زیاد فرقی نمیکنه!
محتوای مخفی: هه هه هه!
زیاد فرقی نمیکنه!
محتوای مخفی: هه هه هه!
Last edited by Microsoft24; 20-06-2010 at 22:09.
زیاد فرقی نمیکنه!
نه به خدا قبل از این که مک بخرم برنامه ها شو دانلود کرده بودم ولی نمیدونستم چی یه چیه. شما که گفتید یه سرچ زدم دیدم این هست ولی حجم واسه من ریز ۱۰۰ مگ بود
منم احساس می کنم سرعت مک کمتر از قبل شده. به نظرم آپدیت جدید مکینتاش به جز iTune زیاد جالب نیست. تو سایت های خارچی هم اگه یه سرچی کنید این مشکلات رو می فهمید.
این یه نمومه:
با این اوصاف فکر نمی کنم که اومدن Mac os 10.6.5 زیاد طول بکشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام چه جوری میشه با یاهو مسنجر ورژن ۳ وارد چت روم شد.ممنون از راهنمایی شما
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
دستتون درد نکنه ولی لوتوس و بی نازنین توشون نبود
چت روم میخوای چه کار!
بیخیال ، یاهو مسنجر رو باز کن ، بعد برو به:
File -- > Join a yahoo! chat room
بعدش هم که دیگه مشخصه!
میدونم ، این دو تا ساختارشون با سری ایکس مشکل دارند! البته بی نازنین و فکر کنم ، اگر ازویندوز کپی کنید مشکلی نداشته باشه! یه امتحانی بکنید ، ضرر نداره!دستتون درد نکنه ولی لوتوس و بی نازنین توشون نبود
موفق باشید ،
امید
دوستان یه مشکلی واسه من پیش اومده ببینید شما هم این مشکل رو دارید...
شما فرض کن می خواهی یه پنجره رو ببندی خوب؟ مثلا safari الان باید او دایره قرمز رو بزنید تا برنامه بسته بشه درسته؟ حالا شما یه کوچولو خارج از او دایره قرمز کلیک کنید (یه کوچولو ۱ چهارم میلیمتر هم کمتر فقط طوری که پنجره بسته نشه یعنی خیلی خیلی خیلی نزدیک به دکمه ی قرمز) حالا بدونه اینکه جایی کلیک کنید یا موسو دور کنید و فاصله زمانی بندازید از اونجا مستقیم رو ضربدر کلیک کنید. ببینید بسته میشه پنجره؟
دوستان خواهش دارم این موضوع رو رو safari یا fire fox امتحان کنید. چون مثلا با itunes این مشکل رو ندارم
Last edited by joykiller360; 22-06-2010 at 01:03.
تو تاپیک زیر مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید ،
امید
متشكرم ازت اميد كوچولو ماشا لله به اين دانش و معلومات
نرم افزارclean my mac
لینک
لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گدجتisat pro برای نشان دادن مشخصات سیستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)