آندرویید بیشتر به خاطر HTC Hero و اینترفیسش و مولتی تاچش بالا اومد . I7500 چیز جدیدی نداشت تقریبا
آندرویید بیشتر به خاطر HTC Hero و اینترفیسش و مولتی تاچش بالا اومد . I7500 چیز جدیدی نداشت تقریبا
تاریخ معرفی
i7500
2009, April
تاریخ ورود به بازار
Available. Released 2009, June
تاریخ معرفی
hero
2009, June
تاریخ ورود به بازار
Available. Released 2009, July
الان من وقتی میگم سامسون رو همه سیستم عامل ها داره کار میکنه جبهه گیری کردم؟!
اون که کی اولی رو زده و کی دومی رو در حد همون چیزای ابتدایی بچه گانه ست به نظرم
منظورم از اینکه هر کی یه سیستم عامل میزنه سامسونگ دومیه که انگشت میکنه توش کاملا واضحه چی بود و اگه شما نگرفتی به خودت مربوطه
ای بابا شما چه گیری دادیا!!
مگه من گفتم HTC Hero زودتر از I7500 اومده؟ اینو که هر کس دیگه ای هم میدونه!!
اگه به زودتر زدنه که HTC زودتر آندروییدش اومد بازار !!
واقعا اینقدر حرفم نامفهوم بود؟!
دوست من ناراحت نشو !صحبت میکنیم
مقایسه htc hero با 7500 رو نکردم ! و نگفتم کدوم بهتره ! .. وقتی صحبت از بالا کشیدن یک سیستم عامل ناشناخته میشه ... چون زودتر رو 7500 شد و زمانی که رو 7500 امد اندروید یک سیستم عامل تقریبا نا شناخته بود برای اکثر کاربران ... و اون موقع بود که کاربران دنبالش رفتن تا مزیت هاشو بررسی کنن ... به این میگن بالا گشیدن یک سیستم عامل نه اینکه روش مولتی تاچ بزنی بعد از اینکه همه به خوب بودنش اعتراف کنن !![]()
اندروید زمانی نگاها به طرفش جلب شد که رو i 7500 امد ... شما میگید اول رو کدوم امد و بهترینش رو کدومه .. کاملا درسته تو پست اول هم گفتم ولی صحبتم سر این 2 نیست !
ناراحتی نداره
این دوتا پست منه
شما داری میگه آندرویید با I7500 شناخته شد و نمیدونم این یکی زودتر از اون ولی من دارم میگم آندرویید با Hero بالا اومد!
تقریبا مثل کاری که نوکیا با لینوکس با سیستم عامل Maemo کرد!
شناخته شدن با رفتن به یه سطح بالاتر فرق داره!!
حتما اینجوری که میگی درسته ... و قطعا هم درسته !
اما ! بنده نگفتم اندروید رو به یک سطح بالاتر برد ! گفتم بالا کشید ...
وقتی یک سیستم عامل جدید ساخته میشه توسط شرکت یا تیم مهندسی ... هر چند هم خوب باشه خیلی مهمه توسط یک شرکت معتبر که فروش زیادی داره و کاربران زیادی هم بدنبال گوشیهاش هستند ساپورت بشه ...
بنده میگم این عمل رو سامسونگ انجام داد برای اندروید و به جهانیان و کاربران معرفیش کرد و همه متوجه شدن سیستم عامل خوبی هست !
البته 7500 در زمانی که معرفی شد گوشی غولی محسوب میشد هر چند الانم خوبه !
حالا شما میگید که htc hero یک پله بردش بالا چون روش مولتی تاچو امکاناتی که میگی رو گذاشته و منم صحبتم این نیست و درسته ...
Last edited by pulp_152; 28-08-2009 at 17:09.
البته اینکه صفحه نمایشگر 16 میایون رنگ به همراه amoled و دوربین 5 بعلاوه ساپورت divx و ...
چیز جدیدی بود در زمان خودش !![]()
که همین الانشم رو hero نیست غیر از دوربین
hero تنها مولتی تاچو میشه بهش اشاره کرد که اضافه کرده به این سیستم !
سلام به همگی .
اولاموقعی که سامسونگ لینوکس میزد موتورولا داشت بی سیم تولید میکرد .
دوما نوکیا کلا از لینوکس استفاده کرده ( نمیدونم مثلا چیو میخواسته بکشه بالا که تا الان نیومده 1 )
سوما سامسونگ از پلتفرم لینوکس استفاده میکنه یعنی سیستم عامل به نام خودش هستش و هنوز اسم این سیستم عامل به طور دفیق مشخص نیست .
چهارما دفت کردین از وقتی سونی اریکسون ساتیو رو معرفی کرده نوکیا و سامسونگ تصمیم گرفتن از سیمبیان بکشن بیرون( نمیگم خز کرده ها )
پنجما این سیستم عامل طوری روش سرمایه گذاری کرده سامسونگ که میخواد از همه این سیستم عامل ها بکشه بیرون .
مخلصیم .
من نمیدونستم که سامسونگ قبل از موتورولا از لینوکس استفاده کرده . اگه منبعی چیزی بدین ممون میشم اطلاعاتم بیشتر بشه
موتورولا کلی گوشی با لینوکس داد بیرون ولی هیچکدوم نتونستن موفقیتی داشته باشن. تا الان لینوکس اصلا جزو سیستم عامل های مطرح نبود یعنی تقریبا اصلا اسمی ازش برده نمیشد ولی الان Maemo رو دارن با آیفون مقایسه میکنن!! حالا این اگه بالا اومدن نیست من نمیدونم چیه
اینکه سامسونگ میخواد از لینوکس استفاده میکنه و میخواد سیستم عاملشو با پلتفرم لینوکس بده بیرون مسلما از امروز یا دیروز نیست و از مدت ها قبل داره روش کار میشه
اون قضیه ساتیو و سیمبین و بیرون کشیدن از سیمبین هم که شوخی بود ولی سامسونگ که همینجوری یهو تغییر استراتژی بده. نوکیا هم که گفته سیمبین رو رها نمیکنه
حالا یه سوال
این سیستم عامل سامسونگ که پلتفرمش لینوکسه . برنامه های لینوکس و مشتقاتش (مثل Maemo) روش اجرا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)