تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 91 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز مبارک باشه و خوش بگدره

از همه معذرت که خارج موضوع سوال می کنم:
    اگر v10 دیرتر از آحر ماه بیاد یا 50 نیاد من هم به احتمال زیاد همین رو انتخاب رو می کنم اگر شما مشکل IR یا باقی موندن اثر تصویر رو مشاهده نکردید. اگر ممکنه در این مورد دقت کنید. مثلا اگه در فیلم هایی که کادر سیاه بالا و پایین صفحه وجود داره بعد از فیلم دیدن اثرشون باقی می مونه یا نه؟ یا در فوتبال؟ این از مشکلات پلاسماهاست که در پاناسونیک هم وجود داره ولی کمتر گزارش شده. در ضمن اثر موقتی هست. حالا می خوام ببینم این اثر رو مصرف کننده ای مثل من و شما متوجه میشیم یا نه چیزیه که چشم های آموزش دیده و حساس تر متوجه میشن؟
    ممنون
    Last edited by Bahram.EE; 05-11-2009 at 08:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

سلام

مبارک باشه.
    میشه جمع بندی کنید چرا مدل g10 پاناسونیک را نگرفتید یا سراغ LCD مدل ‌B690 نرفتید؟
    قربانت . در مورد اینکه چرا b690 نگرفتم چون lcd یه و من پلاسما می خواستم . فروشنده می گفت بچه های متصدی فروش خود سامسونگ قسمت led هم واسه خونه خودشون پلاسما بردن ! منم خودم از نظر خروجی نهایی تصویر با تکنولوژی پلاسما موافق ترم تا lcd . اول نظرم روی g10 بود اما چون از نظر ظاهری نقص داره نسبت به سامسونگ و اینکه نظر خانواده روی 50 اینچ بود و g10 پنجاه اینچ نداره و دیگه اینکه من اطلاعی نسبت به این مدل سامسونگ نداشتم که از طریق دوستمون امیر متوجه شدم . تو cnet هم رفتم دیدم جزو بهترین hdtv هاست از نزدیکم که دیدمش دیگه شک نکردم برای گرفتنش .شما سامسونگ که میگیری یه مزیت بزرگش اینه که دیگه لازم نیست بری دستگاه wdplayer بگیری چون خودش usb میخوره و فیلم هارو از طریق همون usb نشون میده اما g10 اس دی کارت میخوره و به سینمای خانگیشم که usb میخوره فیلم نشون نمی ده ( چیزی که فروشنده سامسونگ می گفت و نمیدونم 100% درسته یا نه) . من ظاهر + کیفیت تصویر + امکانات برام مهم بود که به هرحال در کل به همین سامسونگه رسیدم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

یه سوال! شما که انقد از کیفیت g10 تعریف میکنید مثلا تو همین تصویرای معمولی یا کانالای ایران و ماهواره چقد تصویرش فرق میکنه با مدلای دیگه؟ اصلا تفاوت به چشم میاد یا نه؟ یا فقط از روی اعداد و چند تا سایت این حرف زده میشه؟
    کیفیت تو تصاویر Sd یا معمولی نهیتا بین این تلویزیون ها 15 تا 20 درصد هست .

من اطلاعی نسبت به این مدل سامسونگ نداشتم که از طریق دوستمون امیر متوجه شدم . تو cnet هم رفتم دیدم جزو بهترین hdtv هاست
    امتیازات b650

امتیازات g10

5 گزینه اول مرتبط با کیفیت تصویر هست .

در امتیازات overall یا کلی g10 بالاتره االبته در مدل اروپایی و آمریکایی در نسخه آسیایی اینطور نیست .

مدل آسیایی فاقد امکانات(features ) و networking و... هست , در ایرانم value for money(ارزش محصول نسبت به قیمت) اصلان معنی نداره .

آپشن های تصویر در b650 گسترده و حرفه ای تر از g10 هست .
    Last edited by Ami R 940; 05-11-2009 at 11:40.

5. 5 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای بازی با XBOX 360 می خواهم یک تلویزیون بخرم چون تلویزیون فعلی ما معمولی است لطفا من را راهنمایی کنید که چی بخرم؟؟ پلاسما یا ال سی دی ؟؟
    آیا panasonic TC-P42G10 خرید خوبی است؟
    آیا سری Panasonic TC-PV10 نسبت به سایر مدلها برتری خاصی دارد و الان در ایران یافت می شود؟
    من در مغازه که مقایسه می کنم می بینم روشنایی تصاویر LCD بیشتر از پلاسما است!!!! به نظر شما من پلاسما بخرم یا ال سی دی ؟؟؟
    الان panasonic TC-P42G10 قیمتش 1550000 شده panasonic TC-P42S10 نیز در بازار 1100000 است و بیش از 400 هزار تومان ارزان تر از سری G10 است !!!!
    برتری سری G نسبت به سری S در چی است؟ سری V چی؟؟
    آیا کدام مارک موجود در بازار برای بازی با XBOX 360 بهتر است ؟ پاناسونیک یا سامسونگ یا ال جی یا سونی .......پلاسما یا ال سی دی ؟؟

من از بس گشتم تو سایتهای مختلف خسته شدم. لطفا من را راهنمایی کنید

لطفا لیست انتخابهای خود را به ترتیب الویت ارائه دهید در صورت امکان با قیمت
    ممنون:
    10:
    Last edited by koh; 05-11-2009 at 11:23. دليل: 1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امیرجون تو سایت Cnet قسمت هست که کیفیت تصاویر تلوزیونها رو از لحاظ پخش HD , SD با هم مقایسه کنه؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای بازی با XBOX 360 می خواهم یک تلویزیون بخرم چون تلویزیون فعلی ما معمولی است لطفا من را راهنمایی کنید که چی بخرم؟؟ پلاسما یا ال سی دی ؟؟
    آیا panasonic TC-P42G10 خرید خوبی است؟
    آیا سری Panasonic TC-PV10 نسبت به سایر مدلها برتری خاصی دارد و الان در ایران یافت می شود؟
    من در مغازه که مقایسه می کنم می بینم روشنایی تصاویر LCD بیشتر از پلاسما است!!!! به نظر شما من پلاسما بخرم یا ال سی دی ؟؟؟
    الان panasonic TC-P42G10 قیمتش 1550000 شده panasonic TC-P42S10 نیز در بازار 1100000 است و بیش از 400 هزار تومان ارزان تر از سری G10 است !!!!
    برتری سری G نسبت به سری S در چی است؟ سری V چی؟؟
    آیا کدام مارک موجود در بازار برای بازی با XBOX 360 بهتر است ؟ پاناسونیک یا سامسونگ یا ال جی یا سونی .......پلاسما یا ال سی دی ؟؟

من از بس گشتم تو سایتهای مختلف خسته شدم. لطفا من را راهنمایی کنید

لطفا لیست انتخابهای خود را به ترتیب الویت ارائه دهید در صورت امکان با قیمت
    ممنون:
    10:
    بهتره يه تاپيك جديد بزني و اونجا مطرح كني

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این چه حرفیه میزنی بابا ! g10 رو حتما خوشت اومده بود که گرفتی دیگه . پشیمون نباش . کاریه که شده . منم اولش که تو فروم میخوندم از g10 یه توهم ساخته بودم تو ذهنم اما از نزدیک دیدمش خوب فکر کردم قیافه هم مهمه دیگه . اما اونم خوبه . از همه سایتا بهترین نمره رو گرفته . تازه خوشحالم باش که g10 داری مرد .
    در مورد داغ و صدا کردنش ، اون مغازه که من رفتم b650 24 ساعته روشن بود ، یه کم حرارت داشت (شاید زمستون لازم نباشه اون قسمت خونه که میزارم شوفاژو روشن کنم !!!!) اما صدا نداشت . حالا باید باز ببینم .
    ممنون دوست من اخه مشکل دیگه ی من اینکه فکر میکنم برای خونه ی ما 42 کوچیک هست..بیشترین فاصله باتلویزیون ..5یا 6 متر هست...کمترین فاصله..3یا4 متر هست!!
    در مورد حرارت و صداش اگه میشه خودت هم تو خونه تست کن..اگر هم میتونی چند تا عکس از پنل بزارPLEASE.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کیفیت تو تصاویر Sd یا معمولی نهیتا بین این تلویزیون ها 15 تا 20 درصد هست .

در امتیازات overall یا کلی g10 بالاتره االبته در مدل اروپایی و آمریکایی در نسخه آسیایی اینطور نیست .

مدل آسیایی فاقد امکانات(features ) و networking و... هست , در ایرانم value for money(ارزش محصول نسبت به قیمت) اصلان معنی نداره .

آپشن های تصویر در b650 گسترده و حرفه ای تر از g10 هست .
    سلام

اول از همه ممنون بابت اطلاعات با ارزشی که با ما به اشتراک میگذارید. سوال من اینه که اگر من نخوام طرف Samsung LCD 40B690 و همینطور Panasonic Plasma 42G10  چه انتخابی برام میمونه که بهترین خرید ممکن باشه؟ پلاسما ‌۶۵۰ که ۵۰ اینچ است برای من خیلی بزرگه و من ۴۰ یا ۴۲ زیر ۲ تومان می خوام.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    این سامسونگB690 ال سی دی است آیا این مدل از پلاسما سامسونگB650 بهتر است؟؟
    پلاسما سامسونگB650 را 22900000 قیمت می زنند؟؟
    در ضمن LG یک مدل پلاسما فول HD داره به بازار عرضه می کنه به نام PS80 که برترین تلویزیون پلاسمای سال 2009 از نظر IFA شناخته شده و :
    < صفحه تک لایه و بدون فریم <زمان پاسخ دهی 0.001 میلی ثانیه>
    ▪ در اندازه های 50 , 60 اینچ

▪ وضوح تصویر Full HD1920*1080
    ▪ کنتراست محیطی 1:2000000
    ▪ قابلیت انطباق 600 هرتز

▪ بلوتوث
    ▪ تکنولوژی Ultra Bright Panel جهت شفافیت بیشتر تصویر
    ▪ بلندگوی نامرئی
    ▪ Clear Voice 2
    ▪ 30 سال عمر مفید
    لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از دیشب LG نیز قیمتهای خود را به پیروی از سامسونگ کاهش داد حدود 100 تا 200 هزار تومان!! جالب اینه که هر دو شرکت نامبرده فقط کاهش قیمت را روی LCD و LED هاشون اعمال کردند و کماکان پلاسما بدون کاهش قیمت می باشد!!!
    چرا می گن پلاسما از LCD و LED بهتر است؟؟؟
    به نظر شما کدام انتخاب بهتری است
    ممنون

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

امیرجون تو سایت Cnet قسمت هست که کیفیت تصاویر تلوزیونها رو از لحاظ پخش HD , SD با هم مقایسه کنه؟
    تو بیشتر ریو هاش اشاره ای مختصر به پردازش hdtv ها تو تصاویر sd میکنه .اگر با دقت ریو ها رو نگاه کنی متوحه میشی .

در ضمن LG یک مدل پلاسما فول HD داره به بازار عرضه می کنه به نام PS80 که برترین تلویزیون پلاسمای سال 2009 از نظر IFA شناخته شده
    علیرغم مشخصات قوی و امکانات فوق العاده که داره,در کیفیت تصویر خیلی پایین تر از پلاسماهای 650 g10 v10 و.. هست همچنین از ال سی دی و بک لایت ال ای دی lh900 b750 کیفیت تصویر پایین تری داره.

در کل پلاسما متوسطیه از لحاظ کیفیت تصویر.

سلام

اول از همه ممنون بابت اطلاعات با ارزشی که با ما به اشتراک میگذارید. سوال من اینه که اگر من نخوام طرف Samsung LCD 40B690 و همینطور Panasonic Plasma 42G10 چه انتخابی برام میمونه که بهترین خرید ممکن باشه؟ پلاسما ‌۶۵۰ که ۵۰ اینچ است برای من خیلی بزرگه و من ۴۰ یا ۴۲ زیر ۲ تومان می خوام.

ممنون
    lcd b750 اگر پیدا کنی فوق العاده کمیابه اما هنوز تو انبار بعضی از نمایندگی های ممکنه پیدا بشه.

lcd lh500 lg

در کل به نظر من تا رنج قیمت 2 میلیون به ترتیب کیفیت تصویر

g10
    b650 p
    b750
    lh500
    b690
    s10
    py800
    Last edited by Ami R 940; 06-11-2009 at 20:29.

13. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •