من تاحالا چند بار با اقتصادنوین گرفتم خورده
من تاحالا چند بار با اقتصادنوین گرفتم خورده
ای بابا اگه بیان وضع این تاپیکو ببینن حتما یه فکری می کنن!!
ببینید جونای مردم چطور فکرشون از کارت شارژ به فکرای بد! منحرف شده
شارژ و زیدبازی و ازدواجو کار خلاف شرع....
بچه ها من یه توصیه دوستانه میکنم(البته اگه قبول داشته باشید) سرنوشتتون دست کسی ندین به کسی وابسته نباشین زندگیتونو بدون وابستگی به کسی یا چیزی خودتون بسازید چون همه چیز برای همیشه پایدار نیست تو این مملکت کسی دلش به حال ما نمیسوزه خودت کاری کردی ،کردی
نکردی کلات پس معرکس البته میدونم واسه هرکاری باید شرایط مهیا باشه اما درصد بیشترش به خودمون بستگی داره
خوش به حال کسایی که بند پ کلفتدارن خوش به حال کسایی که شانس دارن خوش به حال کسایی که به اندازه یک درصد چیزایی که تو زندگی دارن یعنی بهشون دادن و میدن نه فکر کردن نه جون کندن...
البته به نظر من ادمای بالا همه بدبختن خودشون خبر ندارن![]()
یادم رفت اینو بگم
صفحه اخر که میزنه با اشکال هم سامان و هم ملی به حساب برگشت خوردن
دوستان اصلا از سامان نگيريد كه پول رو غورت ميده(نميخوره) ...بانك هاي ديگه هم نميدن اما پول را پس ميگردونن مخصوصا ملي....الان هم كه كلا اين سيستمو قطع كردن.....من يك بار در كل گرفتم اما 8 بار پولمو خورد...
اينا ميخان مستقيم شارژ كنن.........در اينده اي نزديك هم پلمپش مياد..فكر كنم هفته ي بعد...
از دستگاه کارت خوان پسر عموم ایرنسل 1000=970 2000=1940 همراه اول 5000=4800 راحت خریدم رمزم داد
دوست عزیز این دستگاه کارت خوان که گفتی چیه؟ آیا منظورت همون دستگاه pos که بانک میده است یا دستگاه آریا پخش . میشه توضیح بدی؟
منظورش همون دستگاه Pos هست و شارژ 1000 تومني هم 980 تومن هست.
من کارم پخش شارژ همراه اول و ایرانسل اگه بخوام شارژ عمده با قیمت مناسب بگیرم شما چه راهنمایی میکنید؟
من بهترین بانک رو بانک پارسیان می دونم تا الان هم اکثر کارت شارژ هایی که خریدمok بوده کارتم هم بانک ملی هست مشکلی هم نداشتم
بهترین زمان خرید هم ساعت های غیر پیک هست مثل 11 یا 12 شب یا صبح زود تازه جدیدن هم که شارژ 2000 تومانی رو مستقیم به گوشی میریزه جالب شده دیگه باید حتما همون شماره تلفن رو بدیم.
pos کدوم بانک ؟ لطفا اگه کسی اطلا دقیق داره سریع بگه
فقط نگید پارسیان چونکه دیگه واگذار نمیکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)