این روشی که شما میگین برای کسی که وقت داره در اولویت اول هست من برای کسایی گفتم که وقت تست تکراری زدن ندارن وگرنه اگه کسی تو همه مباحث تست زده و وقت داره هی دوره کنه خیلی هم خوبه.
این روشی که شما میگین برای کسی که وقت داره در اولویت اول هست من برای کسایی گفتم که وقت تست تکراری زدن ندارن وگرنه اگه کسی تو همه مباحث تست زده و وقت داره هی دوره کنه خیلی هم خوبه.
برای کسی که وقت تست تکراری نداره باید 1 ماه اخر تستهای کنکورهای سال قبل رو به صورت یکجا تمرین کنه
من واقع بینانه میگم . من ایده الم تو کنکور این درصد هاست و دارم می خونم که این درصد ها رو بیارم :
ادبیات : 60 تا 70
دین وزندگی : 60 تا 70
عربی : 40 تا 50
E : 70 تا 80
ریاضی : بین 40 تا 60
فیزیک : 60 تا 70
شیمی : 50 تا 70
برای گرفتن کارت ازاد پزشکی کجا باید بریم؟
سلام منم استارتو زدم بالاخره !
برای هممون () آرزوی موفقیت دارم .
حالا چه استارتی زدم : دیروز فقط 4 تا درس دین و زندگی 2 رو خوندم، زحمت کشیدم ، نه ؟ کلا شد 1 ساعت .
عربی اینا رو که اصلا کتاب درسی ندارم بعدا میرم کتاب کمکی می خرم برای همین دیروز نخوندمش ( چه بهانه ای) !
برنامم اینه که تو این چند روز ریاضی 2 و دین و زندگی 2 و فیزیک 1 و زبان 3 و عربی 1 رو بخونم
خوبه به نظر شما یا بیشترش کنم ؟
آرزوی توفیق برای همتون دارم .
سعید![]()
مگه مسابقه ی ؟
منظورت از چند روز واقعا چند روز هست؟
مسابقه نیست ، وقت نیست
تا هر وقت تموم شد دیگه ، اینا که تمام شد یه پایه میرم بالاتر . اینجوری خوبه ؟
بابا حالا دینی نخونید بزارید با کانون از مهر حالا پایه ای کار کنیدسلام منم استارتو زدم بالاخره !
برای هممون () آرزوی موفقیت دارم .
حالا چه استارتی زدم : دیروز فقط 4 تا درس دین و زندگی 2 رو خوندم، زحمت کشیدم ، نه ؟ کلا شد 1 ساعت .
عربی اینا رو که اصلا کتاب درسی ندارم بعدا میرم کتاب کمکی می خرم برای همین دیروز نخوندمش ( چه بهانه ای) !
برنامم اینه که تو این چند روز ریاضی 2 و دین و زندگی 2 و فیزیک 1 و زبان 3 و عربی 1 رو بخونم
خوبه به نظر شما یا بیشترش کنم ؟
آرزوی توفیق برای همتون دارم .
سعید![]()
کانون از مهر دینی رو شروع میکنه یا من دینی رو از مهر بخونم ؟
فیزیک 1 و ریاضی 2 اینا برای پایه بسه ؟ تا بعد برم سراغ حسابان فیزیک 2 و3 و شیمی 2 و 3 و هندسه و ....
Last edited by skhammari; 09-07-2009 at 14:20.
خواستن به تنهائی کافی نیست ، خواسته را باید عملی کرد . گوته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)