تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 54 اولاول ... 24248495051525354 آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست من مکتب های بشری راحت به وجود نیامده اند که شما راحت درباره آنها قضاوت می کنید . به سختی پدید آمدند و به سختی از بین میروند

اینکه سوسیالیسم پدید میاید در نتیجه این است که مکتب قبلی مشکلی داشته و برای درمان آن مشکل خواسته اند دوایی بیاورند و سوسیالیسم را ساختند . مثلا شما تب می کنید و برای شما دکتر دارویی تجویز می کند . حالا اگر شما بیش از اندازه از این دارو استفاده کنید ممکن است بلای دیگری سرتان بیاید !

کمونیسم و سوسیالیسم وقتی ظاهر شده اند که نصف بیشتر مردم در فقر و گرسنگی زندگی میکردند و عده کمی ثروت زیادی داشتند !

تعصب و وطن پرستی و نژاد پرستی نتیجه اش ناسیونالیسم و آکائیسم است نه کمونیسم و سوسیالیسم .
    به واقعیت ها نگاه کنیم.
    چیزی به این نام از بین رفته
    من درمورد سوسیالیستی کلمه اطلاع دارم ولی منظورم اون سوسیالیستی است که الان در غرب و شرق اجرا میشه
    خیلی ممنونم که کمکم کردی تا منظورم رو برسونم
    مطمئن بودم بالاخره یک نفر نقل قولش میکنه

---------- Post added at 05:37 AM ---------- Previous post was at 05:34 AM ----------

اين جنبشي كه راه افتاد به جز كشته شدن چند كودك در مهد كودك و حمله به ماشين هاي مردم و شكست اموال عمومي
    وقتی یک جنبش از دست عوام خارج وبه دست قدرت های بزرگ بیافتد این میشه.......
    به نظر من این هفتی هم که هست همین طوری میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

به واقعیت ها نگاه کنیم.
    چیزی به این نام از بین رفته
    من درمورد سوسیالیستی کلمه اطلاع دارم ولی منظورم اون سوسیالیستی است که الان در غرب و شرق اجرا میشه
    خیلی ممنونم که کمکم کردی تا منظورم رو برسونم
    مطمئن بودم بالاخره یک نفر نقل قولش میکنه

---------- Post added at 05:37 AM ---------- Previous post was at 05:34 AM ----------

وقتی یک جنبش از دست عوام خارج وبه دست قدرت های بزرگ بیافتد این میشه.......
    به نظر من این هفتی هم که هست همین طوری میشه.
    دوست من مکتبی از بین نرفته است ، داخل مکتب های دیگر حل شده است.

جنبش ها را عوام راه می اندازند ولی نخبگان می توانند به انقلاب تبدیلش کنند

ضمن اینکه خشونت یکی از مهمترین عوامل شکل گیری یک انقلاب است .

در آغاز فعالیت mrfp18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من محمدرضام
    با این که رشتم علوم انسانی نیست ولی مطالعه جانبیم و علاقه اصلیم فلسفس
    امیدوارم تو این جمع دوستان خوبی پیدا کنم و دوست خوبی برا دیگران باشم

به نظر من اشکالی نداره چون الان مشکل کشور ما فلسفه نیست وما مشکل فرهنگی داریم
    از نظر من مشکل ما یکی دوتا نیست ما خیلی مشکلا داریم اصن سرتا پامون مشکله
    از نظر من
    ببین دوس عزیز فلسفه پایه هرچیزیست
    چون فلسفه یعنی اندیشه بدون تعصب و پیشداوری
    اگه تعصب و پیشداوری باش باشه میشه سفسطه بازی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست من مکتبی از بین نرفته است ، داخل مکتب های دیگر حل شده است.
    منم همین رو میگم
    وقتی ظلم و نژاد پرستی رو تو سوسیالیسم حلش کنی میشه ناسیونالیسم مدرن که الان داره اجرا میشه
    به نظر شما این از بین رفتن نیست؟
    جنبش ها را عوام راه می اندازند ولی نخبگان می توانند به انقلاب تبدیلش کنند
    چند مدت قبل نتیجه اش را دیدیم که واقعا چه انقلابی هم شد
    ضمن اینکه خشونت یکی از مهمترین عوامل شکل گیری یک انقلاب است .
    خشونت به کی ؟
    خشونت در چی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

منم همین رو میگم
    وقتی ظلم و نژاد پرستی رو تو سوسیالیسم حلش کنی میشه ناسیونالیسم مدرن که الان داره اجرا میشه
    به نظر شما این از بین رفتن نیست؟

چند مدت قبل نتیجه اش را دیدیم که واقعا چه انقلابی هم شد

خشونت به کی ؟
    خشونت در چی؟

دوست من در زمان حال پول پرستی و مد پرستی ، تجمل گرایی و لذت جویی بیشتر از نژاد پرستی و ناسیونالیسم رواج پیدا کرده . نژاد پرستی در زمان هیتلر به اوج رسید ولی مردم وقتی دیدند چه بلایی سرشان آمده است ، رفته رفته نژاد پرستی کمرنگ شد و جهان امروز خیلی کمتر از گذشته و زمان باستان دنبال نژاد پرستی است . همین که امروز یک آفریقایی سیاه با یک سفید اروپایی ازدواج می کند یک ایتالیایی با امریکایی و ... نشان میدهد نژادها دارند اختلاط پیدا می کنند و نژاد پرستی کمرنگ میشود . ظلم همیشه در طول تاریخ بوده است و هرچه ظلم بیشتر باشد سوسیالیسم هم بیشتر تشکیل میشود چون سوسیالیسم یعنی جمع شدن مردم برای یک هدف است.
    چیزی از بین نمیرود ، ممکن است مدتی سکوت کند ولی در صورت بازگشت مساعد قبلی آن هم دوباره باز میگردد .

دوست من انقلاب نتیجه جنبش است ولی قرار نیست هر جنبشی انقلاب شود . اگر جنبش ادامه دار باشد به نهضت تبدیل میشود و نهضت روزی به انقلاب تبدیل میگردد.
    خاصیت جنبش این است که کوتاه مدت و ضربتی عمل می کند و خودش نتیجه عوامل مختلف است . اگر ادامه یافت و قدرت بسیج مردم را داشت و رهبری پیدا کرد که بتواند احساسات عام را برانگیزد و مردم را بسیج کند به نهضت تبدیل میشود و نهضت ممکن است مدت چند صد سال هم طول بکشد و سپس یک انقلاب را به انجام برساند .

در جنبش خشونت نقش مهمی دارد ، چون جنبش را عوام راه می اندازند .و عوام از روی احساسات برخورد می کنند نه از روی منطق . البته طرف مقابل هم بیکار نمینشیند تا قدرت از دستش برود
    به عنوان مثال انقلاب 57 ایران ، نتیجه جنبش های پیش از آن بود . نواب صفوی و ترورهایی که انجام میداد مگر خشونت نبود!؟ یا حتی برخی عوام الناس به آژانهای سر خیابان هم حمله میکردند و کتکشان میزدند ! و حتی چند نفری را کشتند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

به عنوان مثال انقلاب 57 ایران ، نتیجه جنبش های پیش از آن بود . نواب صفوی و ترورهایی که انجام میداد مگر خشونت نبود!؟ یا حتی برخی عوام الناس به آژانهای سر خیابان هم حمله میکردند و کتکشان میزدند ! و حتی چند نفری را کشتند .
    راه دیگری هم برای اعلام اعتراض وجود دارد فقط نباید ضرر زدکه!!!!!!
    یه جنبش از اول هم یک انقلاب است ولی در سایز کوچکتر وجمع کمتر ولی وقتی تعداد کسانی که آن را قبول دارند بیشتر میشوند این جنبش تاثیر بر حکومت میگذارد اما لازم نیست که حتما مخالف حکومت باشد یا اهداف تخریبی داشته باشد.
    مثلا جنبش حماس دیگر نیازی به انقلاب در کشورش ندارد چون چیزی نیست که علیه آن انقلاب شود
    انقلاب وقیام برای زمانی است که از راه صلح نتوان کار راادامه داد و7هم اصلا قصد قیام ندارد وحالتی مثل دادن آگاهی را دارد ووقتی آگاهی زیاد شود نیازی به انقلاب نیست که تخریب گری کند در ضمن این 7اصلا مربوط به ایران نیست!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

راه دیگری هم برای اعلام اعتراض وجود دارد فقط نباید ضرر زدکه!!!!!!
    یه جنبش از اول هم یک انقلاب است ولی در سایز کوچکتر وجمع کمتر ولی وقتی تعداد کسانی که آن را قبول دارند بیشتر میشوند این جنبش تاثیر بر حکومت میگذارد اما لازم نیست که حتما مخالف حکومت باشد یا اهداف تخریبی داشته باشد.
    مثلا جنبش حماس دیگر نیازی به انقلاب در کشورش ندارد چون چیزی نیست که علیه آن انقلاب شود
    انقلاب وقیام برای زمانی است که از راه صلح نتوان کار راادامه داد و7هم اصلا قصد قیام ندارد وحالتی مثل دادن آگاهی را دارد ووقتی آگاهی زیاد شود نیازی به انقلاب نیست که تخریب گری کند در ضمن این 7اصلا مربوط به ایران نیست!!!!!!!

دوست من جنبش انقلاب نیست ، جنبش اعتراض به وضع موجود است که معمولا حکومت ها با دیدن جنبش ها به اصلاح و رفرم کردن روی می اورند مثلا اخراج کردن یک نفر یا جایگزین کردن کس دیگر یا ارزان کردن یک کالا و ....
    انقلاب و قیام برای زمانی است که اصلاح صورت گرفته مورد تایید مردم قرار نگیرد . من که نمیدانم جنبش هفت چیست و کجاست ؟ و هدفش چیست ؟ اما اجازه میدهم جنبش ها راه خودشان را بروند
    آگاهی دادن به مردم جنبش محسوب نمیشود ممکن است در نتیجه جنبش های قبلی حاصل شود و یا در یک نهضت برای بسیج کردن بیشتر مردم باشد

تخریب خصوصیت هر انقلاب است وگرنه باید نام انقلاب را گذاشت اصلاحات !

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چیزی از بین نمیرود ، ممکن است مدتی سکوت کند ولی در صورت بازگشت مساعد قبلی آن هم دوباره باز میگردد
    حرفها داره به بازی با کلمات تبدیل میشه.
    من یه سوال دارم :
    الان در کجای جهان کنونی سوسیالیسم وجود داره؟
    وقتی یک تئوری به عمل تبدیل نشه عملا اسمش نابودی است.
    آگاهی دادن به مردم جنبش محسوب نمیشود ممکن است در نتیجه جنبش های قبلی حاصل شود و یا در یک نهضت برای بسیج کردن بیشتر مردم باشد
    وقتی آگاهی باشه شما تازه میفهمی کجایی و یک جنبش آغار میشه.
    آگاهی و جنبش دوچیز مکملند .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

حرفها داره به بازی با کلمات تبدیل میشه.
    من یه سوال دارم :
    الان در کجای جهان کنونی سوسیالیسم وجود داره؟
    وقتی یک تئوری به عمل تبدیل نشه عملا اسمش نابودی است.

وقتی آگاهی باشه شما تازه میفهمی کجایی و یک جنبش آغار میشه.
    آگاهی و جنبش دوچیز مکملند .

بازی با کلمات !!

مگر فلسفه چیزی جز دیالیکتیک و بازی با کلمات است!؟

در این تاپیک پست های زیادی ، این جمله شما رو مدام تکرار کردند " بازی با کلمات " دوبار هم پاسخ دادم و حالا بار سوم هست که باز این جمله معروف بازی با کلمات به چشم میخورد. لطفا پست های قبلی بنده را تماشا کنید .

دوست من سوسیالیسم یعنی چه ؟ حتما شبکه های اجتماعی همچون فیس بوک را دیده اید همانجا واژه social را حتما در گوشه و کنار ملاحظه کرده اید . پس حداقل در دنیای مجازی این سوسیالیسم وجود دارد ! یا غیر از این است ؟

دوست من آگاهی با تبلیغ متفاوت است . اگر قرار است تبلیغ انجام شود معمولا تبلیغات پیش از جنبش ها رخ میدهند . و معمولا تبلیغ یعنی فریب دادن دیگران برای اینکه خودمان نفعی ببریم . اما آگاهی چیزی است برای فریب نخوردن دیگران و قصدش تبلیغات نیست . ( حال باید دید جنبش 7 که می گویند کارش تبلیغات است یا آگاهی ؟!) البته با حرف شما که گفتید " وقتی آگاهی باشه شما تازه میفهمی کجایی و یک جنبش آغار میشه." تا حدودی موافقم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

جنبش اعتراض به وضع موجود است
    کی گفته کی اینطوری نیست ؟
    من هم میگویم حتی جنبش کنونی هم برای اعتراض بود و حتی هفتی که خواهد شد ولی اعتراض راه وروش دارد .
    حتما شبکه های اجتماعی همچون فیس بوک را دیده اید همانجا واژه social را حتما در گوشه و کنار ملاحظه کرده اید
    حتما میدونی که دیگه بدون چیز شکن نمیشه رفت تو فیس بوک
    حال باید دید جنبش 7 که می گویند کارش تبلیغات است یا آگاهی ؟!)
    جنبشی که حتی درآمدش خرج مردم میشود چطور میتواند که هدف تبلیغات داشته باشد
    به فرض هم که داشته باشد
    شما این رو بزار جای.....هایی که پول میگیرند وهیچ آگاهی هم به مردم نمیدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •