کارت گرافیکهای پرقدرت چه cpu احتیاج دارن تا بتونه از حداکثر قدرت و کارایی خودشون استفاده کنند؟
مثلا برای یک کارت gtx 460 چه cpu احتیاجه؟
کارت گرافیکهای پرقدرت چه cpu احتیاج دارن تا بتونه از حداکثر قدرت و کارایی خودشون استفاده کنند؟
مثلا برای یک کارت gtx 460 چه cpu احتیاجه؟
یک corei5 750 یا phenomII x4 925 جواب میده کلا 4 هسته ای باشه بهتره
سلام ببخشید الن قیمت یه gts450 چنده؟
دوستان تا 250 الی 300 تومان بهترین کارتی که الان موجود هست تو بازار از این سری چه مدل هست؟
ضمنا من الان یک 9600 جی اس او 768مگابایتی دارم. اگر یک کارت بگریم در کنار اش بزارم ایا تاثیری میزاره این کارت فعلی ایم یا نه کارت ام رو بفروشم بهتره به نظرتون؟(میخوام ببینم تاثیر داره دو کارت کنار هم باشه)
می تونی یه 6870 یا 6850 برند سافایر بگیری البته 6870 بهتره. بعد این 9600 رو بزاری کنارش به عنوان کارت فیزیک ازش استفاده کنی. تو بازی می ترکونه.
مدل ها و برند هاي مختلف بين 150 تا 170
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
چطور ميشه همزمان از اين كارت ها در كنار هم استفاده كرد؟
اولا مادربردت باید 2 تا مسیر PCIEXPERSS داشته باشه. بعد اول کارت گرافیک اولی و اصلی رو می زاری درایورش رو کامل نصب می کنی. بعد هم کارت گرافیک 9600 رو روی اسلات دیگری می زاری و تو سیدی درایورش فقط قابلیت فیزیک رو نصب می کنی. دقت کن فقط درایور فیزیک نه درایور خود کارت.
آیا شخصی میدونه که گرافیک های NVIDIA در سری 500 از کیفیت رنگ چند بیت استفاده میکنه؟
اگه همون 8 بیت باشه که واقعا تنها ایراد این سری میشه!چون تمام ایراد های سری های فبلی به شکلی عالی حل شده
البته هنوز تو مصرف یکزره لنگ میزنه!
به نظرم بهترین سری 500 از نظر کارایی به قیمت مدل 550 خواهد شد که جانشین 460 میشه
Last edited by millad1388; 21-02-2011 at 19:07.
لعنت بر شیطون
رفتم GTX 460 GS از برند گینوارد گرفتم
حالا اومدم دیدم مین برد من PCI-X 1 هستش
چقدر کاراییش کم میشه پهنای باند این مدل که گرفتم 115 گیگ ذکر شده با PCI 1 چقدر میشه ؟
راستی من اینو خوش قیمت گرفتم 220
احتمالا بار جدید با قیمت پایین میاد هر میخاد بگیره یه خورده صب کنه
سلام. مدل پردازندتون چی هست؟ تأثیر زیادی نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)