دوستان بعد از اتمام بازی میشه بازم بازی کرد؟من یه اسنایپر دیدم در حسرتشم.
دوستان بعد از اتمام بازی میشه بازم بازی کرد؟من یه اسنایپر دیدم در حسرتشم.
ميتوني Chapter رو Restart كني فقط الان بدون كدوم Chapter ديديش .
سلام بچها من بازی رو نصب کردم ولی صدا نداره کسی می تونه مشکل منو حل کنه
پست اول
قسمت ویرایش اول.
براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
دوستان کسی راه حلی برای این مشکل افت فریم پیدا نکرده؟؟ من سیستمم بالاتر از سیستم پیشنهادی بازی ولی افت فریم دارم!!
کسی لینک کرک razor رو نداره شاید مشکل از کرک باشه!
متاسفانه راه حلي كه در پست اول گذاشته شده تنها راه حل نيست من خودم صرفا چون با اين ترفند اين مشكل رو برطرف كردم فكر كردم براي همه بايد همينطوري باشه در صفحات قبل دوستاني كه مشكل فقدان صدا رو داشتن با روش هاي مختلفي مشكلشون رو حل كردند. من از دوستان يك خواهش دارم كساني كه مشكل صدا رو براي خودشون حل كردند راه حل رو بگن تا يه جا جمع كنم و بذارم پست اول تا دوستاني كه بعدها اين بازي رو انجام ميدن و مشكل صدا دارند مراجعه كنند و ديگه علاف نشن. ممنونم
یه نکته مسخره!! هر وقت به اینترنت با dial up وصلم بازی راحت و روون اجرا میشه!!بعد از قطع شدن چند دقیقه بعد دوباره افت فریم پیدا میکنه!
واقعا بازی باحالیه من دارم بازی می کنم حرف نداره البته بگم که روی بعضی از pcها مشکل صدا داره و رو بعضی دیگه تنظمیات گرافیکی بازی save نمیشه!
من هنوز این بازی رو نصب نکردم!!
برای همین این سوال میکنم!!
تنظیمات گرافیکی بازی چطوریه؟
مثل Prototype هست یا مثل Bionic Commando ؟
آخه Prototype رو میشد رو کمترین یا بالاترین گرافیک تنظیم کرد اما Bionic Commando رو نمیشد!!
حالا این بازی مثل کدومشونه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)