مطمئنا ati 5650 بهتره تو نوت بوك چك نيگا كن مقايسه كارتهاي گرافيك رو گذاشته خيلي باحالهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنا ati 5650 بهتره تو نوت بوك چك نيگا كن مقايسه كارتهاي گرافيك رو گذاشته خيلي باحالهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها كسي gta iv elc رو رو asus g73 تست كرده؟
چطور بوده؟
g73 یه گرافیک قول داره
نترس عالی اجرا میکنه
برو اینجا ببین چجوری تست میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی gta 4 رو روی n61jq تست کرده؟ چجوری اجرا میشه؟ روی حالتهای مختلف گیر همین هستم میخام فردا دلو بزنم به دریا و بخرمش به عشق gta ........... کسی هم اگر با گرافیک ضعیفتر اجاش کرده کمک کنه ممنون
جواب بدید دیگه اینهمه واستادم . برای من خیلی مهمه و ممنون میشم جواب بدید.
اصلا نگران اجرای همچین بازیهایی نباشید...به راحتی روی EXTra Detail هم اجرا میکندش...جواب بدید دیگه اینهمه واستادم . برای من خیلی مهمه و ممنون میشم جواب بدید.
دو بازی need for speed SHIFTو pes2010 روی حداکثر تنظیمات به راحتی اجرا شدن
my notebook
lenovo y560
cpu 2800 i7
ram 4gig ddr3
graphic 5730 1 gig
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....
سلام به همه دوستان ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...
دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....
و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...
از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX
دوستان خواهشا اگه ممکنه سوالی که تو پست قبلیم (پست 519) گذاشتم رو جواب بدین .. لطفا اگه میشه سریعتر ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)