
![]()
این تصویر گوشی کنار آیفون 3gs
این هم یک رنگ دیگه از این گوشی
![]()
من هیچ شانسی توی خرید گوشی ندارم ؟!!! قبلا هم می خواستم یک دانه از این ساعت ها که موبایل هم هست بخرم ( البته از نوع خیلی عالیش با کلی امکانات ) ولی افسوس که آن هم توی ایران نیومد .![]()
دیگه هیچ کسی نظری هم نمیده . ظاهرا من تنها ماندم . دیگه نمی دانم باید چکار کنم ؟ یعنی من هم باید این گوشی را فراموش کنم ؟!!!
بله!فراموش کنید و منتظر پدیده های نو تو mwc 2011 بمونید!!
همان پدیده های قدیمی ( i8520 ) که برای خارج ایران خاطره شده اینجا شبیه یک رویای دست نیافتنی می مونه .
حالا پدیده های جدید که دیگه هیچی ...
یک تاپیک جدید باز میشه ، یکی دو سالی توش بحث میشه ، آخرش هم تو ایران نمیاد![]()
چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــه خبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــر ؟ گلوم درد گرفت اینقدر داد زدم.![]()
دوسته عزیز این سایتاین گوشیرو واسه فروش داره با قیمته 725 دلار.اگه شما خیلی این گوشیرو دوست دارید میتونید از طریق یه نفر تو سایت ---------.ir این گوشیرو خریداری کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)