آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
Last edited by Error_691; 26-02-2010 at 01:29.
Last edited by Error_691; 26-02-2010 at 01:29.
من چند روز پیش رفتم مرکز مخابراتمون (شیخ فضل الله - منطقه 8) به یارو گفتم این مرکز خودش adsl میده؟
یارو هم گفت فقط 128 میدیم برای بیشتر از این باید بری نمیدونم کجا ... تازه گفت همین 128 هم سرعتش انچنان مالی نیست
دیوانه بجای اینکه تبلیغ کنه زد تبلغ کرد
اها راستی من یادم رفت بپرسم که غیر از هزینه خود سرویس هزینه ی دیگه ای هم باید داد یا نه(مالیات و 3000 تومن و هزینه ی راه اندازی)؟
تاریخ سرور مشکل داره .چون من یک هفته هم نیست که adsl مخابرات رو گرفتم.
امکان نداره اینو الان گرفتم مگه این که بگیم با شما دشمنی داره.
در ضمن این عکس مطلقا اعتبار نداره و فتوشاپیه چون آپلود شده و لینک speedtest نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ایدون; 12-02-2010 at 20:25.
این عکسه که الکیه ! ولی پینگش خوبه![]()
شما هر جور دوست داری فکر کن راست میگی چون من تا حالا لینک Speed Test رو امتحان نکرده بودم ازش عکس گرفتم و آپلود کردم .
این تست واقعیه منم نمی خوام شما رو وادار کنم باور کنی اینقدر فکرت از دروغ پر شده که هر چقدر هم که من بگم میگی اله و بله
اگه شما خودت عادت داری هر چیزی رو با فوتوشاپ ویرایش کنی و بزرگش کنی مشکل ما نیست.
کافر همه را به کیش خود پندارد!!!!
سلام
دوست عزیز شما میخوای حقانیت خودتو ثابت کنی لینک اسپیدتست بزار خیال همه رو هم راحت کن
اینجوری مدرکت مستند تره شاید شما راست بگی کسی که خبر نداره . قضاوت رو موکول میکینم به وقتی که شما لینکتو بزاری . فکر کنم اینجوری عادلانه تره.
درست نمیگم؟
میبینم که بعضیها متوسل به تقلب شدندیگه دروغ قبحش ریخته و مستحب شده.
باشه ما که ترسی نداریم لینک تست رو می ذارم
اما اگه صفحات قبل رو خونده باشید نوشتم که مخابرات سرویس های منطقه فرد اسدی رو قطع کرده (احتمالا فردا یا پس فردا وصل میشه)
منتظر لینک Speed Test باشید
کسی باید هراس داشته باشه که دروغ تو کارشه
کسی که فرق بین مستحب و واجبو نمی دونه بهتره برای من سجاده آب نکشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)