تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 296 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین اگه اجازه بدی یه پیشنهاد هم من بدم. میگم که سهمیه ی لیگ انگلیس تو جام باشگا ه ها فکر کنم 4باشه پس ما هم همین کار رو بکنیم یعنی 4تیم اول برن برای جام باشگا ه ها و 2یا 3تیم بعد اون ها هم جام یوفا ( اگه میشه) در ضمن انگیزه رو هم برای همه خیلی زیاد تر میکنه و با واقعیت مطابق تر هستش.

آرمین جان این ایده خیلی خوبیه اما ما محدویتهایی داریم . الان 6 تا تیم دست بچه هاست اگه 4 تا برن جام باشگاهها فقط دو تیم دیگه باقی میمونه . ما تصمیم داشتیم دو تیم آخر رو از لیگ خارج کنیم با اینکار انگیزه برای دو تیم آخر بوجود میاد تا از لیگ خارج نشن از طرفی خیلی از بچه ها توی پیام خصوصی از من میخوان وارد لیگ ما بشن ( ظاهرا دیر متوجه این لیگ شدن ) حالا انصاف نیست تا آخر ما 6 نفر توی این لیگ باشیم و بقیه نتونن وارد بشن .
    از طرفی کنترل سه لیگ همزمان کار مشکلیه . هم لیگ خودمون و هم به موازات اون جام باشگاهها و یوفا .
    حالا میشه اینکار رو کرد که مثلا سه تیم برن جام باشگاهها و دو تیم آخر هم از لیگ سقوط کنن . بازم اجازه بدیم بقیه بچه ها بیان فکرامونو روی هم بریزیم ببینیم چه کاری بهتره .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان پستهای قبلی من یه نگاه بنداز
    در مورد این چند روز تعطیلی همین امشب بحث کنیم.چون این چند روز احتمالا سرکار کسی نمیره شاید بشه بازیهای بیشتری کرد البته اگه کسی کاری نداشته باشه و یا مسافرت نره.
    من خودم فردا و پس فردا هر چند بازی باشه میتونم بازی کنم ولی روزهای دیگه رو الان مطمئن نیستم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان پستهای قبلی من یه نگاه بنداز
    در مورد این چند روز تعطیلی همین امشب بحث کنیم.چون این چند روز احتمالا سرکار کسی نمیره شاید بشه بازیهای بیشتری کرد البته اگه کسی کاری نداشته باشه و یا مسافرت نره.
    من خودم فردا و پس فردا هر چند بازی باشه میتونم بازی کنم ولی روزهای دیگه رو الان مطمئن نیستم
    وحید جان من پست های قبلی شما رو خوندم باید صبر کنیم بقیه بچه هام بیان بعد در مورد این مسائل صحبت کنیم . ممنون از اینکه به فکر بهبود کیفی بازیها هستی .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام.
    دیشب نتونستم بیام اینترنت.از همه عذر میخوام.ولی این کامپیوتر هم که باخت با تیمم و ضد حال زد.الان اومدم دیدم دوباره نوبت منه.اما با دانلود فایل مشکل دارم.رپید شیر ارور میده و مگا آپلود هم قیلتر شده.آرمین جان با مولتی آپلود،آپلود میکنی تیک چندتا سایت دیگه هم بزن.حداقل چهارتا سایت باشه تا اینجور مواقع مشکلی پیش نیاد.
    من منتظرم یکی لینک جدیدی از سیو بذاره.این لینکی هست که آرمین گذاشته:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ترتیب بازیهای هفته ششم

آخرین سیو بازی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------( برگزار شد )
    ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی--------------------- ( برگزار شد )
    آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- ( برگزار شد )
    منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------
    چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ امروز ساعت 9.45 تا 10.15 شب
    بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حسین جان.من نتونستم از این سایتها دانلود کنم.اگه شما میتونی اونها رو جای دیگه آپلود کن.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام.
    دیشب نتونستم بیام اینترنت.از همه عذر میخوام.ولی این کامپیوتر هم که باخت با تیمم و ضد حال زد.الان اومدم دیدم دوباره نوبت منه.اما با دانلود فایل مشکل دارم.رپید شیر ارور میده و مگا آپلود هم قیلتر شده.آرمین جان با مولتی آپلود،آپلود میکنی تیک چندتا سایت دیگه هم بزن.حداقل چهارتا سایت باشه تا اینجور مواقع مشکلی پیش نیاد.
    من منتظرم یکی لینک جدیدی از سیو بذاره.این لینکی هست که آرمین گذاشته:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام . برادر از Deposit Filesبه راحتی و با سرعت بالا میشه دان کرد. اینم لینک های دیگه :
    کد:
    Last edited by Armin 7; 10-02-2010 at 20:14.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چرا برای من فقط رپیدشر و مگا آپلوده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان.من نتونستم از این سایتها دانلود کنم.اگه شما میتونی اونها رو جای دیگه آپلود کن.
    سلام
    همونطوریکه آرمین گفت بهترین سرور برای دانلود همون DEPOSIT هستش با این وجود من توی چند سرور دیگه هم فایلو آپلود کردم :

کد:

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

چرا برای من فقط رپیدشر و مگا آپلوده؟
    این عکس رو نگاه کن :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •