تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 204 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 2040

نام تاپيک: اخبار شنیدنی از دنیای سـامـسـونـگ

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اما از زمانی بیشتر اندورید افتاد سر زبونا که رو i7500 کار کرد ... حداقل من که از اون موقع دربارش تحقیق کردم ... و خیلی از دوستان هم بودن که چیزی درموردش نمیدونستن و کلی هم بحث تو کلوبای مختلف در موردش بود ...
    آندرویید بیشتر به خاطر HTC Hero و اینترفیسش و مولتی تاچش بالا اومد . I7500 چیز جدیدی نداشت تقریبا

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آندرویید بیشتر به خاطر HTC Hero و اینترفیسش و مولتی تاچش بالا اومد . I7500 چیز جدیدی نداشت تقریبا
    تاریخ معرفی

i7500

2009, April

تاریخ ورود به بازار

Available. Released 2009, June

تاریخ معرفی

hero

2009, June

تاریخ ورود به بازار

Available. Released 2009, July

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

منم مثل خودتونم تا یکی یه چیزی میگه جبهه گیری میکنم

همونطور که خودت گفتی اولین بار موتورولا لینوکس زد پس نوکیا اولین نیست و سامسونگم دومی نیست

بعدشم خیلی قبلتر از اینکه ان900 معرفی بشه سامسونگ این تصمیم رو داشته
    الان من وقتی میگم سامسون رو همه سیستم عامل ها داره کار میکنه جبهه گیری کردم؟!

اون که کی اولی رو زده و کی دومی رو در حد همون چیزای ابتدایی بچه گانه ست به نظرم

منظورم از اینکه هر کی یه سیستم عامل میزنه سامسونگ دومیه که انگشت میکنه توش کاملا واضحه چی بود و اگه شما نگرفتی به خودت مربوطه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

تاریخ معرفی

i7500

2009, April

تاریخ ورود به بازار

Available. Released 2009, June

تاریخ معرفی

hero

2009, June

تاریخ ورود به بازار

Available. Released 2009, July
    ای بابا شما چه گیری دادیا!!

مگه من گفتم HTC Hero زودتر از I7500 اومده؟ اینو که هر کس دیگه ای هم میدونه!!

اگه به زودتر زدنه که HTC زودتر آندروییدش اومد بازار !!

واقعا اینقدر حرفم نامفهوم بود؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ای بابا شما چه گیری دادیا!!

مگه من گفتم HTC Hero زودتر از I7500 اومده؟ اینو که هر کس دیگه ای هم میدونه!!

اگه به زودتر زدنه که HTC زودتر آندروییدش اومد بازار !!

واقعا اینقدر حرفم نامفهوم بود؟!

دوست من ناراحت نشو ! صحبت میکنیم

مقایسه htc hero با 7500 رو نکردم ! و نگفتم کدوم بهتره ! .. وقتی صحبت از بالا کشیدن یک سیستم عامل ناشناخته میشه ... چون زودتر رو 7500 شد و زمانی که رو 7500 امد اندروید یک سیستم عامل تقریبا نا شناخته بود برای اکثر کاربران ... و اون موقع بود که کاربران دنبالش رفتن تا مزیت هاشو بررسی کنن ... به این میگن بالا گشیدن یک سیستم عامل نه اینکه روش مولتی تاچ بزنی بعد از اینکه همه به خوب بودنش اعتراف کنن !

اندروید زمانی نگاها به طرفش جلب شد که رو i 7500 امد ... شما میگید اول رو کدوم امد و بهترینش رو کدومه .. کاملا درسته تو پست اول هم گفتم ولی صحبتم سر این 2 نیست !

6. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست من ناراحت نشو ! صحبت میکنیم

مقایسه htc hero با 7500 رو نکردم ! و نگفتم کدوم بهتره ! .. وقتی صحبت از بالا کشیدن یک سیستم عامل ناشناخته میشه ... چون زودتر رو 7500 شد و زمانی که رو 7500 امد اندروید یک سیستم عامل تقریبا نا شناخته بود برای اکثر کاربران ... و اون موقع بود که کاربران دنبالش رفتن تا مزیت هاشو بررسی کنن ... به این میگن بالا گشیدن یک سیستم عامل نه اینکه روش مولتی تاچ بزنی بعد از اینکه همه به خوب بودنش اعتراف کنن !

اندروید زمانی نگاها به طرفش جلب شد که رو i 7500 امد ... شما میگید اول رو کدوم امد و بهترینش رو کدومه .. کاملا درسته تو پست اول هم گفتم ولی صحبتم سر این 2 نیست !
    آندرویید رو HTC اولین بار استفاده کرد و بالاش هم کشید!
    ناراحتی نداره
    این دوتا پست منه
    شما داری میگه آندرویید با I7500 شناخته شد و نمیدونم این یکی زودتر از اون ولی من دارم میگم آندرویید با Hero بالا اومد!
    تقریبا مثل کاری که نوکیا با لینوکس با سیستم عامل Maemo کرد!
    شناخته شدن با رفتن به یه سطح بالاتر فرق داره!!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ناراحتی نداره
    این دوتا پست منه
    شما داری میگه آندرویید با I7500 شناخته شد و نمیدونم این یکی زودتر از اون ولی من دارم میگم آندرویید با Hero بالا اومد!
    تقریبا مثل کاری که نوکیا با لینوکس با سیستم عامل Maemo کرد!
    شناخته شدن با رفتن به یه سطح بالاتر فرق داره!!

حتما اینجوری که میگی درسته ... و قطعا هم درسته !

اما ! بنده نگفتم اندروید رو به یک سطح بالاتر برد ! گفتم بالا کشید ...

وقتی یک سیستم عامل جدید ساخته میشه توسط شرکت یا تیم مهندسی ... هر چند هم خوب باشه خیلی مهمه توسط یک شرکت معتبر که فروش زیادی داره و کاربران زیادی هم بدنبال گوشیهاش هستند ساپورت بشه ...

بنده میگم این عمل رو سامسونگ انجام داد برای اندروید و به جهانیان و کاربران معرفیش کرد و همه متوجه شدن سیستم عامل خوبی هست !

البته 7500 در زمانی که معرفی شد گوشی غولی محسوب میشد هر چند الانم خوبه !

حالا شما میگید که htc hero یک پله بردش بالا چون روش مولتی تاچو امکاناتی که میگی رو گذاشته و منم صحبتم این نیست و درسته ...
    Last edited by pulp_152; 28-08-2009 at 17:09.

9. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته اینکه صفحه نمایشگر 16 میایون رنگ به همراه amoled و دوربین 5 بعلاوه ساپورت divx و ...

چیز جدیدی بود در زمان خودش !

که همین الانشم رو hero نیست غیر از دوربین

hero تنها مولتی تاچو میشه بهش اشاره کرد که اضافه کرده به این سیستم !

11. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

اولا موقعی که سامسونگ لینوکس میزد موتورولا داشت بی سیم تولید میکرد .

دوما نوکیا کلا از لینوکس استفاده کرده ( نمیدونم مثلا چیو میخواسته بکشه بالا که تا الان نیومده 1 )

سوما سامسونگ از پلتفرم لینوکس استفاده میکنه یعنی سیستم عامل به نام خودش هستش و هنوز اسم این سیستم عامل به طور دفیق مشخص نیست .

چهارما دفت کردین از وقتی سونی اریکسون ساتیو رو معرفی کرده نوکیا و سامسونگ تصمیم گرفتن از سیمبیان بکشن بیرون ( نمیگم خز کرده ها )

پنجما این سیستم عامل طوری روش سرمایه گذاری کرده سامسونگ که میخواد از همه این سیستم عامل ها بکشه بیرون .

مخلصیم .

13. 4 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من نمیدونستم که سامسونگ قبل از موتورولا از لینوکس استفاده کرده . اگه منبعی چیزی بدین ممون میشم اطلاعاتم بیشتر بشه

موتورولا کلی گوشی با لینوکس داد بیرون ولی هیچکدوم نتونستن موفقیتی داشته باشن. تا الان لینوکس اصلا جزو سیستم عامل های مطرح نبود یعنی تقریبا اصلا اسمی ازش برده نمیشد ولی الان Maemo رو دارن با آیفون مقایسه میکنن!! حالا این اگه بالا اومدن نیست من نمیدونم چیه

اینکه سامسونگ میخواد از لینوکس استفاده میکنه و میخواد سیستم عاملشو با پلتفرم لینوکس بده بیرون مسلما از امروز یا دیروز نیست و از مدت ها قبل داره روش کار میشه
    اون قضیه ساتیو و سیمبین و بیرون کشیدن از سیمبین هم که شوخی بود ولی سامسونگ که همینجوری یهو تغییر استراتژی بده. نوکیا هم که گفته سیمبین رو رها نمیکنه

حالا یه سوال
    این سیستم عامل سامسونگ که پلتفرمش لینوکسه . برنامه های لینوکس و مشتقاتش (مثل Maemo) روش اجرا میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •