ممنون از پاسخت اما ویندوز من اکتیوه و اون پیغام رو میده . اکتیوم نبود همونو میداد . برای دوستمم با یه سیستم دیگه همینطوریه.به نظر شما بازم به اکیتو کردن مربوطه؟
ممنون از پاسخت اما ویندوز من اکتیوه و اون پیغام رو میده . اکتیوم نبود همونو میداد . برای دوستمم با یه سیستم دیگه همینطوریه.به نظر شما بازم به اکیتو کردن مربوطه؟
یعنی مودم شما به خط متصل نیست. کابل رو چک کنید.سلام دوستان من تازه این ویندوز رو نصب کردم و اطلاعات کافی ندارم مشکل اینه که موقعی که میخوام به اینترنت وصل بشم (کانکتور رو ساختما) این ارور رو میده (no dial tone)
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
فقط نسخه ی بتا اینطوری هستش. چون مهلتش تمام شده. فکر میکنم اگر تاریخ کامپیوترتون رو کمی عقب بکشید حل بشه.سلام بچه ها ببخشيد كدوم نسخه بعد از دو ساعت كامپيوتر را خاموش نمي كنه چون الان من يدونه خريدم كه بعد از دوساعت كار كردن سيستم را خاموش ميكنه حتي ويندوز را هم اكتيو كردم اما باز هم خاموش ميكنه
طرف مایکروسافته.سلام
برای جلوگیری از خاموش شدن به این پست مراجعه کن که توسط alex_pk عزیز مطرح شده :
خاموش شدن ویندوز سون کاملا ناگهانی و بدون هیچ اخطاری هستش.
اگر گزینه ی Auto Restart خاموش باشه سیستم بجای خاموش شدن Crash میکنه و مینویسه END of Avaluation Period و بهترین راه برای مهارش نصب یک نسخه ی بهتره.
چجوری ميشه پسوند فايل ها رو هم ببينيم؟
اگه بخوايم به صورت کلاسيک باشه بايد چيکار کرد؟
Control Panel\All Control Panel Items\Folder Option\Viewچجوری ميشه پسوند فايل ها رو هم ببينيم؟
و تیک این گزینه رو بردار:
Hide extensions for known file types
اين قسمت استارت اگه بخوايم به صورت کلاسيک باشه بايد چيکار کرد؟
اين قسمتی که تو عکس مشخص کردم چرا همش حرکت ميکنه؟
نميشه کاری کرد مثل اکس پی ثابت باشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- ايا نسخه هاي جديد با نسخه 7100 فرقي كرده كه من دوباره دانلود كنم ؟؟
2- اين بهتر و بي ايراد تر و خوشگلتره يا ويستا؟؟
با سلام من وقتي ويندوز 7 رو نصب مي كنم و مي خوام بازي يا يه نرم افزار سنگين نصب كنم سيستم قفل مي كنه بعد از اين كه بار اول قفل كرد ديگه هر وقت سيستم رو روشن ميكنم بعد از5دقيقه قفل ميشه وبايد10دقيقه صبر كرد تا درست بشه مادربوردمنga-m52l-s3هست . در ضمن كارت گرافيك من8500gtهست كه تو اين ويندوز با هيچ برنامه اي اوركلاك نميشه لطفا كمكم كنيد
سلام
1 - تغییراتی بسیار جزئی . بنظر من ارزش نداره دوباره دانلود کنی.
2 - ویندوز 7
چند تا چیز رو باید چک کنید :
دمای CPU و فن اون
حتما چک کنید ببین فن سی پی یو درست کار میکنه یا نه
به قسمت سیستم مورد نیاز بازی یا نرم افزار مراجعه کنید ببینید با مشخصات سیستمتون همخوانی داره یا نه.
موفق باشید![]()
cpuمن اینه e5200 intel 2.50ghz
64بیتی بگیرم یا 32 بیتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)