تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 434 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

Banned Mitra_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .... خوش اومدی

راستی بچه ها دیروز توی اخبار شنیدم که 10 % از فارغ التحصیلان وارد بازار کار می شن ...

پس بگو چرا امار دانشگاه رفتن دخترا زیاد شده .... پسرا دانشگاه رفتن واسشون پول نمی شه که ...

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض «راهی» برای تغییر زندگی زنان

در آخرین روزهای سال ۱۳۸۵، دفتر موسسه راهی (راه توانمند زیستن) به دستور دادسرای انقلاب اسلامی پلمب شد. سایت «میدان زنان» در مطلبی فعالیت‌های موسسه راهی را از زمان تاسیس در مرداد ماه ۱۳۸۳ تا اسفند سال گذشته٬ بررسی کرده است که خلاصه آن را می‌خوانید:
    ماموریت‌ها
    موسسه راه توانمندزیستن (راهی) سازمانی است که در سطح محلی با هدف توانمندسازی و رفع همه اشکال تبعیض حقوقی و عملی علیه زنان از طریق مشاوره حقوقی، برگزاری کارگاههای آموزشی، ادوکیسی و تحقیق، با اعتقاد به ارزشهای حقوق بشر، کرامت ذاتی انسان و توسعه جنسیت محور به زنان کمک می‌کند تا در زندگی فردی توانمند شوند و هویت و حقوق خود را بازیابند و در عین حال سعی در تغییر قوانین، سیاستها و رویه‌های تبعیض ‌میز علیه زنان را دارد.
    ثمره فعالیتهای راهی در دو سال گذشته، یاری رساندن به بیش از ۱۰۰۰ زن آسیب دیده بوده که به خدمات حقوقی در زمینه‌های خانوادگی مانند طلاق، حضانت، سرپرستی، خشونت خانگی و... و یا کیفری مانند جرایم اسید پاشی، تجاوز، ضرب و جرح٬ آدم ربایی و یا مجازات اعدام، سنگسار و حبس بالای ده سال نیاز داشته‌اند. خدمات فوق در اغلب موارد رایگان بوده و در موارد محدودی که مراجعه کننده استطاعت مالی داشته فقط ۱۰۰۰ تومان بابت تشكیل پرونده دریافت شده است.

کل نیروهای ثابت این موسسه شامل ۹ نفر وکیل، مشاور حقوقی، مددکار، مشاور آموزشی، مدیر اجرائی، مسئول وب سایت و روابط عمومی، و منشی است اما هنر اعضای موسسه شکل دهی شبکه‌ای از افراد خیرخواه و داوطلب بوده که متخصص و موثر در حوزه‌های مختلف مورد نیاز زنان آسیب دیده هستند. به عنوان مثال یكی از مهمترین گروههای همكار راهی شبکه وکلای داوطلب است كه از حدود ۴۰ وکیل فعال و بشردوست در شهرهایی نظیر تهران، شیراز، قزوین و اهواز تشكیل شده و در مواردی كه راهی از آنها كمك خواسته است به صورت رایگان آن پرونده را بررسی كرده و در صورت نیاز حتی وکالت آن زن را هم بر عهده گرفته‌اند. اخیرا هم استفاده از دانش آموختگان حقوق به عنوان مشاورین سیار در دست برنامه‌ریزی بود.
    آنچه گذشت
    در این دوسال ۸۱۴ پرونده مشاوره در این موسسه تشکیل شده که شامل ۵۸۲ مشاوره چهره به چهره و حضوری، ۱۲۲ مشاوره تلفنی و ۱۱۰ مشاوره اینترنتی بوده است. علاوه بر این وکالت ۵۲ زن به صورت رایگان توسط وکلای همکار این موسسه انجام شده که نتیجه دادگاه بیش از ۸۵ درصد آنها مطلوب بوده است.
    علاوه بر ۸۱۴ مشاوره و ۵۲ وکالت فوق، راهی حمایت از زنان زندانی را نیز به عنوان اولویت کاری پیگیری کرده است. مشاورین حقوقی و مددکاران همکار راهی به صورت منظم و مستمر در زندانهای اوین و سپیدار اهواز حاضر شده و پای درد دلها و مشکلات زنان زندانی نشسته‌اند. ۲۲۰ مشاوره حقوقی یا روانی و نیز پذیرش وکالت ۴۵ زن زندانی کاری بوده که راهی برای زندانیان زن انجام داده است.
    اما هزار زن آسیب دیده‌ای که از حمایت راهی بهره‌مند شده‌اند اغلب گرفتار چنان مشکلات در هم تنیده و مزمنی بوده‌اند که صرفا با مشاوره حقوقی یا صدور یک حکم قضائی امکان بازگشت به روال عادی زندگی را نداشته‌اند. در اغلب موارد این افراد به خدمات مددکاری نیاز داشته‌اند. موارد زیادی به درمانهای روانپزشکی و گاه خدمات پزشکی محتاج بوده‌اند. در مواردی کاریابی یا توانمندسازی برای کسب استقلال مالی لازم بوده و در مواردی خانواده زن آسیب دیده هم محتاج خدمات حمایتی بوده‌اند. راهی متناسب با امکانات محدود خود و تلاشی که شبکه همکاران داوطلب یا نهادها و موسسات خیریه نظیر موسسه امید مهر، مركز فیروزنیا، جمعیت آفتاب یا بنیاد کودک داشته‌اند تلاش کرده است تا حد ممکن مشکلات زنان آسیب دیده را کاهش دهد. در مواردی حتی از خدمات و کمکهای نهادهای دولتی مثل کمیته امداد، بهزیستی، سازمان فنی و حرفه‌ای کشور یا مراکز کاریابی زیر نظر وزارت کار استفاده شده است. راهی بیش از آنکه دغدغه انگ‌ها و توهمهای برخی روشنفکران یا چهره‌های سیاسی را داشته باشد شنونده دردگویه‌های زنان مملکت بوده است.
    تقریبا ۹۰ درصد از زنان مراجعه کننده به راهی در خانواده‌ای فقیر یا با درآمد متوسط زندگی می کرده‌اند. نباید فراموش کرد که حتی در بسیاری از خانواده‌های مرفه هم، زنان به دلیل نداشتن استقلال مالی امکان پرداخت هزینه وکیل یا مشاوره حقوقی را ندارند. میانگین سنی افراد مراجعه کننده به راهی در حدود ۳۴ سال است.
    حمایت‌های روانی در کنار حمایت حقوقی
    تقریبا اغلب زنان آسیب دیده نیازمند حمایتهای مختلف هستند. به عنوان مثال خانم لیلا مافی دختر ۲۰ ساله‌ای که به اتهام زنای با محارم محکوم به اعدام شده بود با پذیرش وکالتش از سوی وکیل موسسه راهی و اقدامات حقوقی و مکاتبات انجام شده با مقامات، در مرحله تجدیدنظر به شلاق و ۸ ماه اقامت اجباری در بهزیستی تهران محکوم شد. در مدت اقامت در بهزیستی، مددکار راهی ارتباط مستمر با لیلا داشته و تا حدودی وضعیت روانی او بهبود می‌یابد. پس از آزادی هم با کمک موسسه امید مهر، لیلا در محل امنی اسکان داده شده و هم اکنون در حال سوادآموزی و یادگیری مهارتهای حرفه‌ای برای بازگشت به زندگی عادی است. همچنین ۱۱۶ نفر از زنانی که به راهی مراجعه کرده و نیازمند روان درمانی جدی بوده‌اند به کلینیک‌های همکار موسسه معرفی شده‌اند.
    از این گونه موارد که راهی کمک‌هایی فراتر از مشاوره و وکالت به یک زن ارائه داده فراوان است نظیر زنانی که کار پیدا کرده‌اند یا اعضای خانواده آنها توسط روان‌شناسان همکار راهی مورد مداوا قرار گرفته‌اند. تامین هزینه آموزش یا خرید رایانه برای زنان سرپرست خانوار، تهیه دیه زنانی که در دفاع از خود مرتکب قتل شده‌اند (مثل خانم مریم.ع)، تامین هزینه مهد کودک زنان سرپرست خانوار و موارد دیگر از جمله خدماتی است که راهی با سازماندهی شبکه افراد و موسسات خیرخواه توانسته است به زنان آسیب دیده ارائه دهد.
    طبیعی است همه این هزار زن، پس از حمایتهای راهی الزاما تمام مشکلاتشان برطرف نشده مثلا در مواردی زن نتوانسته در دادگاه از حق خود دفاع کند یا ضعف قوانین و همکاری نکردن نهادهای قانونی مانع موفقیت راهی در حمایت از آنها شده اما به هر حال در اغلب موارد شرایط زن آسیب دیده پس از مراجعه به راهی به مراتب امیدوار کننده‌تر از قبل آن شده است.
    از آنجا که منشا بسیاری از مشکلات زنان ناآگاهی آنها نسبت به قوانین است یکی از محورهای مهم فعالیت راهی برگزاری دوره‌های آموزشی است. کارگاه‌های شروط ضمن عقد برای زوجهای در آستانه ازدواج، تهیه بروشورهای آموزشی در مورد طلاق، نفقه، خشونت خانگی، دفاع مشروع و برگزاری دوره‌ها و کارگاههای آموزشی با رویکرد حساس کردن زنان به نقض حقوق قانونی و انسانی‌شان و نیز دوره‌های توانمندسازی از جمله این اقدامات است.

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

ماخانما خودمونم مقصريم فرياد ميكنيم ازادي تساوي ولي وقتي پاي عمل مي رسه اصلا نميدونيم ميخوايم چي كاركنيم
    ببین من می دونم چه چیزایی می خوام خب؟

مثلا من دلم می خواد با دوچرخه ام برم دانشگاه اگه قراره به جای شعار عمل کنم باید پاشم برم تا بیان بگیرنم!!!
    خب من که نمی تونم هرچی خواستم چه درست باشه یا نه برم به عمل برسونمش! یکی باید باشه که اینو فرهنگ سازی کنه به قول خودشون یا نه؟
    حالا می یان می گن برو پیست مخصوص دوچرخه سواری کن! خب این شد الان اون چیزی که من می خواستم یا ماست مالی شد؟

یا مثلا وقتی می گن یه خانوم نمی شه رئیس جمهور بشه به نظر تو این چی می خواد؟ من باید برم اعتراض کنم یا یکی بیاد ذهن مردم رو نسبت به این موضوع تغییر بده؟

من تا حدی حرف شما رو قبول دارم که من یه نفر یا شما یه نفر نمی تونیم فرهنگ و عرف و قانون جامعه رو عوض کنیم ولی این رو هم مطمئنم که اگه من کاری برای بهبود شرایطم نکنم هیچ کس دیگه ای نمیاد شرایط من رو بهتر کنه. بالاخره من هم باید یه کاری بکنم که ممکنه یه بهایی هم داشته باشه.
    Last edited by karin; 23-05-2007 at 12:59.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من تا حدی حرف شما رو قبول دارم که من یه نفر یا شما یه نفر نمی تونیم فرهنگ و عرف و قانون جامعه رو عوض کنیم ولی این رو هم مطمئنم که اگه من کاری برای بهبود شرایطم نکنم هیچ کس دیگه ای نمیاد شرایط من رو بهتر کنه. بالاخره من هم باید یه کاری بکنم که ممکنه یه بهایی هم داشته باشه.
    آره مثلا کاری که من می کنم اینه که تا می تونم این حرفا رو توی گوش بقیه می کنم اما اونا می گن تو بهتره طرز فکرت رو عوض کنی وگرنه زجر می کشی چون چیزی قرار نیست عوض بشه و به فرض هم که عوض بشه یه تغییر فرهنگی در سطح یه جامعه میلیونی اونقدر زمان می خواد که ممکنه نتایجش به سه نسل بعد از تو برسه!!!
    درست مثل دخترایی که زحمت کشیدن و هرچی متلک و کنایه و سختی و ذلت بود تحمل کردن تا بتونن توی دانشگاهها که عملا محیطی مردانه بود یه جا برای یه دختر باز کنن (اینجا رو دارم کلی می گم ایران منظورم نیست) بعد این پیشرفت به جایی می رسه که حالا ما داریم از پسرها جلو می زنیم اما برای حفظ حقوق این پسران بیچاره سهمیه بندی می کنن!!!! ( اینجا دقیقا منظورم ایرانه !)
    اون روزهایی که آمار قبولی دخترها کمتر بود هیچکس حرفی از تساوی حقوق نزد
    هیچکس نگفت مرد تحصیل کرده زن تحصیل کرده باید داشته باشه
    فقط آمارها رو بالا می کشیدن که از 10 نفر اول کنکور 8 تا پسرن!!!
    اما حالا این آمارها نشان دهنده خطره!!!
    بیکاری پسرها !!!
    زیاد شدن طلاق!!!
    بالا رفتن سن ازدواج
    همه به این خاطره که دخترها تحصیل کرده شدن
    شعورشون بالا رفته
    و دیگه نمی خوان سرشون کلاه بره
    بیچاره این مردها چقدر باید سختی بکشن!!!
    توی جامعه ای که حرف اول رو مرد می زنه چه سخته که یه زن کار کنه و مرد کار نداشته باشه، یه زن با تلاشش دکترا بگیره و مرد نداشته باشه، یه زن حق طلاق بخواد و مرد بده!!!
    نه؟
    آخی بیچاره مردها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
    Last edited by Ar@m; 23-05-2007 at 14:39.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

وقتی از اول نتونسته باشی حقت رو بگیری
    یه روز که بخوای این حق مال تو باشه با اکراه اونو بهت می دن
    موضوع این نیست که چه کاری واقعا درسته یا درست نیست
    بلکه موضوع اینه که الان چه کاری به نظر درست می یاد یا درست نمی یاد!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

آره مثلا کاری که من می کنم اینه که تا می تونم این حرفا رو توی گوش بقیه می کنم اما اونا می گن تو بهتره طرز فکرت رو عوض کنی وگرنه زجر می کشی چون چیزی قرار نیست عوض بشه و به فرض هم که عوض بشه یه تغییر فرهنگی در سطح یه جامعه میلیونی اونقدر زمان می خواد که ممکنه نتایجش به سه نسل بعد از تو برسه!!!
    درست مثل دخترایی که زحمت کشیدن و هرچی متلک و کنایه و سختی و ذلت بود تحمل کردن تا بتونن توی دانشگاهها که عملا محیطی مردانه بود یه جا برای یه دختر باز کنن (اینجا رو دارم کلی می گم ایران منظورم نیست) بعد این پیشرفت به جایی می رسه که حالا ما داریم از پسرها جلو می زنیم اما برای حفظ حقوق این پسران بیچاره سهمیه بندی می کنن!!!! ( اینجا دقیقا منظورم ایرانه !)
    اون روزهایی که آمار قبولی دخترها کمتر بود هیچکس حرفی از تساوی حقوق نزد
    هیچکس نگفت مرد تحصیل کرده زن تحصیل کرده باید داشته باشه
    فقط آمارها رو بالا می کشیدن که از 10 نفر اول کنکور 8 تا پسرن!!!
    اما حالا این آمارها نشان دهنده خطره!!!
    بیکاری پسرها !!!
    زیاد شدن طلاق!!!
    بالا رفتن سن ازدواج
    همه به این خاطره که دخترها تحصیل کرده شدن
    شعورشون بالا رفته
    و دیگه نمی خوان سرشون کلاه بره
    بیچاره این مردها چقدر باید سختی بکشن!!!
    توی جامعه ای که حرف اول رو مرد می زنه چه سخته که یه زن کار کنه و مرد کار نداشته باشه، یه زن با تلاشش دکترا بگیره و مرد نداشته باشه، یه زن حق طلاق بخواد و مرد بده!!!
    نه؟
    آخی بیچاره مردها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

وقتی از اول نتونسته باشی حقت رو بگیری
    یه روز که بخوای این حق مال تو باشه با اکراه اونو بهت می دن
    موضوع این نیست که چه کاری واقعا درسته یا درست نیست
    بلکه موضوع اینه که الان چه کاری به نظر درست می یاد یا درست نمی یاد!!!
    کاملا باهات موافقم
    وقتی توی جامعه من رو به عنوان یه آدم کامل و مستقل حساب نمی کنند، وقتی دیه و ارثم نصفه، وقتی شهادت 2 تای من مساوی شهادت 1 مرده، وقتی همیشه باید یه قیّم داشته باشم (یا پدرم یا همسرم و اگه این دو فقره یافت نشد جد پدریم یا حتا پدر جدم !) ، وقتی به یه دختر مجرد تنها در هتل یا مسافرخونه اتاق نمی دن، وقتی خانواده و فامیل بر این اعتقادن که دختر می ره و دختر مال مردمه و بیچاره کسی فقط دختر داره و نسلش داره منقرض می شه (نیست تا حالا نسلشون دنیا رو گلستان کرده!) ، وقتی هنوز که هنوزه تا یه کاری می کنی می گن دختر رو چه به این کارا دختر چه معنی داره این کارو بکنه، وقتی در ظاهر دانشگاه قبول شدنمو بهم تبریک می گن و می شنوم که پشت سرم میگن دختر رو چه به رشته ی فنی، وقتی می بینم اکثر مردم تمام آمال و آرزوهای یه دختر رو تو ازدواج می بینن و خیلی چیزهای دیگه ،من سه راه دارم
    یا به توصیه ی کسانی که به شما هم گفتن طرز فکرمو عوض کنم و بگم همینه که هست و من الکی دارم بزرگش می کنم. با خودم بگم چیزی نیست و دنیا در امن و امانه و همه چی خوب وعالیه
    یا محیط زندگیمو عوض کنم و برم جایی که شرایطش با اعتقادات من یکی باشه و اون جایی باشه که من می خوام و
    یا این که همین جا بمونم و مبارزه کنم یعنی دقیقا مصداق امضای شما :

همینگوی در جایی میگه: "زندگی زیباست و ارزش مبارزه کردن رو داره". من با قسمت دومش موافقم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تو چه باهوشی
    زدی تو خال
    این امضا رو برای همه این حرفهای ناگفته ام گذاشته بودم
    ایول

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

تو چه باهوشی
    زدی تو خال
    این امضا رو برای همه این حرفهای ناگفته ام گذاشته بودم
    ایول

همه می گن خیلی باهوشم
    ولی جدا از شوخی واقعا جمله ی قشنگیه و البته کاملا بیانگر حرف هام
    البته منو یاد فیلم هفت هم می ندازه

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همه می گن خیلی باهوشم
    ولی جدا از شوخی واقعا جمله ی قشنگیه و البته کاملا بیانگر حرف هام
    البته منو یاد فیلم هفت هم می ندازه
    آره معلومه:

خیلی خوش تیپه آی کیوش هم داره می زنه بالا !!

فیلم هفت از تاثیرگذارترین فیلم هایی بود که دیدم
    خوشحالم که آخر فیلم براد پیت زد اون روانی رو کشت
    منم بودم همین کارو می کردم
    این جمله رو همون موقع برای خودم نوشتم

ولی بازم می گم واقعا دختر باهوشی هستی
    توی این مدت هرکس از این امضای من یه برداشتی کرد
    هرکی یه حرفی زد اما هیچکس سعی نکرد تفسیرش کنه
    البته منم اینکارو از کسی نخواستم
    اما برداشت های بعضی ها از این جمله خیلی احمقانه بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه aftabkhanom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر اقا هستی و نه خانوم
    اری نباس اینجا پست بدی.......

به نظر من آقايوني كه مي يان اينجا پست ميدن بايد جريمه بشن !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •