همون بالا صفحه است ولی برای دانلود نیست . واسه نمایشه .
فلش پلیر دارین؟
همون بالا صفحه است ولی برای دانلود نیست . واسه نمایشه .
فلش پلیر دارین؟
نه! تنظیماتش رو بنویسید که همگان استفاده کنند تا بهره لازم از X6 ببرند
Last edited by a_b; 13-06-2010 at 14:45.
فلش پلیر دارم ولی چیزی نشون نمی ده اینترنت من گازوئیلیه! بیخیال ا
اگه لینک واسه دانلودش پیدا کردی حتما بزار
حجمش بالاست ولی خیلی پر محتواست . بیخیالش شو
خبر جدید! هدفونهای wh-500 که روی 32 گیگ ها گذاشته شده بود تو سری جدید از پک برداشته شده اند!!!!!!!!!!!!!
Last edited by Help118; 13-06-2010 at 15:02.
از راهنمایی و لطف شما ممنونم و آیا شما هم adsl دارید و باشه در پست های بعد دقت میکنم .
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
پیشاپیش مبارک و چه رنگ سفارش دادی و نوع گارانتی و اشانتیون چی داره و از کدام سایت سفارش دادی و آیا زرد با گارانتی اصلی هست .
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
عزیز دی جی کالا رایگان ارسال میکنه از n95 جان بپرس ایشون هم سفارش دادن ؟![]()
با سلام بابت فیلم ها ممنون عالی بودن و پیشاپیش گوشی مبارک
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
بدو ورود 32 گیگ 800 هزار بود و 16 گیگ اگه اشتباه نکنم 500 تومان بود .
پیشاپیش مبارک.
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
عزیزم فیلم سمت چپ و زیر عکس گوشی هست و واسه دانلود نیست واسه مشاهده آنلاین هست .
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
این که خبر 1 ماه پیشه داداش جون
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
دوست من چنین پستی با این شماره موجود نیست ؟
سلام سلام بازم سلام من اومدم
ممنون از نهایت لطفتون.
رنگ مشکیگارانتی اصلی نوکیا (طبق گفت ههای قبلیم من بدون گارانتی هیچی نخریدم تا حالا)
از گوشی شاپ گرفتم چون با فروغی دوستم. درضمن ارزون تر هم میده دیجیکالا گرون میده مفتکی
اشانتیون گوشی شاپ سر جاشه من کیفشو خواستم
وای خدا از خوشحالی دارم میمیرم
بله دیجی کالا رایگان میفرسته بعضی محصولات رو جهت تبلیغات البته پولشو رو خود گوشی میکشه! و گوشی شاپ 3 تومن پست میخواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)