مرسی!
اگه عکسی از این رنگها دارید هم بزارید!
واسه ی رنگ سفارشی چقدر پول میگیرن؟؟؟
خود ماشین هم مدل سفارشی داره!(امکانات بیشتری داشته باشه...!)یا که فقط تا تیپ SX محدود میشه؟
tnx.
مرسی!
اگه عکسی از این رنگها دارید هم بزارید!
واسه ی رنگ سفارشی چقدر پول میگیرن؟؟؟
خود ماشین هم مدل سفارشی داره!(امکانات بیشتری داشته باشه...!)یا که فقط تا تیپ SX محدود میشه؟
tnx.
Last edited by boozzai; 28-12-2010 at 16:18.
چطوریه که 111 از 132 سنگین تره با اینکه هاچ بک هم هست؟!
سلام
این 111 که الان تو بازاره پروژه x100 روش اجرا شده؟
الان ثبت نام کنیم یه sx سفید کی بهمون تحویل میدن؟
من کل تاپیکو خوندم تا اینجا مثل ایتکه راضی هستید؟
ولی این مسئله مصرف سوختشو هنوز نفهمیدم بلاخره 10 یا 7 تو جاده چنده ؟
تا حالا کسی باهاش تو جاده رفته؟
من با سرعت متوسط 110، 90% اوقات دنده 5 دور موتور 2500 تا 3000 تو این دنده، صدی هفت و نیم تا هشت میسوزونم (1900 تا هم کار کرده)
تو شهر منظورتون هست یا جاده؟
اگر تو جاده انقدر بسوزونه که دیگه میشه گفت دسته کمی از پرشیا نداره![]()
به نظرت میشه تو شهر 90% اوقات با دنده 5 رفت؟؟؟؟ تو اتوبان اینقدر میسوزونه. اونی که نوشته صدی شش و هفت دهم برای جاده، با سرعت 80 تا 90 محاسبه شده. دور موتور 2000 تا 2500، نه با سرعت 130 تا 150، دورموتور 3500... این که نوشتم هفت و نیم تا هشت میسوزونه برای سرعت بالا تو اتوبان هست. 10 تا 15 درصد بیشتر از مصرف اسمیش. البته تو جاده بیرون شهر (نه اتوبان و بزرگراه) عملاً باید همون 90 تا، 100 تا رو بری. پس همون صدی هفت رو میسوزونی.
Last edited by gigili1567; 31-12-2010 at 15:39.
از پراید هرچی بگی بر میاد
خوب حالا تو شهر چقدر میسوزونی با توجه به ترافیکو اینا تا به حال اندازه گرفتی؟
پس آخه این که میگن تا سرویس اولیه مصرفش بالاست و بعد اون درست میشه چیه؟
بعد سرویس اولیه مصرفش کم شده. موتورش رو تنظیم کردن. تو شهر قبل سرویس اولیه صدی 10 تا 11 میسوزوند. الان آمارش رو ندارم. ولی کم شده. کم شدنش هم محسوسه. باید دوروبر همون صدی 9 باشه.
دوستان من اکثرا ۸۰میرم.۵ماهه اولین ماشینم یعنی۱۱۱رو خریدم و قبلش هم رانندگی نمی کردم.مسیرم سعادت آباد تا گیشا هست.هر روز میرم میام و توی سعادت آباد هم بین روز ۳و۴بار جابجایی دارم.با۳۰لیتر ۳۲۰km میرم! یعنی نزدیک ۱۰۰ ای ۱۰!
حالا توجه به رانندگی تازه کاریم و اینکه تو شهر هم جابجایی دارم عادیه؟ یا نمایندگی واسه گارانتی که برده بودم تنظیم موتور نکرده؟!
این که صدی ده نیست، صدی نه و سه دهمه. و مصرفش با توجه به صفر بودن ماشین، تو شهر روندن و سربالایی که تو مسیرت داری مصرف مناسبیه. مصرف شهری پراید نه و نیمه طبق کاتالوگش..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)