منم خیلی با ساختن بازیکن جوون حال میکنم.هر دفعه هم میترکونم تو این قضیه سالیانه کلی سودم از جوانانه
منم خیلی با ساختن بازیکن جوون حال میکنم.هر دفعه هم میترکونم تو این قضیه سالیانه کلی سودم از جوانانه
این بازی روی X360 نمیاد ؟؟؟
قابل توجه A.N.A.P: اگه این بازیو تجربه کرده باشی خیلی راحت متوجه میشی که سبکش کاملا مربوط به یک PC هستش. نمیدونم چقدر با این جمله ارتباط برقرار کردی ولی باید باهاش کار کرده باشی تا بفهمی چی میگم...حتی وقتی این بازیو با یه لپت تاب انجام دادم اون لذت PC رو بهم نداد.
این همه چرت و پرت گفتم تا بگم که نه دوست عزیز، من هر سایتیو نگاه کردم فقط نوشته PC.
سلام,دوستان عزیز همگی خسته نباشید این تاپیک فوق العاده هستش منم خیلی علاقه دارم و شرکت میکنم.
اول اینکه من پچ ایران رو کامل کامل درست کرده بودم ولی متاسفانه هاردم ویروسی شد و فایلهاش ناقص شد الان دوباره دارم کار میکنم کدوم یک از دوستان میتونه همکاری کنه؟
این پچ شامل تیمهای لیگ برتر و 10 تیم لیگ آزادگان + لوگو تمامی تیمها + استادیوم + عکس شهرهاشون و ... خلاصه خیلی کامل بود ولی اشکال نداره دوباره درستش میکنیم با کمک شما دوستان.
الان من رو لوگوها کار میکنم حدودا 85% کارش انجام شده اگه lampard عزیز رو دیتا بیس کار کرده میتونیم زود پچ رو ارائه بدیم.
سلام دوستان خسته نباشید تاپیک خیلی خولی راه انداختید(منم هستم)
من دارم لیگ ایران رو درست میکنم(البته یه بار درست کرده بودم کامله کامل بود ولی هاردم ویروسی شد و فایلهاش ناقص شد)
اینم بگم که به خاطر علاقه شخصی درست میکنم و فروشی نیست بعد از تکمیل به دوستان ارائه میکنم.
الان 85% لوگو رو تموم کردم و خیلی زود آمادش میکنم البته با کمک شما دوستان عزیز.
لطفا هرکی هر کمکی میتونه بکنه بگه تا زود پچ لیگ برتر و لیگ آزادگان رو ارائه بدیم.
سلام بر شما
خوبه اما امیدوارم به سرنوشت اون دوستمون که داشت همین کار شما را میکرد دچار نشی.
اون بنده خدا رو فکر کنم به جرم ساختن لیگ ایران بردن خدمت سربازیدیگه خیلی وقته ازش خبری نیست
موفق باشی
نه رونی جان مطمئن باش.
دوستان کسی لوگو نساجی مازندران و مس رفسنجان رو داره برام آپلود کنه ؟
با سلام.
لوگوی لیگ برتریها تکمیل شد+50% اسامی تیمها
لوگو سایت تیم صنعت مس که در اون می تونی لوگو باشگاه را ببینی:
این هم نساجی مازندران:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم در حقیقت لوگوی سایت هست که در اون لوگو باشگاه قرار داده شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از بچه ها لوگوی تیم های لیگ برتری رو گذاشته بود.من همه تیمهای لیگ رو با هفته های لیگ درست کردم با عکس بازیکنا اما غیر از استقلال و پرسپولیس بقیه تیمها نصفه گذاشتم عکساشونو.تقریبا 85 درصد کامله
بچه ها اون دو تا آیکون در قسمت Sta که با فلش مشخص کردم یعنی چی؟
![]()
کارت زرد یعنی بازیکن دو کارته شده و محرومه .... دایره آبی یعنی بازکن شما غیر اروپایی هستش که تو بعضی از لیگها نمی تونی از 3 تا بیشتر غیر اروپایی استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)