دوستان این بازی اومده؟اگه نیومده کی میاد؟
دوستان این بازی اومده؟اگه نیومده کی میاد؟
باکس شات دیگه؟![]()
یه جوری فیک میزنه.
اگه فیک نباشه یه جور بی حسابه مثلا اسلحه جدید رو برای DLC یا اسیپن اف ها می نویسن که بازی کننده متقاعد به خرید بشه بازی که اولین حضورش رو کنسوله دیگه جدید معنی نداره!
روی جلد هیچ تاکیدی رو شهر بازی که نیویورک باشه نشده که عجیبه.
کارکتر خیلی روبات ماننده کسی که بازی رو نشناسه نگاه اول میگه ترمیناتوره.
به دلایل زیادی فکر نکنم باکس اصلی باشه.
کاور رسمیش که فعلا اینه (خیلی حرفه ای میدان تایم و تاکسی زرد رنگ از نمادهای نیویورک توش مشهوده) :
March 22, 2011 na
March 25, 2011 eu
Last edited by Big-Boss; 23-12-2010 at 21:27.
نه دوست عزیز هنوز بازی منتشر نشده
قبلا میگفتن تو پاییز میاد اما نیومد الانم میگن Winter ...
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
آره منم تعجب کردم اما همینه که میبینی ... روی PS3 که اینطوریه بقیه رو نمیدونم![]()
معزرت خواهی کردم که دوباره چیشده؟ارزونیه خودتون ولی مثه اینکه اون تریلر مال pc بوده
یعنی برایps3توکل نت فقط همین عکس هست؟و تنها عکس واسه ps3
ولی عکس هرپلتفرومی که دیدم محشربود عجب گرافیکی داره!
بازم دستت دردنکنه دانلود نشد بازم مزاحم میشم...
نه داداش منظورم این بود که اون تریلر واسه pc بوده که ما اون روز هممون فکر میکردیم واسه کنسول هستش.منظور اینه.(یعنی کرایتک همه رو پیچونده بود و گفه بود مال کنسول.....بعدش ign اومد گفت مال pc بوده و دیگه کرایتک هم مجبور شد اغراق کنه)
+
آره واسه ps3 همین یدونه هستش.......... .
البته اگه در این حد بمونه واسه کنسول خیلی عالیه(چون بای انحصاری هم نیس در نتیجه خیلی راضی بخشه) ولی من شنیدم نسخه کنسولی از screentearing زیادی رنج می بره....... .
البته اینا همش احتمال و چیز زیادی از این بازی رو نشده کرایتک هم گاهی کولی بازی درمیاره یه روز یه نمایش نشون میده میگه واسه pc هستش فردا میگه مال کنسول بوده فرداش یه چیز دیگه میگه........... .
باید خودمون بازی رو از نزدیک تجربه کنیم ببینیم چی از آب دراومده(من که بهش امیدوارم)
.
.
Last edited by halflife g; 24-12-2010 at 00:18.
مراد تیرینگش فاجعست ! تو همه تریلرا این گیم بازی مشهوده کلا بنظرم کرایتک یذره تو حرفایی که زده مونده !
خدا بزرگه انشا الله تا موقع عرضه حل میشه
![]()
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
محتوای مخفی: سایز اصلی
New Pic
![]()
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
انگار قراره دمو مولتی پلیر بازی به زودی بیاد
تصحیح میکنم :
دمو 25 همین ماه میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_twe; 22-01-2011 at 12:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)