مشخص نشد جانی جان که کدوم XT هست..!؟ اگه قیمتش هم یگی که دیگه آخرشه
در ضمن...! چرا پشت بعضی از گوشی های میلیستون آرم Google رو زده ؟؟؟
مشخص نشد جانی جان که کدوم XT هست..!؟ اگه قیمتش هم یگی که دیگه آخرشه
در ضمن...! چرا پشت بعضی از گوشی های میلیستون آرم Google رو زده ؟؟؟
Last edited by jaxi; 29-04-2010 at 13:00.
سلام
جانی برنامه رو از چی سایتی گرفتی من که چندتا گرفتم کار نمیکرد فکر کنم مال نسخه 1.6 باشه...
پویان جان میشه در مورد tor یه توضیح بدی..فعال میشه ولی بازم سایتا ف*ی*ل*تر هستن.من از tor واسه firefox استفاده
میکنم خیلی عالیه؟؟
sorry آواتارهاتون تو مایه همه,منم که کم هوشم!
جانی جان من speech to text یا همون STT رو می گما,نه text to speech, یا TTS.ایشالا زودتر از dial up نجات پیدا کنی!
@acmilan
من tor رو روی pc امتحان کردم,سایتها رو باز میکنه ولی سرعتش از ultrasurf خیلی پایینتره.واسه همین دیگه زیاد باش کار نکردم با اینکه کاملتر به نظر میاد,به درد یه آدم حوصله دار می خوره که باش ور بره و ازش سر در بیاره.
ولی روی android تنها برنامه ای بود که واسه proxy surfing هست. واسه اینکه گوشیت از اون ------ برنامه ی Tor استفاده کنه باید تنظیماتش رو همون طوری که تو سایتش گفته HTTP Proxy:127.0.0.1 و port:8118 تغییر بدی.ولی رو android به صورت پیش فرض راهی برای تغییر proxy نیست!برنامه ی proxysurf هست که این امکان رو اضافه می کنه ولی متأسفانه فقط رو android 1.6 به قبل کار میمنه و برا 2 به بالا هنوز نیومده و طبق خود سایت tor واسه andriod 2 به بالا گوشی اگی روت شده باشه خود برتامه Orbot بطور اتوماتیک تمام ترافیکهای شبکه تو گوشیتون رو از مسیر proxy خودش راه اندازی می کنه.حالا من گوشیم روت نیست که همه ی اینا رو در عمل امتحان کنم.اگه امتحان کردی و نشده ممکنه برنامه سر کاری باشه,یا مثلا با روت شما سازگار نباشه یا اصلا با روت milestone 2.1 کار نکنه یا ... خودت که می دونی اینجور برنامه ها چه لوسن!
-بازم سئوال! Rom ها و theme هایی که برای Motorola Droidهست روی Milestone هم بدون مشکل کار می کنن؟
Last edited by Po0yAn; 29-04-2010 at 22:07.
فكر نكنم كار بده / چون حتي آپديت هاشون هم فرق داره با هم
دقیقا همینطوره , اصلا و به هیچ وجه از رام های دروید واسه مایلستون استفاده نکنین چون این دو گوشی کرنل های متفاوتی دارن, اما برنامه هاشون یکسانه.
منم منظورم speech to text هست, شرمنده اشتباه نوشتم, برنامه هم اینطوری عمل میکنه که هم یه حالت voice search اضافه میکنه واسه سرچ از طریق گوگل و هم اینکه بعد از هربار که اس ام اس میاد میگه میخوای با استفاده از speech to text جواب این اس ام اس رو بدی؟ ولی اگه ok کنی نیاز به دسترسی به اینترنت داره که من دیگه امتحان نکردم.
فکر کنم از خود مارکت گرفتم , من چون تاحالا چند بار گوشی رو wipe کردم از کل apk ها بک آپ دارم واسه همین دیگه جدیدا دانلود نکردم که یادم باشه از کجا گرفتم .
والا من خودم هنوز نرسیدم برم ببینم واسه همین میترسم دوباره مثل قضیه ی backflip بشه که این میگفت backflip هستن بعد معلوم شد cliq بوده .شرمنده
دوستان بالاخره گویا خدا داره قسمت میکنه و دارم میرم تهران که این گوشی رو بگیرم..! از دوستانی که می دونن این گوشی را میشه از کجا ارزونتر گیر اورد خواهش میکنم آدرسش رو برام بزارن....!
راستی کسی از دوستان جایی سراغ داره که بتونم واسش Multimedia Station رو گیر بیارم....!؟؟؟
مبارککککککککککککککککههههه jaxi جان. آخرین قیمتی که من دارم 605 هست , صبر کن احتمالا دوستایی که تا 580و590 هم دیده بودن بیان و آدرس رو بدن . در مورد اون داک!!!! آخرین بار من 80 تومن دیدم که خیلی گرونه واسه این.راستی اون گوشی هم که گفتم xt701 هست![]()
Last edited by johnypersian1656; 30-04-2010 at 18:55.
جاني سلام xt701 چند قيمت هست ؟ از نزديك ديدي ؟ چندتا آورده ؟
سلام دادا.خوبی؟ نه والا ندیدم, قیمت رو هم فردا تا جایی که بشه ازش قیمت روز رو میگیرم.احتمالش هست نجومی باشه چون تازه اومده. کی میشه motoroi بیاد :(
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)