همچنان منتظر نسخه ی pc هستیم
بیاد ببینیم چه فرقی با x360 داره![]()
همچنان منتظر نسخه ی pc هستیم
بد تر نشه بعیده بهتر بشه!همچنان منتظر نسخه ی pc هستیم
من که فکر نمیکنم.فکر کنم از نظر گرافیک بهتر بشه
وااااااااااااااااااای عجب گیمیه......خیلی خفنه...من امروز یه ذره بازی کردم کپ کردم.....
خیلی حال داد...مخصوصاً اونجا که زد سر و صورت اون زنه رو ترکوند....خیلی حال داد![]()
البته با توجه به اینکه pc خیلی نا محدود تر از کنسول ها است پس اگه شرکت یوبی سافت یکم ابتکار به خرج بده میتونه یه بازیه شاهکاراز نسخه ی pc رو روانه ی بازار بکنه نمونش همین GTA IV که تو pc غوغا کرد ولی تو کنسول ها همه رو ناامید کرد.گرچه این بازی واسه pc چند روز دیگه منتشر میشه و به احتمال زیاد فرق زیادی با نسخه های کنسولی نداشته باشه ولی UBI اگه تو pc این بازیو رو نامحدود تر(از لحاظ گرافیک و هوش مصنوعی) از کنسولها میساخت بی شک فروش زیادی میکرد.
توهم نگرفتت ؟؟ توی pc که پورت شده بود چطور از کنسول بهتر بود؟!!! از رو اسمون حرف نزنین که اطلاعات دیگران هم ناقص بشهGTA IV که تو pc غوغا کرد![]()
اونوقت باید فقط برای چند نفر که ابرسیستم دارند بازی بدهالبته با توجه به اینکه pc خیلی نا محدود تر از کنسول ها است پس اگه شرکت یوبی سافت یکم ابتکار به خرج بده میتونه یه بازیه شاهکاراز نسخه ی pc رو روانه ی بازار بکنه
چون بازی رو برای گروه زیادی از pc گیمر ها منتشر میکنن سیستم های متوسط رو هم در نظر میگیرن
یکی از مزیت کنسول تو ارائه بازی اینه که توانش مشخصه برای هر کس که اون کنسول رو داشته باشه جزئیات و ... یکسانه
نمونش همین GTA IV که تو pc غوغا کرد ولی تو کنسول ها همه رو ناامید کرد.![]()
یعنی عینا باید نمونه ای بیاری عکسش ثابت شده باشه!!!!!
اون موقع میشد موازی کاری و هزینه مضاعف اون هم همونجوری که گفتم واسه یه چند تا ابر سیستمگرچه این بازی واسه pc چند روز دیگه منتشر میشه و به احتمال زیاد فرق زیادی با نسخه های کنسولی نداشته باشه ولی UBI اگه تو pc این بازیو رو نامحدود تر(از لحاظ گرافیک و هوش مصنوعی) از کنسولها میساخت بی شک فروش زیادی میکرد.
هیچ شرکتی حاضر نیست واسه یه بازی که ساخته یه بار دیگه یه تیم دیگه بسازدش واسه اینکه روی سیستم یه قشر محدودی بهتر اجرا بشه
اونموقع فروش نمیکرد که هیچی ورشکست هم میشد شرکت!!
ضمنا pirate بازی های pc خیلی بیشتر از کنسول هاست
Last edited by Big-Boss; 20-04-2010 at 23:19.
بابا حالا ما یه حرفی زدیم که همه ی کاربرهای فعال ریختن سرمون اخه چند نفر به یه نفر اصلا همتون درست میگید افرین به همگیدیگه این حرفارو تمومش میکنم و میریم سر بازی که نسخه ی pc بازی 5 روز دیگه ریلیز میشه
Last edited by shahabprince; 21-04-2010 at 09:39.
سلام
چند روز پیش رفتم این Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو یه دو ساعتی بازی کردم... باید بگم که اصلا این همه صبر ارزش همچین بازی ای رو نداشت... واقعا برای یوبی متاسفم
گرافیک بازی و بافتها آدم رو یاد بازی های چند سال پیش میندازه... گیم پلی هم خیلی کم مخفی کاری داشت و بیشتر شبیه یک شوتر بود تا مخفی کاری ... کلا من موندم IGN چطور به این بازی 9.2 داده.. خدا هدایتش کنه!!
همون 8 که گیم اسپات به بازی داد براش کافی هست...
فعلا
من که گیج شدم یکی میگه خیلی حال داد بازی کردیم یکی میگه گرافیک بازی پایین بود یکی میگه ..........
مثل اینکه باید صبر کنیم تا نسخه ی pc این بازی بیاد تا خودمون ببینیم بازی تو چه سطحیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)