حسین جان مطالب رو اضافه کردی حتما خبر بده چون من رو هاردم کپی می کنم ازش پرینت بگیرم ممنون
حسین جان مطالب رو اضافه کردی حتما خبر بده چون من رو هاردم کپی می کنم ازش پرینت بگیرم ممنون
خيلي بازيه خوفيه ...
دوستان كلا تمام ماموريتهاي بازي در قسمت Journal هستش ؟؟؟
من خيلي گيج شدم ... نميدونم بايد چيكار كنم
Last edited by hamijoon; 13-02-2010 at 14:54.
با سلام
من تو JOURNAL دو تا ناموزیتم مونده
یکیش باید برم CITIDAL و یدونه ش هم باید برم DOSSIER و THE WARLORD رو انجام بدم
اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
خوب برو citadel ماموریت رو انجام بده اگه بری تو mass realy همشونو نشون میده
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
آره همش تو jornal هست بعضیارو باید سفر کنی بعضی ها هم تو normandy حرف میزنی ماموریت میگیری
اگه میشه حداقل .doc راهنما رو قرار بدید هر کاریش می کنم سیو نمیشه![]()
دوستان منم یه ذره گیج شدم چند تا مشکل دارم:
1- پروفوسور رو پیدا کردم archamgel رو هم همینطور حالا ار jornal ه هچی سردر نمیارم!
2-چه جوری یه سیاره رو پیدا کنم و اسکن کنم؟؟ تو یکی از mail ها ازم خواسته شده برم به یه سیاره ای به نام Lebia تو farther ولی وقتی من وارد این منظومه میشم همچین سیاره ای نیست!!!
3- اگر سیاره رو پیدا کردم چه جوری اسکنش کنم؟؟؟ من سیاره رو مبینم اگه برم روش 1 گزینه میده با اسم ENETR ORBIT خوب باید وارد اربیت بشم بعد اسکن کنم؟؟؟ نمیشه هر کاری میکنم گزینه اسکن نمیده میشه راهنماییم کنید ممنون!
با راست كليك اسكن كن بعدشم با چب عنصرو به دست بيار
ببخشید توی یکی از سیاره ها نشانه های حیات پیدا کردم و واردش شدم ولی هرچی این ور و اون ور می رم نمی دونم کجا باید برم سیارش روی یه صفحه هایی شبیه صفحه های خورشیدی همون اول که وارد شدم همه چیز جابجا شد و من گیر افتادم
2- این CITIDAL لعنتی کجاست
در کل اسکن کردن و به دست آوردن عنصر ها چه فایده ای داره؟؟
برای آپگرید سفینه و چیزای دیگس اگه اشتباه نکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)